2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520981 بازدید | 37363 پست
انقد حال جسمي و روحيم بده انگار جون تو تنم نيست اشتها هم ندارم كمي هم حالت تهوع دارم همه اش خوابم مي ...

احتمالا فشار روحی و استرس و فکر و خیال عصبیت کرده، کاش یکم خودتو مشغول کنی این چند روزم بگذره! 🥲 البته من وقتی پریودم تاخیر داره و نمیشم همیشه حالم بد میشه روحی که داغون.. جسمی هم شدید!!!

امیدوارم به زودی تکلیفت روشن شه، و به خبرای خوش ختم شه ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دارو فقذ فرتيل سي ام من اين يك سال اصلا اينجوري نشدمببين روز ٢٤ ام ميشد از دادم منفي بودهنوزم لك ...

سلام عزیزم خوبی باز ی دکتر دیگه به من کفت که بیرون بود از مام ،گفت ازمایش مام واسه اسپرم واقعااا درست هست میگفت اصلا ی مرکز فوق العاده حساس و دقیقی هست والا نمیدونم دیگه !!!!

انقد حال جسمي و روحيم بده انگار جون تو تنم نيست اشتها هم ندارم كمي هم حالت تهوع دارم همه اش خوابم مي ...

عزیزم ب نظرم ی از بتا بده خیالت راحت شه ایشالا ک بارداری 

خیلی نمیشه رو علائم قطعی حساب کرد اما منم اوایل همین حالتا رو داشتم

احتمالا فشار روحی و استرس و فکر و خیال عصبیت کرده، کاش یکم خودتو مشغول کنی این چند روزم بگذره! 🥲 ال ...

من اصولا پريودم جلو ميفته 

اره نميدونم از پريوده چيه كه انقد قاطي كردم 

ديگه تصميم گرفتم تا ١٥ هم صبر بكنم اگه پريود نشدم بعدش مبرم دكتر 

با اينكه دوره هام ٢٨ يا ٢٩ 

امروز ٢٩ روزم بود

سلام عزیزم خوبی باز ی دکتر دیگه به من کفت که بیرون بود از مام ،گفت ازمایش مام واسه اسپرم واقعااا درس ...

اره منم به شوهرم ميگم زيربار نميره ميگه نه من موردي ندارم اگه چيزي بود دفعه قبل باردار نميشدي نميشه هم زياد اصرار كنم بهش ناراخت ميشه

من اصولا پريودم جلو ميفته اره نميدونم از پريوده چيه كه انقد قاطي كردم ديگه تصميم گرفتم تا ١٥ هم صبر ...

خیره ایشالله.. خوش خبر بیای ♥️✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
بچه ها ببخشيد من اينجت ميام درد و دل ميكنم اخه من به هيچ كسي نگفتم حتي همسرم كل دلخوشيم اينجا صحبت ك ...

خوب کاری میکنی مینویسی.. اینجاییم برای همین‌ روزا 😘

اره منم به شوهرم ميگم زيربار نميره ميگه نه من موردي ندارم اگه چيزي بود دفعه قبل باردار نميشدي نميشه ...

همسر من آز اسپرمش عااااااالی بود باردار شدم، کمتر از یکسال آز اسپرم داد داغون بود به زور یه درصد توش پیدا میشد 🥲 اصلا به بچه قبلی و اینا ربط نداره به نظرم ممکنه هر لحظه اختلالی پیش بیاد، اگه بتونی یه جورایی نرمش کنی ببریش آز خیلی خوب میشه، خیالت راحت شه، ایشالله که سالم باشه و بعدش بگه دیدی گفتم نمیخواد! 

همسر من آز اسپرمش عااااااالی بود باردار شدم، کمتر از یکسال آز اسپرم داد داغون بود به زور یه درصد توش ...

نمياد رفته سرخود ازمايشگاه نيلو از داده😕 ما نه قليون نه سيگار نه مشروب ميخوريم بازم اينجوريه اوضاع😔

@snowmoon  

به اینا نیست اصلا والا بعضیا سریع و ناخواسته باردار میشن، چه میشه کرد روزگاره دیگه باید بگذرونیم.. غیر این بود که الان اینجا دور هم نبودیم، ما هم باید صبوری کنیم برای رسیدن به این خواسته‌مون.. ایشالله که زودتر برسیم و به سلامت بغل بگیریمش ♥️🤲

همسر من آز اسپرمش عااااااالی بود باردار شدم، کمتر از یکسال آز اسپرم داد داغون بود به زور یه درصد توش ...

واای دقیقااا منی که شوهرم انقد خوب بود یهو توی این ۲سال اقدامم افتضاح شد شرایطش نمیدونم چرا حرکت جهش و سرعتش افتضاح شد ،یهوووو این ماه خوب شد اصلا جای تعجب داره خوب که گفتن عااالیه😆واقعا ربطی نداره اسپرم توی ۳ماه ممکنه خپب بشه ممکنه داغون بشه ،همسر منم اصلا نه اهل سیگار قلیون و مشروب نیس تازه خیلی به خوردو خوراک و سالم خوری اهمیت شدیدی میده

اره منم به شوهرم ميگم زيربار نميره ميگه نه من موردي ندارم اگه چيزي بود دفعه قبل باردار نميشدي نميشه ...

اره بهش سخت نگیر ولی بگو مام ی مرکز حساس و خوبی هست اگر نبود این همه نتایج عالی نداشت مرکزش و این همه مراجعه کننده از شهرای مختلف