2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520989 بازدید | 37363 پست
سلام رویا جان شما ازمایش کاریوتایپ هم دادین؟

سلام عزیزم خوبید چی شد ازمایش دادین شما دوباره؟

والا نمیدونم چی هست ولی پرولاکتیو دادم با استرادیول ی چیزی دیگه هم بود نمیدونم چیه اسمش باید برم نگاه کنم توی برگه ازمایش

سلام عزیزم، خوبی؟ حالش خوب بود، فقط خیلی تکون میخورد، دکتر به سختی سونو کرد. فقط طول دهانه رحم سروی ...

اخی عزیزم انشالله که به سلامتی باشه😍خداروشکر🙏

دختر دوس داشتین خودتون؟پسر دارید درسته؟

منم امروز رفتم ازمایش پرولاکتین و استرادیول دادم نمیدونم لازم بود ی نه ولی دادم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا استرس داری باید بیخیال شی ورزش کن ایشالا بزودی اوکی شه منم مثل شما هردفعه چکاپ دادم همه چی ...

اره میدونم ولی واقعااا واقعا این ماه بیخیالترین بودم 🥺

دیگه واقعا به این‌نتیجه رسیدم چه بیخیال باشی چه نباشی هر وقت خودش بخاد میشه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من خیلی به فکر ای یو ای هستم میگم نکنه اسپرم نمیرسه به رحم 😐

سلام عزیزم خوبید چی شد ازمایش دادین شما دوباره؟ والا نمیدونم چی هست ولی پرولاکتیو دادم با استرادیول ...

عزیزم من بتام داره میاد پایین،تو سونو هم تو رحم و لوله ها چیزی ندیدن.خودم حدس میزنم بارداری شیمیایی بوده.چون قبلا هم یه سقط داشتم دکتر واسم کاریوتایپ نوشت ازمایش بررسی کروموزوماس واسه سقط مکرر و نازایی میدن

اخی عزیزم انشالله که به سلامتی باشه😍خداروشکر🙏 دختر دوس داشتین خودتون؟پسر دارید درسته؟ منم امروز ...

پسر دارم، خودم زیاد برام فرقی نمیکرد، ولی ته دلم کوچولو دختر دوست داشتم.

خوب کاری کردی، من خیلی بهت میگفتم این دوتا بررسی کن.

اره میدونم ولی واقعااا واقعا این ماه بیخیالترین بودم 🥺 دیگه واقعا به این‌نتیجه رسیدم چه بیخیال باش ...

منم خیلی ازین توهمات میزنم که نکنه اسپرم اصلا نمیرسه نکنه تخمک ازاد نمیشه نکنه نکنه هزار تا فکر میاد سراغم ولی در نهایت به این نتیجه میرسم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اره میدونم ولی واقعااا واقعا این ماه بیخیالترین بودم 🥺 دیگه واقعا به این‌نتیجه رسیدم چه بیخیال باش ...

رویا جون اگه سرعت اسپرم همسرتون a و b جمعش نزدیک ۴۰ اینا باشه طبیعی باردار میشین..البته اگه مورفولوژی زیر ۴ درصد نباشه

من هفته ای یکبار حداقل میرم کلینیک ابن سینا باورتون نمیشه انگار نصف ایران اسپرم هاشون مشکل دارن..خانوم سالم ولی آقا اسپرم یا تعداد کمه یا مورفولوژی و یا dfa ..نمیدونم چرا انقدر زیاده این مورد..بچه ها اگر کسی ای یو ای کرده یکم برام توضیح میده ببینم چه تجربه ای داشته

رویا جون اگه سرعت اسپرم همسرتون a و b جمعش نزدیک ۴۰ اینا باشه طبیعی باردار میشین..البته اگه مورفولوژ ...

برا همسر من خیلی بالاتر از این صحبتاست. ولی باردار نشدیم تقریبا دو سال هست اقدامیم

من برای پسر زایی میخام اون دیگه دو روز بعد تخمک گذاری دختر که  

آهان فک کردم کلا برای اقدام میپرسی. پسر زایی رو نمیدونم. ولی من بچه اولم رو که پسر بود از هشت پریودی تا تقریبا بیست و دو پریودی یک شب در میون اقدام داشتم. البته برام فرقی نداشت جنسیت

برا همسر من خیلی بالاتر از این صحبتاست. ولی باردار نشدیم تقریبا دو سال هست اقدامیم

همه پیاماتونو خوندم روژان جون واقعا از ته قلبم دعا میکنم هر چه زودتر نی نی خوشگل بیاد تو دلتون❤️ یه خانم تو شرایط شما بود بعد اومده بود ای یو ای کنه تو پروسه گرفتن دارو بود که خودش یهو باردار شده بود یعنی اصلا به ای یو ای و این داستانا نرسید..این استرس خیلی بد چیزیه این خانم دیگه به خیال اینکه فعلا باردار نمیشه تا عمل کنه چون فکرش آزاد شده بود یهو باردار شد شما هم میشی مطمئن باش❤️

سلام به سلامتی عزیزم ♥️ احتمالا دکتر همه جوانب رو از روی سونو اینا بررسی کرده دیگه، حتما نی‌نی خوب ...

سلام امروز رفتم پیشش خودشم شک داشت که عملم کنه یا نه ولی گفت صبر میکنیم تا مطمعن شیم کامل شده نه من امپول ریه نزدم از روی نوار قلب جنین متوجه یه دردایی شد و اینکه دکترم در ماه فقط چند روز بیمارستان میره بیشتر مطبه

آهان فک کردم کلا برای اقدام میپرسی. پسر زایی رو نمیدونم. ولی من بچه اولم رو که پسر بود از هشت پریودی ...

مرسی عزیزم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
همه پیاماتونو خوندم روژان جون واقعا از ته قلبم دعا میکنم هر چه زودتر نی نی خوشگل بیاد تو دلتون❤️ یه ...

قربونت برم عزیزم. ممنونم از دعای خیرت. 

انشالله هرچی خیره پیش بیاد. 

آره همه میگن بیخیال شدن بهترین راهه. ولی آخه خیلی سخت میشه بیحیال شد. من اینجوری ام که ماهی که اقدام ندارم هم منتظر بچه ام 😅😅😅همینقدر تباه😅😅😅