2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 519552 بازدید | 37307 پست
رویا میگم من این ماه سرما خوردم دکتر امپول پیروکسیکام یدونه داد منم زدم با قرص سرما خوردگی بنظرت ازا ...

بخدا من نمیدونم اصلااا…ولی خوب توی اقدام همه چی پیش میاد اصلا نمیشه پیش بینی کرد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️من خودم همیشه سر موقع مییشدم ولی چند بار شد که ۱ ی ۲روز عقب انداختم و بعدش پریود شدم ….الانم اصلا امیدی ندارم😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که اصلا بی بی نمیزنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️فقط ادم داغون میشه

وای خیلی بده بخدا من این دو روز دیوونه شدم چون تا حالا اینجوری نشده بودم اعصابم خورده این پروسه اقدام خیلی بده مخصوصا واسه ماها که چند ماهه درگیریم یا من که سقط داشتم بخدا دوسدارم برگردم به پارسال که اصن تو فکر بچه نبودم کل زندگیم وقف این موضوع شده

انشالله که ۳برابر میشه نگران نباش عزیزم🙏

مرسی رویا جون

امیدوارم این ماه مامان بشی

منم بدنم بازی دراورده

دیشب خون قرمز دیدم،دکتر بهم گفت استراحت کنی بد نیست

منم از دیشب بیشتر خوابیدم،امروز هیچ خبری از خون قرمز نیست

نمیدونم دیگه داره تو بدن من چه اتفاقی میفته🥴🥴🥴

ینی چی خب شوهرت ازمایش داده؟  تخمک یا اسپرم حتمن ضعیفه دیگ

اره آزمایش داد خوب بود

البته دکتر گفت چون مرکز ناباروری نبوده برید اونجا باز آزمایش بدید

ببین من خودم مشکل ایمنی و انعقادی دارم

بخاطر همین سقط شدن تو بدن من هست متاسفانه

اما دکتر گفت تو شیمیایی با این عدد بتا اصلا به جایی نمیرسه ما تلاش کنیم برای نگه داشتنش

اما نمیدونم چرا اعتقادی به تقویت هم ندارن

البته من یکم خودخوری هم میکنم که مجموعه همه مشکلات رو دارم

هم ۳۴ سالمه،هم اضافه وزن دارم،هم مریضم هم تنبلی تخمدان دارم

یکماه دوماهه میرم ورزش اما خب نیم کیلو همش وزنم کم شد

با اینکه سعی میکردم قندو شکر اینام نخورم

الانم باز دارم خودخوری میکنم شاید مشکلاتم بخاطر سفری بوده که رفتیم

هم پرواز و هم پیاده روی های زیاد،شاید باعث این مشکل شده

نمیدونم

شوهرم دیشب بهم گفت نه گریه کن نه غصه،چه بشه چه نشه باعث خوشحالیه

بشه بچه دار میشیم خوشاینده

نشه آزادیمون کمتر نمیشه بازم خوشاینده

البته میدونم بچه دوس داره و دیشب واقعا از مثبت شدن بتام خوشحال بود اما بخاطر ارامش من میگه😍

منم امروز آروم‌ترم،گفتم جز استراحت کاری ازم برنمیاد،شد چه بهتر نشدم مهم نیست،از صبحم دیگه خون روی پد ندیدم

حالا تا چهارشنبه که برم باز آزمایش بدم

وای خیلی بده بخدا من این دو روز دیوونه شدم چون تا حالا اینجوری نشده بودم اعصابم خورده این پروسه اقدا ...

میفهممت عزیزم. منم این ماه دیگه اینقدر تحت فشار بودم اومدم بیرون از اقدام. اولویتم رو گذاشتم برای لاغری و ورزش و پیاده روی. البته جلوگیری نمیکنم اما دیگه مث ماهای قبلم یه شب درمیون اقدام نیستم. هر روزم دارم گرمیجات میخورم . گفتم یه دوماهی وقت بزارم برا خودم اگه تونستم کلا بیخیال بشم و به خودم کنار بیام که چه بهتر اگه.نه دوباره بعد دوماه اقدامم رو شروع میکنم

اره آزمایش داد خوب بود البته دکتر گفت چون مرکز ناباروری نبوده برید اونجا باز آزمایش بدید ببین من خ ...

عزیزم از ته دل آرزو میکنم بارداری موفقیت آمیزی رو داشته باشی. خداروشکر قطع شده خونریزیت. خودش جای امیدواریه. 

عزیزم از ته دل آرزو میکنم بارداری موفقیت آمیزی رو داشته باشی. خداروشکر قطع شده خونریزیت. خودش جای ام ...

مرسی مهربونم

امیدوارم خیلی زود شماها با خوشحالی ی بارداری راحت داشته باشید

بیاید خبرشو اینجا بدید

میفهممت عزیزم. منم این ماه دیگه اینقدر تحت فشار بودم اومدم بیرون از اقدام. اولویتم رو گذاشتم برای لا ...

منم هر ماه میگم بیخیال تو تا عمل نکنی باردار نمیشی پس فکر نکن اما بازم فکر میکنم کاش همه همون ماه اول باردار میشدن انتظارش از یه طرف من مثبت بشم نگران از دست دادنش میشم بخاطر تجربم. کار خوبی میکنی انشالله که نتیجه میگیری عزیزم