2777
2789
عنوان

بدون هیچ حرفی بلاکش کردم الان🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم🥺💔

هر دختری تو ی دورانی از زندگیش ی آدم سمی سر راهش قرار میگیره دیگه جوابش رو نده و خودتو با درس و کار سرگرم کن مطمئن باش گذر زمان حلش میکنه و آدم درستی سر راهت قرار میگیره

کار خوبی کردی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

عزیزم شما باز آویزون این پسر میشد

میدونی چرا؟؟؟!!!

چون خانمها از نظر جنسی وابسته و متعهد هستن.

با خودت میگی نرم سراغ یکی دیگه همین با تمام بدیش تحمل کنم

این رابطه حالا حالاها تمام نمیشه.

فقط بدون این پسر شما رو داغون میکنه 

عزیزم شما باز آویزون این پسر میشدمیدونی چرا؟؟؟!!!چون خانمها از نظر جنسی وابسته و متعهد هستن.با خودت ...

نه عزیزم جنسی فقط همون بوسه بود

نه دیگه بهش فکرم نمیکنم

هزار بار برگشتم و دیدم رفتارش همونه

انقدر تحقیرم کرد

بعد من توی دخترا میبینم با پسرای خوبی هستن لیاقت منم همونجوریه

کاربر جدید نیستم...   :) 

اسی کمک مالی که بهش نکردی ؟🥺🤦🏼‍♀️چقد پررو شدن این پسرابعد اینکه مثبت چی میگفت ک حس میکردی داره تح ...

نه نکردم یبار صد و خورده ایی دستی دادم بهش

مثلا وسط صحبتاش یهو میگفت تو فقط مال این حرفایی(حرفای جنسی) 

کاربر جدید نیستم...   :)