2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518051 بازدید | 37273 پست
سل فری که نزدیک ۵ میلیون بود. دوتا آزمایش کامل و آنتی بادی هر کدوم ۳ میلیون و خورده. سونو nt هم نز ...

اوه پس این ندارا چجوری اینهمه بچه میارن

یعنی اینکارارو انجام نمیدن اصلا؟

برای منکه خیلی بیشترم میشه

فکرکنم هزینه روزی دوتا آمپول انوکساپارین خیلی بشه

این آزمایشام که بیشترش بخاطر سنمون حتما لازمه

اشکال نداره،خدا بهمون بچه های سالم بده انشاا…

و بهمون توانایی بده بتونیم‌خوب بزرگشون کنیم و بهترین براشون باشیم

اوه پس این ندارا چجوری اینهمه بچه میارن یعنی اینکارارو انجام نمیدن اصلا؟ برای منکه خیلی بیشترم میش ...

نمیدونم، شاید آزمایشات رو انجام نمیدن یا غربالگریها رو نمیرن، اطلاع ندارم.

بیمه هم اکثرا بکار نمیاد. مثلا داروها همه مکمل که هیچ بیمه ای شامل نمیشه. دکتر هاشمی بیمه قبول نداره، نمیدونم تامین اجتماعی داره یا نداره. دکترم بیمه شامل حالش نیست ۲۰۰ جلسه ای ویزیتشه، تازه اگر سونو کنه اون هزینه اش جدا.

از نظر غذایی هم که باید مفید و خوب خورد. کلا بچه هزینه اش زیاده، وگرنه زیاد داشتیم، یکی و دوتا نداشتیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

علایم خارج رحمی شما چی بود؟ دکترم که سونومم نکرد گفت ۱۲۵ هیچی پیدا نیست امروز دوباره بی بی چک ...

من هیچ علائمی نداشتم نه درد نه خونریزی. برای همینم دیر فهمیدم و لوله ام رو از دست دادم. من بتام بالا بود ولی سونو شکمی هیچی نشون نمی داد . اوایل میگفتن شاید لقاح دیر بوده هنو ساک تشکیل نشده. تا اینکه خدا دادی زد به سرم که برم سونو واژینال.  اونجا فهمیدم توی لوله گیر کرده دکتر گفت شبانه برو بیمارستان باید جراحی بشی. چقدر بهش پول دادم و التماسش کردم که با لاپاروسکوپی درش بیاره و شکمم رو باز نکنه. گفت خدا چقدر دوست داشته تا الان زنده موندی با این وضعیتت🥺🥺

میگن یه ماده سمی تولید میکنه و میزیزه داخل رحم که مانع لانه‌گزینی میشه حتی تو ای وی اف اگه هیدرو باش ...

من الان یه لوله دارم از کجا بدونم اون لوله ام سالمه . البته پارسال با همین یه لوله باردار شدم ولی سقط شد. پوچ بود

عزیزم من خارج رحم بود من سر موعد پریود شد دوباره سه روز بعدش لکه بینی داشتم با درد شدیدی که با مسکنم ...

من هیچ علائمی نداشتم نه درد نه خونریزی واسه همین دکترا اصلا شک نمیکردن و طول کشید تا بفهمن بت این بتای بالا ساک کجاست. چون من همش سونو شکمی انجام می‌دادم لوله هام معلوم نمیشده

سلام عزیزم الی جان چرا از طریق سنتی درمان نمیکنید مشکل شوهرتون به احتمال زیاد از طریق سنتی درمان میش ...

سلام ممنون عزیزم از توضیحات و راهنماییت 🙏🏻

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
مرسی الی جون انشاا… که همسرت خیلی زود بهتر بشن و هروقت شرایطتون روبراه بود خدا ی کوچولوی سالم و خو ...

ممنون عزیزم ❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
امیدوارم زودتر سلامتیش رو به دست بیاره و از این وضعیت راحت شید. سخته میدونم. امیدوارم راحت بگذره برا ...

مرسی روژان جون ❤️ سلامت باشی

دوست جونی ها من ماه پیش اولین بار اقدام کردم کلی هم داشتم ولی پریود شدم 😿😔 این ماه دوباره توی اق ...

ایشالله به زودی مثبت میشی ❤️🤲✨

سلام دوستان یک راهنمایی میخواستم. کسانی که اطلاع دارن راهنمایی ام کنند. من دکتر برام غربالگری دوم ت ...

سلام عزیزم

تا اونجایی که میدونم سل‌فری جای آزمایش غربالگری استفاده میشه، سونو و اکو رو هم باید بدی؛ اکو خیلی تفاوتی با سونو نداشت همونجا که خوابیدی خودشون چک میکنن! فقط جواباشو تو برگه های جداگونه میدن! من صدری رفتم همونجا انجام داد!

هزینه‌ش هم یادم نیست فک کنم حدودی همون اندازه سونو بود، اگه اشتباه نکنم ۴۰۰-۵۰۰ تومن هر کدوم! اصلا دقیقش یادم نیست! 

سلام ب همگی 

منم از این ماه میخوام اقدام کنم، خیلی سال ازدواج کردم،‌ سنم هم کم میست 🙈🙈 راستش و بگم هیچ ازمایشی‌هم برای قبل بارداری ندادم فقط ۹ ماه پیش سونو و پاپ‌ اسمیر، ۳‌ماه هم هست اسید فولیک میخورم ...امیدوارم همه‌ چی‌ خوب پیش بره، اگر‌ توصیه ای دارید بگید دوستان با تجربه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نمیدونم، شاید آزمایشات رو انجام نمیدن یا غربالگریها رو نمیرن، اطلاع ندارم. بیمه هم اکثرا بکار نمیاد ...

بیمه تکمیلی نداری؟ چقد آزمایش و سونوها گرون شده! یعنی از پارسال تا امسال انقد فرق کرده؟! 🤔 شاید واسه همین قضیه‌ایه که میگن برش داشتن.. گرون‌تر شده!

من الان یه لوله دارم از کجا بدونم اون لوله ام سالمه . البته پارسال با همین یه لوله باردار شدم ولی سق ...

عزیزم عکس رنگی تنها راهشه منم پریود شدم اصلا شک به حاملگی نکردم تازه ال دی هم مصرف میکردم اصن فکر نمیکردم باردار باشم

سلام ب همگی  منم از این ماه میخوام اقدام کنم، خیلی سال ازدواج کردم،‌ سنم هم کم میست 🙈🙈 راستش ...

سلام عزیزم امیدوارم خیلی زود باردار شی ❤️

اگه تحت نظر دکتر باردار شی بهتره به نظرم! اما یکم فکرمشغولی داره و ریلکس نمیتونی به اقداما ادامه بدی، اما از نظر مکمل و چکاپ و آزمایش و .. خوبه! تونستی برو برای چکاپ پیش از بارداری؛ بعد اگه نخواستی نرو ولی مکمل‌هاتو بگیر بخور