2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 519528 بازدید | 37307 پست
سلام عزیزم خوبی؟فعلا خبری از پریودی نیس🥴 بهش فکر نمیکنم خواس بیاد خواس میاد😂

سلام رویا منم امروز موعدمه هنوز پریود نشدم استرس دارم پهلوم درد میکنه همش نگرانم نکنه خارج از رحم باشه دوباره اصن نمیدونم بی بی نزدم گفتم فردا صبح بزنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام رویا منم امروز موعدمه هنوز پریود نشدم استرس دارم پهلوم درد میکنه همش نگرانم نکنه خارج از رحم با ...

ای واای انشالله با هم باردار باشیم ولی من منتظر پریودم🤦🏻‍♀️😂دیگه میدونم که هر ماه باید منتظر پریود باشم تا بارداری😂

انشالله تو بارداری 😘نترس به چیزیم فک نکن من اکه فردا هم نشدم پس فردا بی بی میزنم ولی من سرم ی جوریه انگار سنگین میدونم پذیود میشم🫠

درستش اینه ۴ تا اوابوست= ۱ ساشه اینفولیک.(هر کدام ۲۰۰۰ میواینوزیتول دارن) تو دستور روزانه اش اینه. ...

من گفتم همینجوری فعلا بخورم ببینم چی میشه. این دوماه میخوام فقط تقویت بشم خیلی تو فکر بارداری نیستم. الان روز یازده سیکلمه اقدام نرفتم

ای واای انشالله با هم باردار باشیم ولی من منتظر پریودم🤦🏻‍♀️😂دیگه میدونم که هر ماه باید منتظر پریو ...

اانشالله اخه من اصن سابقه عقب انداختن ندارم یه بار یک روز عقب افتاد که شیمیایی شد یه بارم خارج رحم یعنی خاطره خوش ندارم استرس دارم خیلی زیاد انشالله که خدا اینسری یه نگاهی بهمون بکنه منم فردا بی بی میزنم 

سلام بچه ها خوبید این ازمایش پرولاکتین و استرادیول که دادم ببینید چطوره اگه کسی میدونه ولی به نظرم ا ...

عددهاش خوبه. من استرادیولم ۳۰ بود برای شما نزدیک ۱۰۰ هست.

Dhso4 من ۵۰۰ بود برای شما ۱.۲ هست. 

همش خوبه

جوابو کی میگیری 

سلام

جواب و گرفتم عددش ۱۲۵/۵ بود

که فکرکنم پایینه

اما کلا تا اومدم خوشحال بشم دیدم خونریزیم داره شروع میشه😔

اومدم دکتر ببینم چی میگه

اما اینبارم شیمیایی بشه خیلی زور داره و ناراحت کنندس😔😔😔