2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520813 بازدید | 37360 پست
نمیدونم منکه سر خود میخوام بخورم میگم شاید کیفیت تخمکم پایینه که حامله نمیشم

من که مطمئنم مال همون حرکت شوهرمه. جون نداره بره برسه به تخمک من. من ماه پیش ۵تا تخمک داشتم که دکترم گفت اگه بالای ۲تاش بگیری و ۳ قلو یا ۴ قلو حامله بشی باید برات ریمو کنی چندتاشو. ولی دریغ از یکیش . اصلا اسپرم حرکت نکرده بره بالا😭😭

من که مطمئنم مال همون حرکت شوهرمه. جون نداره بره برسه به تخمک من. من ماه پیش ۵تا تخمک داشتم که دکترم ...

احتمالا بخاطر همینه

دارو نمیخوره؟اورولوژیست بردیش؟

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خانوما خوبین من امروز چنروزه که عقب انداختم امروز صب بیبی چک زدم مثبت شد علایمم فقط دلدرد داشتم ...

اره دیگه بارداری برو ازمایش خون بده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه ها من امروز روز ۱۷سیکلم هست پای سمت چپم امروز همش درد میکنه میگیره ول میکه پشت زانوم انگاری رگاش گرفته بد جوری انگار جمع شده رگ پشت پام الانم که دراز کشیدم تیر میشکه همونجا🤦🏻‍♀️🥴چرا اخه 😫تا حالا اینجوری نشده اصلا...

برادرزاده مو ۳ مرداد دیدم، ۱۵ مرداد دونه هاش ریخت بیرون، این ۱۲ روز قبل از اینکه دونه اش بریزه بیرون ...

ايشالله كه چيزي نيست عزيزم ولي حتما همه اينا رو با دكترت در ميون بزار 

بچه ها کسی نمیدونه چرا من اینجوری شدم🥴

رویا جون من ماهی که باردار شدم یه روز قبل دیدن لک لانه گزینی گرفتگی عضلات داشتم.ولی روز بیست و شش سیکلم بود. برای تو هفده هست شاید زود باشه. نمیدونم والله

عزیز الان که پریودی چه کارایی میکنی واسه گرم شدن حرم و تخمک گذاری خوب؟؟؟؟

شبا با روغن زیتون ماساژ میدم شکممو بعد با پلاستیک میبندمش تا روز بعد در طول روز هم دمنوش دارچین و زنجبیل و هل و آویشن میخورم. ولی بازم وقتی دست میزنم به شکمم سرده

نمیدونم 🤔 من که با دارو هم زیاد آزاد نمیکنم.. ولی فک نکنم کم بیاد تا حوالی سن یائسگی میرسه دیگه، ز ...

من ترسم اینه قبل از بچه دارشدن تموم شه😅

البته بقول تو منم حتا با دارو آزاد نمیکنم زیاد

دکتر به من گفت روزی یکی کافیه ولی تو دستور روی بسته بیشتره منم بعد ناهار یه دونه میخورم

مرسی که گفتی. چون به شک افتادم که بیشتر بخورم یا اصن نخورم. اگه یه دونه فایده نداره

دکتر برا شما تازگی تجویز کرده یا بارداری قبلی؟

در کنار اووبوست چیز دیگه ای هم داد؟