2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520794 بازدید | 37359 پست
به نظرم زوده واسه اینکارا.. وقتی یه لوله سالمه و میتونه تخمک آزاد کنه.. حتی اگه قراره عمل کنی آی‌وی‌ ...

آره خودم هم دلم چرک شد. گفتم امروز دوباره برم پیش دکتر خودم ببینم اون چه نظری داره.

من کلا بیشتر تخمک هام هم سمت راستم هستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خودم هم دلم چرک شد. گفتم امروز دوباره برم پیش دکتر خودم ببینم اون چه نظری داره. من کلا بیشتر تخ ...

اره به نظر راه حل‌های بیشتری هست تا شاید یکم زمانبرتر باشه اما دردسرش کمتره، اگه نشد در انتها برو سراغ این

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اره به نظر راه حل‌های بیشتری هست تا شاید یکم زمانبرتر باشه اما دردسرش کمتره، اگه نشد در انتها برو سر ...

پیش دکتر خودمم رفتم الان گفتم لازمه دوباره عکس.رنگی بدم که باز بشه گفت نه. اگه قرار باشه کاری کنی باید لاپاروسکوپی کنی. که الان نمیخواد. بعدا اگه باردار نشدی بعد بهش فک میکنیم

بچه ها من روز شونزده پریودیم نوبت دندون پزشکی دارم. بنظرتون بیخیال اقدام بشم این ماه؟ 

نه حالا ۱۸ و ۲۰ ام هم اقدامت رو داشته باش . دندون پزشکی رو میگن بعد از اینکه فهمیدی بارداری نباید بری

نمیدونم به خدا . من که امروز دوتاشو باهم خوردم چون یادم نبود باید از روز سوم بخورم یهو یادم افتاد شب

من یادمه همزمان میخوردم شب ها...

دکتر تجویز کرده بخوری؟ بیشتر سه دوره استفاده نکن.

من سر همین لتروزول کیست درموئیدم فعال و بزرگ و مجبور به عمل لاپاراسکوپی شدم. این قرص ها رو بیش از دو دوره نخوری بهتره، فاصله باید بندازی. وگرنه عوارضش بیشتر از نتیجه گیریه.

دلارام جون دکتر نرفتی برای نتیجه آزمایش؟

دیشب بردم دکتر عفونی نشون دادم. گفت عالیه... این آنتی بادی ها برای بیماری ۴ ماه پیش نیست، مال خیلی وقت پیشه.

بهش گفتم سال ۹۶ سر بارداری اولم سرخجه ۶۷ و cmv  13 بود، گفت از اون سال به بعد گرفتی، بدنت قوی بوده، علائم نداشتی. الانم خیالت راحت، عدد آنتی بادی قدیمیه برای ۴ ماه ۵ ماه قبل نیست. گفت این عددهای آنتی بادی، نشون میده زمان برده تو بدنت ساخته شده. گفتم بهش واکسن نزدم، گفت درگیر بیماری شدی حتما. گفتم از پسرم گرفتم که واکسن زده، گفت امکان نداره.

گفت ولی مراقب توکسوپلاسموز همون که از گربه میگیرن باش. مشخصه خانم پاکیزه و تمیزی هستی که با اینکه بدنت آنتی بادی توکسو نداری، نگرفتی.گفت اکیدا با گربه تماس نداشته باش، گوشت خام و مرغ خام نخور و سعی کن تماس بدنی نداشته باشی. سوسیس و کالباس اصلا نخور. احشام شکمی گوسفند که آبداره اصلا نخور. 

کلیه ام گفت مستعد سنگ ساختن شده، ولی قرص سوپراکل کلسیم رو قطع نکن و بخور. فقط تا میتونی آب بخور و آب جو

دلارام جون دکتر نرفتی برای نتیجه آزمایش؟

دکتر زنان چهارشنبه میخواستم برم، با ویزیت پیش عفونی خیالم راحت شد. گذاشتم چهارشنبه هفته بعد ۳ آبان برم که جواب سل فری ۲ آبان اومد، یکجا ببرم نشونش بدم.

متخصص عفونی خیلی خیلی مطمئن بهم گفت خیالت راحت عدد آنتی بادی نشون میده از اول تیر درگیر نشدی. دیگه اطمینان کردم به حرفش. فکر کنم این مسائل متخصص عفونی بیشتر از متخصص زنان سر در بیاره. حتی من سن دقیق بارداری بهش گفتم. تاریخ یک ماه قبل اقدام بهش گفتم. برادرزاده ام آبله مرغان گرفته بود و من ۱۲ روز قبلش باهاش تماس داشتم... گفت اون موقعه نگرفتی، آبله مرغان از ترشحات اون آبله ها هست که ۱۲ روز بعد دیدن تو زده. خیلی قطعی گفت مریض شدی ولی سالها پیش.

من خیلی درگیر پسرم بودم، خیلی پارک و سینما بردمش، پارسال پیش دبستانی پسرم گلچین تموم بیماریها بود، حتی اسفندماه جوش ریز زد، بردم دکتر، گفت نه سرخکه نه سرخجه نه آبله مرغان نه حتی بیماری دست و پا و دهان، هیچ کدوم نیست. گفت آلرژیه. من خودم حدسم به اونجا رفت. باز دکتر گفت حتی مال یکسال قبل هم نیست