2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518044 بازدید | 37273 پست

سلام بچه‌ها، امیدوارم خوب باشین همگی..

این چند روزی که نبودم چقد ماجراها داشتید، همه در حال تست و آزمایش.. 🤭 از ته دل آرزو میکنم براتون اگه بهترین موقعشه با تاخیر و بی تاخیر همین ماه همتون مثبت شید، و یه بارداری سالم رو تجربه کنید؛ و نی‌نی رو به سلامت بغل بگیرید.. اگه این ماهم نشد ایشالله به زودی زود مثبت شید.. الهی آمین 🤲✨❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم امیدوارم خیلی زود باردار شی ❤️ اگه تحت نظر دکتر باردار شی بهتره به نظرم! اما یکم فکرمشغو ...

ممنونم‌ مرسی 😍😍 حقیقتش نمیتونم تحت نظر پزشک باشم،‌ شرایطتش و ندارم (تازه مهاجرت کردم، مشکلات زبان و اینکه ب محیط آشنا نیستم، دکترها رو نمیشناسم و....). میشه بهم مکمل ها رو بگید؟ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیمه تکمیلی نداری؟ چقد آزمایش و سونوها گرون شده! یعنی از پارسال تا امسال انقد فرق کرده؟! 🤔 شاید واس ...

چرا اتفاقا دوتا بیمه دارم.

سل فری با بیمه تقریبا ۳ تومان شد که معلوم نیست چقدر تکمیلی بده، تا امروز که هیچی پرداخت نشده بهم.

سونوگرافی های غربالگری کلا تحت پوشش بیمه نیست، nt رو نزدیک ۱۳۰۰، آنومالی رو ۱۸۰۰ و خورده، اکو قلب جنین رو ۱۲۰۰، تلفنی زنگ زدم پرسیدم، هاشمی طاری دستگاه هاش به روز و دکترش ماهر هست، فکر کنم همه جا گرونتر میگه.

آزمایش غربالگری ۱۲ هفته آزاد ۶۰۰بود که من به بیمه اصلی ۱۶۰ پرداخت کردم، مدرک بردم تکمیلی هنوز چیزی پرداخت نکرده.

آزمایش غربالگری دوم پرسیدم ۹۰۰ آزاد بود که انجام ندادم.

آزمایش دوتا آنتی بادی انجام دادم هر کدوم نزدیک ۳ تومان شد که با بیمه اولیه ۲۰۰ شد و دومی ۳۸۰، مدارک بردم تکمیلی هیچی هنوز نداده.

اون دوتا آزمایش اول هم که تقریبا ۱ تومان بود، جایی رفتم دو تا بیمه ام داشت، ۶۰ دادم.

ولی خب بیمه های من رو ممکنه همه نداشته باشن، من هزینه های اصلی نوشتم.

هزینه سنگین من سل فری و سونوگرافی ها و اکو و ویزیت دکتر که بیمه نداره هست.

سلام خوبید ببخشید اینجا کسی با دیسک کمر باردار شده؟😔من کمردرد شدید دارم دکتر احتمال دیسک داده قراره برم ام آر آی بدم ولی تقریبا مطمئنم دیسکه،یعنی منم میتونم بارداربشم.

ای خدا 😭

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

سلام به همگی خوبین؟بچه ها من پریودام نامنظمه به سونو اینا رفتم گفت کیست خیلی خیلی خفیف داری بعدش رفتم دکتر زنان به ازمایش پرولاکتین و سونو نگاه کرد برام متفورمین و کروم و اسیدفولیک و د۳ داد بنظرتون بااینا پریودم حل میشه؟ویتامین‌هارو بخاطر قبل بارداری داد چون گفتم تا عید میخوام اقدام کنم دو ماهه نوشت داروهامو

وااای عزیزم منم میبینم هاله رو😍😍چند روز عقب انداختی؟ برو ازمایش بده

من ۱شنبه باید پریود میشدم 

حالا دو روز دیگه صبر میکنم ببینم پر رنگتر میشه اخه بازم میترسم الکی باشه😭تا الان نباید یکم پررنگ میبود بعد چند روز؟