2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520790 بازدید | 37359 پست
من یادمه همزمان میخوردم شب ها... دکتر تجویز کرده بخوری؟ بیشتر سه دوره استفاده نکن. من سر همین لترو ...

راستش ۴ماه پیش خوردم لتروزول بعد نشد دکتر بهم کلومیفن داد بازم نشد ماه پیشم که کلومیفن و آمپول hmg زدم نشد. این ماه میخواستم هیچی نخورم ولی نمیدونم چرا وسوسه شدم رفتم دوباره لتروزول رو خریدم . سنم بالاست میترسم وقت رو از دست بدم🤦‍♀️🥴😔

راستش ۴ماه پیش خوردم لتروزول بعد نشد دکتر بهم کلومیفن داد بازم نشد ماه پیشم که کلومیفن و آمپول hmg ز ...

منم ۳۸ سالمه

فقط مراقب بدنت باش. من از استرادیول سنگ صفرا زدم. از لتروزول کیست درموئید. یکسال درگیر درموئید شدم، آخر سر هم عمل کردم. عملش هم گرون بود، تو بیمارستان خصوصی پارسال آذر ۶۰ میلیون بود. فقط گرفتار نشی، دوستانه گفتم. اصلاح سبک و ورزش بهتر نتیجه میگیری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر زنان چهارشنبه میخواستم برم، با ویزیت پیش عفونی خیالم راحت شد. گذاشتم چهارشنبه هفته بعد ۳ آبان ب ...

چقدر عجیب. آدم چه چیزا میگذرونه.و متوجه نمیشه!!! 

ولی باز خداروشکر که میگه چیزی نیست. همین خودش جای خوشحالی داره.

امسال هم پس.خیلی مراقب باش. این بچه ها مدرسه که میرن همش سرماخورده ن. اگه صلاح میدونی واکسن آنفولانزا هم بزن یوقت خدای نکرده درگیر نشی.

دیروز تو مطب همه زنگ میزدن که از دکتر بپرسن واکسن بزنن یا ن. اونم به همه میگفت بهتره بزنی چون زیاد شده ویروس

دیشب بردم دکتر عفونی نشون دادم. گفت عالیه... این آنتی بادی ها برای بیماری ۴ ماه پیش نیست، مال خیلی و ...

سلام عزیزم دیدی گفتم نگران نباش مال منم اونی که انتی بادی بالا بود گفت هیچ مشکلی نیست.

خدا رو شکر که نتیجه خوب بوده و دیگه بهش فکر نکن و نگران نباش

از چی میترسی وقتی خدا همه کاره است؟
نه خودت رو میگم. برا باردار ها بهداشت شروع کرده میزنه. هرکی پرونده داشته باشه بهش زنگ میزنن که بره ب ...

خودمم مهر ماه تزریق کردم، سه ساله تزریق میکنم.

بسیار هم راضیم از آنفولانزا خلاص شدم. حتی سرماخوردگیم سبک شد. من واکسی گریپ میزنم فقط. مطب هم رفتم، دکتر گفت بزن

دکتر سیده راضیه هاشمی، بیمارستان بقیه الله (عج) هزینه با بیمه نیروهای مسلح ۵ میلیون که تکمیلی اون ۵ ...

سلام دلارام جان خوبی نی نی خوبه؟ببخشید من راجب دکتر هاشمی سوال داشتم من بیمه ام تامین اجتماعی و تکمیلی اسیا دارم میخواستم بدونم من چجوری نوبت بگیرم از خانم دکتر ؟و اینکه برم پیشش نیاز به عمل باشه خودش بگم انجام بده قبول میکنه انجام بده ؟واینکه خودشون عمل میکنن یا  به دستیار میدن؟ زیر میزی هم میگیرن؟ببخشید زیاد سوال پرسیدم 

دیشب بردم دکتر عفونی نشون دادم. گفت عالیه... این آنتی بادی ها برای بیماری ۴ ماه پیش نیست، مال خیلی و ...

سلام

یه سوال دارم سر پسرم تو ازمایشاتم ازمایش توکسو هم دادم که اکی بود

اما الان که برای چکاپ قبل بارداری رفتم اونو برام ننوشته فقط روبلا و هپاتیت و سفلیس و ایدز رو نوشته به نظرتون برم بگم اونم بنویسه برام؟؟

چه آزمایش هایی میدین شما. لازمه همه ی اینا؟ من تا حالا ندادم. 

من رفتم دکتر گفتم میخام برای بارداری اقدام کنم همه اینا به اضافه تیروئید و ویتامین دی و ادرار و فاکتورهای خونی رو برام نوشت

پاپ اسمیر هم انجام دادم