2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520924 بازدید | 37363 پست
رویا جون من ماهی که باردار شدم یه روز قبل دیدن لک لانه گزینی گرفتگی عضلات داشتم.ولی روز بیست و شش سی ...

اره خودمم فک میکنم زوده واسه علایم ولی من دورم ۲۵روزه هست 

والا الانم فعلا خوب شده ولی دیروز واقعا گرفته بود پوشت زانوم انگاری رگام همه اونجا جمع شده بودن تیر میکشید 🤦🏻‍♀️توی خوابم همین بود ولی الان دردش رفته فعلا😬

من اینوفولیک هم میخورم. البته سرخود دارم میخورم. دکتر نداده

بچه ها من الان دو سریه پریودم خیلی کم شده وقتی میرم دستشویی میاد. قبلا میشستم پا میشدم می خوابیدم میومد تا روز سوم و چهارم. لخته ای هم بود ولی الان روز دومم انگار نه انگار .خیلی کمه روی پد. نمیدونم باز چم شده😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شبا با روغن زیتون ماساژ میدم شکممو بعد با پلاستیک میبندمش تا روز بعد در طول روز هم دمنوش دارچین و زن ...

من با یه شال پشمی هم بستم اون گرمش میکنه . ولی نمیدونم چرا خونریزیم کم شده انقدر☹☹

من همیشه قبل پریودی اینجوری پاهام درد میگیره. این سری پای راستم بود روی رون پام همش میگرفت ول می‌کرد

نه من خودمم همیشه درد پریودیم اینجوریه تا رون پاهام هست ولی این دفعه فرق داره پست زانوم رگش گرفته بود دیرور ی حس بدی بود انگار اضلاتش گرفته بود اونجوری ولی الان ول کرده خوبم دیشب توی خوابم درد داشتم

سلام خانوما خوبین من امروز چنروزه که عقب انداختم امروز صب بیبی چک زدم مثبت شد علایمم فقط دلدرد داشتم ...

سلام عزیزم اره به نظر مثبتی برو آزمایش بتا بده.. همه بارداریا علایم خاصی ندارن، برو که ایشالله با خبرای خوش میای ❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
بچه ها من امروز روز ۱۷سیکلم هست پای سمت چپم امروز همش درد میکنه میگیره ول میکه پشت زانوم انگاری رگاش ...

فکر نمیکنم ربطی به سیکلت داشته باشه، به نظرم.. بدنه دیگه هر روز یه ورمون میگیره! فک کنم تو خیلی به خودت دقت میکنی که علایم بارداری رو پیدا کنی، مشکلات بدنت رو زیاد میبینی.. کاش بتونی یکم با آرامش‌تر روزاتو بگذرونی، من احتمال میدم علت باردار نشدنت همین استرس بیش از حدته! تو ظاهر هم نشون نده داخل بدن کلی اختلال ایجاد میکنه 🥲

این سری رفتی دکتر بهش بگو خیلی نگرانی و اضطراب داری شاید بهت داروی بی ضرری داد واسه زمانای اقدامت، که ایشالله زودتر مثبت شی 🤲❤️🥰

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من ترسم اینه قبل از بچه دارشدن تموم شه😅 البته بقول تو منم حتا با دارو آزاد نمیکنم زیاد

فک نکنم مشکلی باشه، اینجوری بود دکترا دارو نمیدادن همه تخمکاشون ته میکشید! 🤭 بعضیا  ۱۰-۱۲ سال ناباروری دارن و مدام تحت درمانن اونجوری باشه که چند ساله تموم میشه تخمکاشون، دیگه نمیتونن ادامه بدن

مرسی که گفتی. چون به شک افتادم که بیشتر بخورم یا اصن نخورم. اگه یه دونه فایده نداره دکتر ب ...

الان.. بهت داروی ضدبارداری داد گفت تا بخوای مجدد اقدام کنی تخمدانات استراحت کنه و از نظر هورمونی تنظیم شی!

اوابوست و ویتامین د۳ میخورم فقط، حتی گفت دیگه مکمل‌های روزانه هم نخور! اما تو بارداری قبلیم پرگناکر کانسپشن و اینوفولیک روزانه میخوردم، میخواست پرگناکر رو با اوابوست برام ارتقا بده که دیگه باردار شدم! اوابوست خفن‌ترینه برای پیش از بارداری اما گرونه تا مشکلی نباشه دکترا معمولا نمیدن به جاش واسه برندای دیگه رو میدن ولوومن و پرگناکر و ...

برم دکتر درخواست همون آزمایش رو که گفتی رو میدم، برای هم سرخجه هم cmv هردوتاش رو، ببینم کی گرفتم که ...

نگران نباش عزیزم انشاءالله که دختر نازت سالمه و خدا براتحفظش کنه .توکل کن به همون خدایی که بعد از این همه انتظار بهت هدیه دادتش

منم اگه لایق باشم برات دعا میکنم

از چی میترسی وقتی خدا همه کاره است؟
بعد روبلا iggبالا بود مشکلی که برای بچه پیش نیومد. بعد اون آزمایش تاریخ دقیق بهت داد؟

نه خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد اصلا واسه روبلا که فقط IgG بالا بود این آزمایش رو ننوشت و گفت مشکلی نیست.

فقط واسه توکسو که هردوش بالا بود ارجاع داد به دکتر عفونی و همون آزمایشی رو که بهت گفتم دادم.راستش اونجوری نیست که دقیق بگه چه زمانی گرفتی فقط مشخص میشه که این انتی بادی ها جدید هستن یا قدیمی یعنی مال یه ماه پیشه یا چندین ماه قبل 

از چی میترسی وقتی خدا همه کاره است؟
من خودم این ماه برای اولین بار اقدام کردم تحت نظر پزشک چکاپ شدم؛ معاینه، پاپ اسمیر، سونو شکمی و لگن ...

یه خانمی توی یه پست گفته که دکتر گفت بهشون صبح ناشتا و ظهر حدود ساعت ۲_۳ اقدام داشته باشن بعد یه ماه باردار شد..شما سونو رنگی هم دادی؟

نه خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد اصلا واسه روبلا که فقط IgG بالا بود این آزمایش رو ننوشت و گفت مشکلی نی ...

من فکر کردم زمان دقیق میگه، چند ماه پیش تا چه زمانی رو تقریبی میگه؟ من الان هفته ۱۵ تمام کردم و رفتم داخل ۱۶ هفته، این آزمایش بگه چند ماه قبل، از کجا بدونم دو ماه پیش میگه یا سه ماه پیش یا چهار ماه پیش یا پنج ماه پیش یا شش ماه پیش؟(چون مهمه ۵ ماه پیش به قبل باشه یا به بعد، به قبل اصلا مهم نیست، ولی به بعد نیاز به بررسی و خدایی نکرد سقط باشه). چون اصلا علائم نداشتم که احتمال بدم کی دچار شدم.