2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518048 بازدید | 37273 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میترسم 🥹گفتم بزارم دو‌روز دیگه اگه بی بی پر رنگتر شد برم الان میترسم کاذب باشه این

پس کارای سنگین نکن تا این دو روز بگذره چند روز عقب انداختی ؟

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
باشه عزیزم،یک شنبه موقع پریودم بود 

سه روزه پس زیادم نیست مال من بعد از شیش هفت روز هنوز هاله بود

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
اعتباری بهش هست ؟😭

سلام

منم هاله رو میبینم

اما بنظرم دو سه روز دیگه برو آزمایش

اما این چند روزه مواظب خودت باش

چون الان احتمالا بتات پایینه و بری هم باز به تکرار احتیاجه پس بزار یدفعه دو سه روز دیگه برو

عکس اولین بی بی چک هاله دارتونو دارید واسم‌بفرستین ببینم؟

بی بی منو دیدی که بتام ۱۲۵ بود اما هالشچقدر کم بود

البته خداروشکر شما که مشکلی نداری بری کم باشه هم بازم مثبت بحساب میای

انشاا.. که مبارکه دختر😍😘

بی بی منو دیدی که بتام ۱۲۵ بود اما هالشچقدر کم بود البته خداروشکر شما که مشکلی نداری بری کم با ...

واای نه من که خودم تا پررنگتر نشه باور نمیکنم🥹

اللن انگاری الکی این‌واسم 🤦🏻‍♀️ازمایشم تا پر رنگتر نشه نمیرم میترسم انقد منفی بود هر دفعه 

الانم بی بی هم‌میترسیدم بزنم 😭

شما بعد چند دقیقه هاله داشت بی بیت ی همونجا هاله انداخت؟من بعد ۱۰دقیقه نگاه کردم دیدم‌هالشو 

من ۱شنبه باید پریود میشدم  حالا دو روز دیگه صبر میکنم ببینم پر رنگتر میشه اخه بازم میترسم الکی ...

شاید لقاحت دیر بوده

هرچی هست هاله رو داره قشنگ😍😍😍

وای ایشالا خوش خبر بیای😍

اره الان میفرستم 

اینجا خشک شده بود پررنگ شده بود از این خیلی کمرنگ تر بود