2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520814 بازدید | 37360 پست

من این ماه آمپول زدم . ۱۲ روز بعد از آمپول بی بی زدم منفی بود 🥺🥺 گفتن زود زود زدی دوبارم بیشتر موقعیت اقدام نداشتم یه بار فردای روزی که آمپول زدم یه بارم دو روز بعدش. دوباره میخوام فردا هم بزنم که میشه روز ۱۵ بعد آمپول و روز ۳۱ سیکلم . سیکل های من معمولا ۳۱ تا ۳۲ روزه هست.

دعا کنید برام. البته بعید میدونم مگه معجزه بشه چون شوهرمم حرکتش ضعیفه خیلی . ۱.۵ ماهه دارو میخوره

هیچ علامتی ندارم . فقط کمی کمرم درد میکنه . گاهی اوقاتم احساس سرما دارم و دستام میلرزه. ولی پاهام حالت بی حسی رو داره. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من این ماه آمپول زدم . ۱۲ روز بعد از آمپول بی بی زدم منفی بود 🥺🥺 گفتن زود زود زدی دوبارم بیشتر موق ...

من سیزده روز از آمپولم میگذره و همه ی علایم پریودی رو دارم. امروز فرداست که بازم حالم گرفته بشه و پری خانوم بیاد بگه چطوری کریس؟

من سیزده روز از آمپولم میگذره و همه ی علایم پریودی رو دارم. امروز فرداست که بازم حالم گرفته بشه و پر ...

ان شالله که اینطور نباشه و نی نی بیاد سلام بده. من که علائم پری هم ندارم دریغ از یه ذره دل درد و اینا🥴🥴

کی بی بی میخوای بزنی؟ من فردا میزنم برای بار دوم ان شالله فرجی بشه🙏🙏

ان شالله که اینطور نباشه و نی نی بیاد سلام بده. من که علائم پری هم ندارم دریغ از یه ذره دل درد و این ...

ممنونم عزیزم. انشالله برای شما و همه ی منتظرای تاپیک🌺🙏🌺🙏🌺🙏

من نمیزنم چون احتمالا زودتر از موعد پریود میشم با علایمی که دارم. نهایتا اگر کارم به تاخیر کشید یه یه چند روز بعدش میزنم. الان بی بی حروم کردنه. البته بنظرم اگه گسی باردار باشه احتمالا نشون بده قبل موعد ولی من نمیزنم میگم حروم نشه بی بی چک الکی

شما کی موعدته؟

والا ماه پیش با تاخیر پریود شدم حالا این ماه کی بشم نمیدونم ولی تا اخر هفته باید پریود شم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
نه فک کنم اصن باهم زدیم. چون منم الان دوازده روز بعد از آمپولمه. حواسم نبود گفتم سیزده

پس اگه دیروز ۱۲ روز بوده ۲ روز باهم فرقمونه. چون من دیروز ۱۴ ام یود . امروز روز ۱۵ ام. بی بی زدم منفی شد😭😭😭

دیگه میرم به انتظار پریودی. موعدم ۱۹ مهر هست.

انشالله خیره. حالا باز امیدت به خدا🌺🌺🌺🙏🙏🙏دعا میکنم سورپرایز بشی و مثبت بشه🙏🙏🙏🙏

دیگه امیدی ندارم دوبار بی بی قاطعانه منفی شد بدون کوچکترین هاله ای 😔😔 دیگه شروع کردن به گرمی خوردن که فردا سر موعدم پریود بشم ان شالله.  

دیگه امیدی ندارم دوبار بی بی قاطعانه منفی شد بدون کوچکترین هاله ای 😔😔 دیگه شروع کردن به گرمی خوردن ...

ای بابا دختر خوب یکم صبر کن خب. از کجا.میدونی اون تو چه خبره. اگه لقاح دیر شده باشه چی؟ 

حالا بزار حداقل از موعدت بگذره بعد

چی مصرف میکردی سیم سیم جان؟

من پیازدرمانی ک سالی دوبار انجام میدم

یک ساله ک آگنوگل رو کشف کردم عصاره گیاه 5انگشته و از روز 5 پریود میخورم روزی یکی تا لک ببینم یا بیبی مثبت... 

من اون دوتا بارداریمو بعد 9ماه اقدام باردارشدم

تنبلیم هم جوریه ک بدون دارو پریود نمیشم ولی گیاهیارو میخورم دیگ

الانم دارم میرم تحت نظر دکتر تا علت سقط رو ببینیم میفهمن

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم