2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 519498 بازدید | 37306 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها کسی اطلاع داره تاخیر توی پریودی جز بارداری چی میتونه باشه؟

من که ازمایش پرولاکتین و استرایدول هم دادم خوب بود منظور میتونه از اونا باشه ی هر چیزی ممکنه🤦🏻‍♀️

فکرم درگیر شده تا پریود شم😂

بچه ها کسی اطلاع داره تاخیر توی پریودی جز بارداری چی میتونه باشه؟ من که ازمایش پرولاکتین و استرایدو ...

بنظرم طول دوره ت ممکنه تغییر کرده باشه.

من بیست هشت روزه بودم چندماهه فک میکنم جلو میفته ولی دقت کردم دیدم شده بیست و شش روزه. اگه تاخیرات یکنواخت بشن احتمالا طول دوره ت تغییر کرده

بنظرم طول دوره ت ممکنه تغییر کرده باشه. من بیست هشت روزه بودم چندماهه فک میکنم جلو میفته ولی دقت کر ...

نه اخه جز همون دوره که استرادیول زدم اصلا دیگه تاخیر نداشتم 🤦🏻‍♀️همیشه همون ۲۵روز بود الانم باز نمیدونم چرا اینجوری دور ذوز تاخیر شد🥴 میدونم ولی باردار نیستم

با یه لوله هم امکان بارداری هست. منم یکیش گرفته ست. چشم امیدم به اونیکیه😅

اره میدونم هیدروسالپنکس باشه بخاطر مایعی که تو لوله جمع میشه مانع لانه گزینی میشه باید حتما برداشته بشه