2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520877 بازدید | 37361 پست
کوچیک چقدری؟ اگه سبکه فکر نکنم مشکلی باشه خیلیا شیر به شیر یا یکم بزرگتر بچه میارن، اما اگه چند ساله ...

12 کیلوئه اتفاقا این ماه که اقدام بودم خیلی بغلم بود علائم بارداری داشتم ولی باردار نشدم

خدایا خیلی شکرت   
من روز ۲۵-۲۶-۲۷ دوره لک لانه‌گزینی داشتم، شش روز مونده فک کنم روز ۲۱ حدودی! ممکنه باشه اگه طاقت ندار ...

عزیزم روز ۲۶ دورم 

دوره هام ۳۲_۳۳ روزه هست همچنان خون آب هست شما هم ببخشید قرمز خییییییلی روشن لخته نداره اگر بیشتر شد که هیچی اگر نه همینطور بود حتما بی بی میزنم ولی خیلی حالت خستگی و پریودی دارم همش دلم میخواد بخوابم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

12 کیلوئه اتفاقا این ماه که اقدام بودم خیلی بغلم بود علائم بارداری داشتم ولی باردار نشدم

حدودی دو سالشه؟ نمیتونی کمتر بغل کنیش؟ چون تو اقدامی خدای نکرده تاثیر بدی نداشته باشه بعدا هم ایشالله باردار شدی ماه‌های اول نباید سنگین بلند کنی... مثلا نشستی بگو بیاد رو پات و تو بغلت بشینه اما بیرون یا با کالسکه ببر یا با همسرت سعی کن بری بغلارو ایشون انجام بده.. حتی اگه خواستی بغل کنی موقع اقدام و پریودی اوکیه.. یه هفته ده روز قبل موعد رعایت کن تا تکلیفت معلوم شه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
عزیزم روز ۲۶ دورم دوره هام ۳۲_۳۳ روزه هست همچنان خون آب هست شما هم ببخشید قرمز خییییییلی روشن لخته ن ...

من فک کردم پریود شدم..  روز ۲۵ بود اما چون تو اقدام بهم ریختگی پیش میاد گفتم جلو افتاده، عینه عینه پریود بود... خستگی، سردرد، پادرد، کمردرد، خواب‌آلودگی، جوش هیچ فرقی نداشت! فقط سر سه روز قطع شد خیلی خیلی هم شدتش کم بود برای همین شک کردم بعد که قطع شد تازه دوزاریم افتاد شاید لانه گزینی بوده 🤭 بی‌بی زدم حدود ۲۹-۳۰ دوره‌ام مثبت شدم! خون‌ریزی هم داشتم اما روشن و کمرنگ، همونجور خون‌آبه و لکه! اولاش رو دستمال بود بعدش رو پد هم میومد! ولی زود تموم شد! ایشالله برای شما هم همینطور باشه و مثبت شی 😍♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

خانوما میشه از مکمل‌هایی که هم برای خودتون و همسرتون استفاده کردین و نتیجه گرفتین بفرمایید 

من همسرم دیابت داره ۲۰ سال هست انسولین میزنه 

البته این ماه می‌خوایم بریم دکتر که ببینیم مشکل از کجاست 

ولی میخواستم ببینم از کدوم دارو مکمل خیلیا نتیجه گرفتن 

منم کیت تخمک گذاری استفاده کردممکس۱۴دکتر گفت از روز ۱۰ تا ۱۶ هرشب تست رو استفاده کنماولاش یه خط میفت ...

حالا باید کیت رو شبها استفاده کنیم شاید مال من نفهمم صبح دوتا خط پر رنگ بیوفته؟اون وقت چی؟

خانوما میشه از مکمل‌هایی که هم برای خودتون و همسرتون استفاده کردین و نتیجه گرفتین بفرمایید من همسرم ...

من بارداری قبلیم، خودم: پرگناکر کانسپشن، اینفولیک

همسرم: اسپیریژن، تستوکپز

الان دکتر بهم گفته خودم: اوابوست، اینفولیک

همسرم: فرتیل‌آید

(چون هم سنمون بالاتر رفته، هم همسرم ضعف اسپرم داره)

حالا باید کیت رو شبها استفاده کنیم شاید مال من نفهمم صبح دوتا خط پر رنگ بیوفته؟اون وقت چی؟

کیت خیلی دقیق نیست، اما اصولا میگن روندش تصاعدیه! مثلا خط نمیفته بعد کمرنگ بعد پررنگ تر بعد کمرنگ بعد کمرنگ‌تر بعد محو! این سیر تخمک‌گذاری رو کیته! اما من هر ماه گذاشتم پشیمون شدم هیچی ازش درنمیاد 😅

اگه خیلی خیلی دقیق میخوای باشه باید آمپول hcg و hmg بزنی و بری سونو فولی دقیق روز تخمک‌گذاریت در بیاد، دو شب پشت هم باید اقدام بری و تموم!