2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520937 بازدید | 37363 پست

سلام بچه ها خوبین؟ چخبرا؟

دیروز رفتم دکتر بهم گفت نوزدهم بیا بهت نوبت عمل بزنم☺️🥰یه سونو هم‌نوشته هجدهم برم انجام بدم

احتمالا همون تاریخی که میخوام عملم کنم ۲۸ شهریور تولد همسرمم هست😍ببینم چی میشه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بچه ها خوبین؟ چخبرا؟دیروز رفتم دکتر بهم گفت نوزدهم بیا بهت نوبت عمل بزنم☺️🥰یه سونو هم‌نوشته هج ...

اخییی عزیزم چقد خوووب خداروشکر انشالله به سلامتی بغلش بگیری😍💕یادته میگفتی چرا من باردار نمیشم 🥹💕الان دیگه میخای بعلش بگیری 🥰😍واسه منم دعا کن 🥹

اهان اول امپول بزنم بعد سونو بدم‍؟

دکتر بهت میگه ترتیبش رو، با توجه به پروندت و داروهایی که تجویز کرده.. میگه چه روزایی قرص‌هات رو بخوری، چه روزایی آمپولات رو برنی، کی بری سونو فولی معمولا بین روز ۹ تا ۱۲ رو میگن! یا میگه بری بیرون سونو بعد بری مطب، یا اگه خودش داشته باشه تو مطب سونو میکنه.. بعد میگه آمپول آزادسازی رو چه روزی بزنی! با توجه به سایزت هم میگه مثلا همون شب و فردای تزریق اقدام!! یا فردا و پسفردا اقدام!! یکم تخصصیه بخوای دقیق انجام بدی باید به حرف دکترت گوش بدی، حتما هم مطمئن باش دکترت تو این زمینه باتجربه باشه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
دوستان عکس رنگی باعث عقب افتادن پریودی میشه من عکس انداختم الان دوروز انداختم عقب و هیچ علایمی هم ند ...

من انجام ندادم تجربه‌ای ندارم، راستش چیزی هم یادم نمیاد درین باره خونده باشم! اما بعید نیست پریود یه جوریه کوچکترین چیز روش تاثیر میزاره! اقدام کردی این ماه؟ بی‌بی‌چک زدی بعد تاخیر؟ اگه نه اول مطمئن شو باردار نیستی بعد گرمی بخور.. به نظرم چند روزی صبر کنی بهتره!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام بچه ها خوبین؟ چخبرا؟دیروز رفتم دکتر بهم گفت نوزدهم بیا بهت نوبت عمل بزنم☺️🥰یه سونو هم‌نوشته هج ...

سلام عزیزم.. به سلامتی ♥️

چه خوب که همه چی بر وفق مرادته 😍

تخت نی‌نی رسید؟ چیدی؟ نگرانیات برطرف شد؟ آماده‌ای؟؟؟

اخییی عزیزم چقد خوووب خداروشکر انشالله به سلامتی بغلش بگیری😍💕یادته میگفتی چرا من باردار نمیشم 🥹💕 ...

عزیزممم رویا جونی ایشالله خیلی زود قسمت خودت! فک کنم از اول تاپیک فقط منو شما دست خالی موندیم! ایشالله خیلی زود نی‌نی دومت میاد خونتون رنگ و بوی تازه‌ای میگیره 🤲♥️

من خیلی برات دعا میکنم، همیشه به فکرتم و منتظر خبر خوش از  طرفت... ایشالله ماهم به آرزومون برسیم! و همه چشم انتظارا چه بچه‌های داخل تاپیک چه بیرون خیلی زود نی‌نی سالم و قشنگشون رو بغل بگیرن 😍✨

عزیزممم رویا جونی ایشالله خیلی زود قسمت خودت! فک کنم از اول تاپیک فقط منو شما دست خالی موندیم! ایشال ...

عزیزمم الهی بگردم انقد با خوندن پیامت اشک توی چشمامم جمع شد 🥹واسه دل شما بیشتر الی جونم🥹انشالله که شما هم تا افدام کنی زودی ی نی نی خوشگل بیاد تو دلت صورتی باشه💕🥹اصلا نیاز به استراحت مطلق نداشته باشی بازداری راحت و بی درد سر به امید خدا☺️😘😘💓ممنونم از اینکه انقد خوبی و به یادمی انشالله هر چی از خدا میخای بهت بده☺️💕💕منم واقعاا پسرم خیلی منتظره میگه مامان چرا پس نی نی نمیاری خسته شدم

عزیزمم الهی بگردم انقد با خوندن پیامت اشک توی چشمامم جمع شد 🥹واسه دل شما بیشتر الی جونم🥹انشالله که ...

ای جونم... خدا به دل داداش کوچولو نگاه کنه و به زودی مجدد مامان شی ✨♥️ الهی آمین.. ممنون ار دعای پرمهرت 🥰

خداروشکر. انشالله همه چیز همینجوری بر وفق مرادت باشه و نی نی تو سالم و سلامت به دنیا بیاری🙏❤🙏

عزیزممم رویا جونی ایشالله خیلی زود قسمت خودت! فک کنم از اول تاپیک فقط منو شما دست خالی موندیم! ایشال ...

الی جون عزیزم انشالله انرژی خوب همه آدمایی که از این گروه نتیجه گرفتن بهت برسه و به زودی زود صاحب یه تودلی سالم و سلامت بشی. از صمیم جانم منتظر اون روز هستم که بیای و خبر بارداریت رو بدی. 

همینطور برای همه ی بچه های این تاپیک بخصوص رویا جون و باقی بچه های قدیمی و جدید آرزو میکنم که به زودی زود براشون اتفاق بیفته و بارداری بی دردسری داشته باشن🙏❤🙏

از دعای خیر شما ماهم بارمون رو به سلامت زمین بزاریم🙏❤🙏

اخییی عزیزم چقد خوووب خداروشکر انشالله به سلامتی بغلش بگیری😍💕یادته میگفتی چرا من باردار نمیشم 🥹💕 ...

قربونت برم رویا جون بخدا همیشه واست دعا میکنم اولین نفر که میاد رو زبونم تویی بعدم بقیه بچه های تاپیک ایشالا به همین زودیا میای خبر خوب میدی من مطمئنم فقط بخاطر استرسه که تا الان نشده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
خداروشکر. انشالله همه چیز همینجوری بر وفق مرادت باشه و نی نی تو سالم و سلامت به دنیا بیاری🙏❤🙏

مرسی عزیزم ایشالا واسه هممون بر وفق مراد پیش بره شماهم این چند هفته رو بسلامتی بگذرونی