2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 517043 بازدید | 37263 پست
من هروقت بی بیم منفی میشد همین مارک بود دیکه کلا منفی بود حتی هاله هم نمینداخت حتی اگه ۱ساعت بعدم می ...

وای رویا جون الهی ک مثبت واقعی باشه

صبرکن تاپررنگ بشه الان بتا پایینه استرس میگیری و هی تکرار.... 

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 
واای نه من که خودم تا پررنگتر نشه باور نمیکنم🥹 اللن انگاری الکی این‌واسم 🤦🏻‍♀️ازمایشم تا پر رنگت ...

من زدم دیدم ی خط کم رنگ افتاد

گفتم من سادرو ببین باز هربار حداقل ی خط پررنگ میفتاد

گذاشتمش تو کمد روشویی و رفتم

شب رفتم نمیدونم چکار کنم چشمم افتاد بهش دیدم ا دوتا خطه

فرداش باز بی بی زدم هاله مثل مال شما مینداخت تو همون چند دقیقه اما وقتی خشک میشه بیشتر پیداس

دلت روشن باشه،حالا البته خیلی هم ذوق زده نباش که یدفعه خدای نکرده حالت گرفته بشه

اما اگر هیچوقت نداشتی هاله پس خیره

من اون سری که بارداری شیمیایی هم داشتم بی بیم هاله ننداخته بود

من دیروز بعد دو روز باز بی بی گذاشتم فقط یکمی پررنگتر شده بود تابیینم جواب آزمایشم امروز چند میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم‌ مرسی 😍😍 حقیقتش نمیتونم تحت نظر پزشک باشم،‌ شرایطتش و ندارم (تازه مهاجرت کردم، مشکلات زبان ...

اگه تونستی مشاور آنلاین با دکترای ایران بگیر..

دکتر من گفته روزی یه فرتیل‌آید همسرم، یه اوابوست من مصرف کنم، البته فعلا تو‌ اقدام نیستم، زمان اقدام هم به همین ترکیب یه ساشه اینفولیک برای من اضافه میشه.. اما من نمیدونم کجایی و چه چیزایی در دسترس داری.. شاید پیدا نکنی، یا بدون نسخه ندن یا داروهای بهتر ازینم باشه! ایناشو اطلاعی ندارم، اما چون این قرصا بجز اینفولیک خارجین احتمالا پیدا کنی، اگه فروش فروشگاهی هم نبود آمازون یا سایت‌های فروش آنلاین دارو رو چک کن ببین میتونی پیدا کنی! بعدم در هر صورت باید تحت نظر پزشک باشی اگه همین ماه باردار شدی چی؟ میتونی مشکل زبان و دردسترس نبودن پزشک رو برطرف کنی؟ به نظرم اول شرایطت رو یکم محیا کن بعد اقدام کن 😍

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
چرا اتفاقا دوتا بیمه دارم. سل فری با بیمه تقریبا ۳ تومان شد که معلوم نیست چقدر تکمیلی بده، تا امروز ...

عه چه عجیب من اصلا نفهمیدم این آزمایشا چقد شد همه رو بیمه میداد، ولی یادمه رو قبضا اینقدی میلیونی میلیونی نبود احتمالا گرون شده من فروردین بعد زایمانم تورچ استادی دادم، ازمایش و سونو دوتا غربالگری و ... فقط سل‌فری نداشتم! منم یاداشت کردم باید برم نگاه کنم 🤭 خدا به دادن برسه احتمالا گرون شده! یه سری پارسال دادم که بیفایده 🥲 البته انقد خرج بیمارستان ما زیاد شد که اینا توش گمه!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اعتباری بهش هست ؟😭

سلام رویا جونی هاله که هست 😍 اما میگی ده دقیقه یکم زیاد نیست ؟ حالا به نظرم تونستی جمعه یکی دیگه بزن ایشالله اکه سریع افتاد بری آزمایش

سلام خوبید ببخشید اینجا کسی با دیسک کمر باردار شده؟😔من کمردرد شدید دارم دکتر احتمال دیسک داده قراره ...

سلام عزیزم، فک کنم یه بلاگر دیدم مشکل کمر داشت و دوتا بارداری گذرونده، اما نمیدونم دقیق مشکلش چیه، دیسکه یا چی؟! اما همش میگه، هنوزم گاهی میگیره با مسکن و کمپرس گرم اینا مهره‌های کمرشو تسکین میده! اما نگران نباش قطعا میشه ولی باید تحت نظر دکتر باشی، اول ببینن در چه حده مشکلت بعد با راهنمایی خودشون وارد اقدام شو، چون احتمالا برای خودت یکم سخت یا دردناک میشه

سلام به همگی خوبین؟بچه ها من پریودام نامنظمه به سونو اینا رفتم گفت کیست خیلی خیلی خفیف داری بعدش رفت ...

سلام عزیزم

ایشالله که برطرف میشه دکتر داده حتما راه‌حلش همین بوده دیگه، به نظرم اوکیه چیزایی که نوشته، یکی از داروهات تنظیم کننده‌ست بقیه مکمل 

سلام رویا جونی هاله که هست 😍 اما میگی ده دقیقه یکم زیاد نیست ؟ حالا به نظرم تونستی جمعه یکی دیگه بز ...

سلام الی جون والا ساعت ۶.۳۰زدم بعد امدم بیرون دیدم اولش چیزی دیده نشد همونجا که داشت ی خطش پررنگ میشد دیگه امدم بیرون بعد ۱۰دقیقه رفتم نگاش کردم دیدم اینجوری شده حالا نمیدونم کی اینجوری شده بوده توی این‌۱۰دقیقه🤭😬