2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518691 بازدید | 37276 پست
خارج از رحم باردار شدم با امپول رفع شد ولی اون یکی لوله ام رو هیدرو کرده تو عکس رنگی معلوم شد تو سون ...

اخه منم یه خارج رحمی ۳سال پیش داشتم که چون دیر فهمیدم لاپاروسکوپی کردم و برداشتن لوله رو . دوباره پارسال باردار شدم با یه لوله ولی قلبش تشکیل نشد که بعد از شوهرم فهمیدم اون مشکل داره و ضعیفه . الان ۶ماهه توی اقدامم ولی نمیشه . استرس گرفتم نکنه مال منم مشکل دار شده باشه . البته حرکت اسپرم شوهرم صفر بود ۳ماه پیش . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دکتر بمن گفت ۷۲ ساعت بعد ازمایشتو تکرار کن سه برابر شده باشه بتات خوبه اما من از همه شنیدم م ...

به نظر منم هر ۴۸ ساعت از بده دکتر منم گفته بود هر ۴۸ ساعت . زمانی هم که بتات به بالای ۱۳۰۰ رسید برو سونو واژینال که مطمئن بشی ساک توی رحم هست. من چون سابقه خارج رحمی دارم خیلی میترسم. 

سلام عزیزم تا جایی که من اطلاع دارم سل فری یکی از سلول های جنین رو که در خون مادر هست میگیرن و از ل ...

ممنون از پاسخ

ما سابقه مشکل قلبی در خانواده نداشتیم.

من فکر کنم ماما روتین وار برای همه کد میزد، چون من تو مطب نشنیدم دکتر بگه اکو قلب جنین انجام بده، یا حتی سل فری، من سل فری هم حساسیت خودم درخواست دادم تا انجام بدم، چون عدد ntام ۱.۶ بود، mom ها خوب بودن، ریسک بینابینی بخاطر ۳۸ سالم هست، زده بود. به نظرم سونو آنومالی انجام بدم، اگر مشکوک بود و دکتر توصیه کرد، اکو قلب انجام بدم.

به نظر منم هر ۴۸ ساعت از بده دکتر منم گفته بود هر ۴۸ ساعت . زمانی هم که بتات به بالای ۱۳۰۰ رسید برو ...

علایم خارج رحمی شما چی بود؟

دکترم که سونومم نکرد گفت ۱۲۵ هیچی پیدا نیست

امروز دوباره بی بی چک زدم اما فقط مارک ویتاساین داشتم

بنظرم که خیلی فرقی زیادی نکرده

اخه منم یه خارج رحمی ۳سال پیش داشتم که چون دیر فهمیدم لاپاروسکوپی کردم و برداشتن لوله رو . دوباره پا ...

میگن یه ماده سمی تولید میکنه و میزیزه داخل رحم که مانع لانه‌گزینی میشه حتی تو ای وی اف اگه هیدرو باشه باید قبلش اون لوله خارج بشه شما چون لاپاروسکوپی کردی احتمالا دکتر دیده مشکلی نیست لاپار از عکس دقیق تره من سر خارج رحمی دیر فهمیدم باعث شد بزنه اون یکی لوله ام رو عفونی کنه نگران نباش

علایم خارج رحمی شما چی بود؟ دکترم که سونومم نکرد گفت ۱۲۵ هیچی پیدا نیست امروز دوباره بی بی چک ...

عزیزم من خارج رحم بود من سر موعد پریود شد دوباره سه روز بعدش لکه بینی داشتم با درد شدیدی که با مسکنم اروم نمیشد و بی وقفه درد داره یعنی ول نمیکنه من نمیتونستم راه برم دولا بودم عرق سرد میکردم همش 

عزیزم من خارج رحم بود من سر موعد پریود شد دوباره سه روز بعدش لکه بینی داشتم با درد شدیدی که با مسکنم ...

پس دردش خیلی شدیدتره

من دل درد دارم همش اما برای من کمه،یکم حس میکنم معدس،غذا اینام میخورم بدتر میشم بخاطر همین یکم خیالم راحت‌تره

والا دعا کنیم اگرم قراره باردار بشیم بی دردسرو استرس خدا بهمون بچه بده،نمیدونم چطور بعضی ها اینقدر راحت باردار میشن و بارداریشونو سپری میکنن،کاش خدا برای ماها هم راحت بگیره

پس دردش خیلی شدیدتره من دل درد دارم همش اما برای من کمه،یکم حس میکنم معدس،غذا اینام میخورم بدتر میش ...

اره واقعا خیلی استرسش بده،انشالله بارداری سالمی داشته باشی عزیزم