2777
2789
عنوان

کسی از دعا و طلسم نتیجه گرفته

203 بازدید | 18 پست

میخام اکسم برگردع

بعد دعایی هم هست که آدم شع؟

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
شاید برگردن ولی آدم ممکن نیست بشن

فقط خسیس بود همین 

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم نمیتونی کسیو بزور نگه داری اینقد خودتو کوچیک نکن دوستت داشت کارت ب دعا نمی‌کشید عزیزم

نه دوسم داره 

خودم ولش کردم 

چون خسیس بود 

میخام ببینم دعایی هست که مطیع من شع

جادو کارما داره خاک تو سر هرچی جادوگره

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

جادو کارما داره خاک تو سر هرچی جادوگره

🥲💔

چون خرج نمیکنه میخوای سحرش کنی ؟ببین راه هست ولی عواقب داره ها

چع راهی ؟

ببین کلا دوسم داره مطمعنم

با بیماریم با همه چیم کنار اومده بود 

ولی فقط چون خسیسه 

چع راهی ؟ببین کلا دوسم داره مطمعنمبا بیماریم با همه چیم کنار اومده بود ولی فقط چون خسیسه

ببین یه طلسمه میندازی تو آبش 

ولی خب میدونی  گناهه اینکار نکن بشین باهاش حرف بزن بگو خسیس بازی در میاری حقیقتش فکر میکنم ارزشی ندارم 

با نصیحت حل میشه خساستش ....آدم چقدر میتونه عمر کنه جونیه هدر میره پول میره میاد 

بعد مگه این بنده خدا چقدر حقوق میگیره ؟

ببین یه طلسمه میندازی تو آبش ولی خب میدونی گناهه اینکار نکن بشین باهاش حرف بزن بگو خسیس بازی در میا ...

ببین این بنده خدا درامدش خوبه ویزیتوره 

الان که کات کردیم ینی من خودم بلاکش کردم اول دنبال یه طلسمم که برگرده بعد راجبع اون موضوع تصمیم بگیرم