دکتر منم برام سونو واژینال و سینه نوشته، گفته روز سه و هشت پریودی بده، بعد بیا معاینه و پاپ اینا کنم ...
شمام زودتر وقت بگیر برو انشالله خدا خودش هواتو داره سنمون میره بالا متاسفانه و باید زودتر اقدام کنیم من میدونستم اینجوریه از اول ازدواج اقدام میکردم دیگه به خودت انرژی بده اهنگ شاد گوش کن ورزش کن
ایشالله که بهم ریختگی نباشه مجبور شی دارو مصرف کنی.. دعا میکنم باردار باشی هورمونت دیر آزاد شده باش ...
دیروز موعدم بود تا الان هنوز نشدم اصلا هم حالت پریودی ندارم من هرماه از روزای قبل رحمم منقبض میشد لحظه ای که میخواست خون بیاد رو کاملا حس میکردم الان اونجوری نیستم فقط یکم اون ناحیه یه دردایی داره سینمم یکم درد داره
بعد همیشه قبلش کلی عصبیو بداخلاق بودم این ماه اینقدر خندیدم عجیب بود برام شوهرمم هی میپرسه شدی دیشب الکی گفتم لک بینی دارم که اگه باردار نبودم ناراحت نشه
این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شمام زودتر وقت بگیر برو انشالله خدا خودش هواتو داره سنمون میره بالا متاسفانه و باید زودتر اقدام کنیم ...
من چند ساله ازدواج کردم از اولشم دوس داشتم باردار شم اما همسرم گفت زوده یکم زندگیمون رو روال شه، که از شانس کرونا هم اومد! یکم شرایط اوکی شد دیگه اقدام رو شروع کردم!
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱