2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518690 بازدید | 37276 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان یک راهنمایی میخواستم. کسانی که اطلاع دارن راهنمایی ام کنند.

من دکتر برام غربالگری دوم تجویز کرده بود با سونوگرافی آنومالی و اکو قلب جنین.

من خودم درخواست سل فری دادم، که جوابش فردا آماده میشود.

سوالم اینکه من سل فری دادم، لازمه اکو قلب جنین هم انجام بدم یا که نه همون سل فری کافیه؟

بعد این اکو قلب جنین رو همون سونوگرافی آنومالی میرم انجام میدن یا متخصصان دیگه انجام میدن؟ هزینه اش چقدره؟

اگر متخصصان دیگر انجام میدن، کجا تو تهران خوبه؟

فکر کنم توی سونو آنومالی قلبشم چک میکنن بازم از دکتر سونو بپرس 

همون دیگه، سوالم همینه. مگر تو سل فری مشکلات قلبی دیده نمیشه، یا تو سونو آنومالی دیده نمیشه که باید اکو قلب انجام داد؟

بعد سوالم اینه کجاها انجام میدن، پیش همون سونوگرافیه هاشمی طاری برم انجام میدن؟ 

چرا اینجوری میشه؟ چطور تشخیص دادین؟؟

خارج از رحم باردار شدم با امپول رفع شد ولی اون یکی لوله ام رو هیدرو کرده تو عکس رنگی معلوم شد تو سونو هم اگه مقدارش زیاد باشه معلوم میشه انگار لوله باد کرده مایع توش جمع میشه

بچه ها دکتر بمن گفت ۷۲ ساعت بعد ازمایشتو تکرار کن سه برابر شده باشه بتات خوبه

اما من از همه شنیدم میگن ۴۸ ساعت بعد تکرار کنید و هر روز باید دوبرابر بشه

من هنوز ترشحاتم قهوه ای😒

دلممم درد میکنه

الان دیگه استرس خارج از رحمی هم گرفتم

بنظرتون فردا برم آزمایش بدم یا پس فردا؟

همون دیگه، سوالم همینه. مگر تو سل فری مشکلات قلبی دیده نمیشه، یا تو سونو آنومالی دیده نمیشه که باید ...

سلام عزیزم

تا جایی که من اطلاع دارم سل فری یکی از سلول های جنین رو که در خون مادر هست میگیرن و از لحاظ کاریوتایپ برررسی میکنن یعنی فقط کروموزوم ها از لحاظ تعداد و ظاهر چک میشن و برای بررسی انواع سندروم ها کاربرد داره و ربطی به اکو قلب نداره.

بعضی از مشکلات قلبی هست که فرد از لحاظ کاریوتایپ سالمه ولی در این حد برررسی کردن خیلی وسواسه مگر در خانواده سابقه مشکل قلبی وجود داشته باشه

از چی میترسی وقتی خدا همه کاره است؟
همون دیگه، سوالم همینه. مگر تو سل فری مشکلات قلبی دیده نمیشه، یا تو سونو آنومالی دیده نمیشه که باید ...

هاشما طاری عالیه من برای دخترمم ده سال پیش رفتم پیشش عالی بود. سل فکری فکر کنم برای مشکلات عقب افتادگی اینا باشه ولی توی آنومالی قلب رو هم چک میکنن به نظرم اگه مشکوک به چیزی بشن میگن اکوی قلب انجام بدی.