نمیدونم منکه سر خود میخوام بخورم میگم شاید کیفیت تخمکم پایینه که حامله نمیشم
من که مطمئنم مال همون حرکت شوهرمه. جون نداره بره برسه به تخمک من. من ماه پیش ۵تا تخمک داشتم که دکترم گفت اگه بالای ۲تاش بگیری و ۳ قلو یا ۴ قلو حامله بشی باید برات ریمو کنی چندتاشو. ولی دریغ از یکیش . اصلا اسپرم حرکت نکرده بره بالا😭😭
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بچه ها من امروز روز ۱۷سیکلم هست پای سمت چپم امروز همش درد میکنه میگیره ول میکه پشت زانوم انگاری رگاش گرفته بد جوری انگار جمع شده رگ پشت پام الانم که دراز کشیدم تیر میشکه همونجا🤦🏻♀️🥴چرا اخه 😫تا حالا اینجوری نشده اصلا...
رویا جون من ماهی که باردار شدم یه روز قبل دیدن لک لانه گزینی گرفتگی عضلات داشتم.ولی روز بیست و شش سیکلم بود. برای تو هفده هست شاید زود باشه. نمیدونم والله
عزیز الان که پریودی چه کارایی میکنی واسه گرم شدن حرم و تخمک گذاری خوب؟؟؟؟
شبا با روغن زیتون ماساژ میدم شکممو بعد با پلاستیک میبندمش تا روز بعد در طول روز هم دمنوش دارچین و زنجبیل و هل و آویشن میخورم. ولی بازم وقتی دست میزنم به شکمم سرده