من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بچه ها من هنوز پریود نشدم فقط یکم خط سزارین هست اونجا درد داره تخمدان چپو پهلومم تیر میکشه سر شب یه بیبی چک زدم کاملا منفی بود یکم پکر شدم میگم نکنه پریودم بهم ریخته باشه که تا الان نشدم
این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
حالا شانس من الی جون مادر شوهرم خواهر شوهرم دارن میان تهران خونه ما صبح هم میرسن😁🤭 شوهرم همش میگه ...
اره خداروشکر سونو و فولی ها خوب بوده، دیر گفتم فک کنم الان رسیدن اما کاش دیشب یا امروز قبل اومدن اقدام میکردی! بفرستشون بیرون بگو من تا شام درست کنم عصری برید قدم بزنید فلان پارک یا فروشگاه نزدیک خونمونه خوبه! حوصلهتون سر نره چند روز تعطیلی تو خونه، تا رفتن سریع انجام بدین 🤭
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
بچه ها من هنوز پریود نشدم فقط یکم خط سزارین هست اونجا درد داره تخمدان چپو پهلومم تیر میکشه سر شب یه ...
ایشالله که بهم ریختگی نباشه مجبور شی دارو مصرف کنی.. دعا میکنم باردار باشی هورمونت دیر آزاد شده باشه، چند روز گذشته از موعدت؟ به نظرم اگه زیاده برو آزمایش! اگه نه این چند روزم صبر کرد نشد بعد تعطیلات برو بتا بده، ایشالله خوش خبر بیای 🤲♥️
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
دکتر منم برام سونو واژینال و سینه نوشته، گفته روز سه و هشت پریودی بده، بعد بیا معاینه و پاپ اینا کنم! قرار بود ماه پیش برم زنگ زدم سونو سینه وقت نداشت، باید این ماه برم 🥲 انقدددد حوصله دکتر ندارم اصلا زورم میاد دلم نمیخواد برم، قبلا هرماه میرفتم سونو فولی، چندماه درمیون میرفتم دکتر ساعتها میشستم مطب! الان دل و دماغ ندارم! انگیزه خیلی مهمه.. همش میگم یه پروسه سخت که یه بار از سر گذروندم اونم بی نتیجه و با تجربه بد؛ کی میتونه دوباره شروع کنه، احساس میکنم روحی و جسمی دیگه در توانم نیست، کاش سنم پایین بود چند سال بیخیال میشدم 😮💨 قدر روزاتونو بدونید الکی با استرس خرابش نکنید ایشالله اقداماتون خیلی زود نتیجه میده، من که همش برای همه دعا میکنم؛ اقدام خوب، نتیجه سریع، بارداری بی دردسر، زایمان راحت و سر وقت، نینی سالم، و در انتها زندگی خوش برای همه 🤲♥️
دکتر منم برام سونو واژینال و سینه نوشته، گفته روز سه و هشت پریودی بده، بعد بیا معاینه و پاپ اینا کنم ...
عزیزم واقعا میفهمم ادم بعد یه مدت دیگه از دکتر و سونو خسته میشه من ۶ماهه هرماه سونو دادم گاهی تو یک ماه دوبار واقعا اسم سونو میاد حالم بد میشه اما این روزام میگذره ناامید نباش دیگه چاره چیه ماها که بچه میخواییم هرچقدرم که تو این راه شسکت بخوریم بازم یه نیرویی سرپامون میکنه من الان واقعا باردار شدن خوشحالم نمیکنه چون تجربه بدی داشتم فقط بارداری سالم ۹ ماه کامل بچه تو شکمم سالم بمونه، از خدا میخوام اگه باردارم میشم سالم باشه اگه بده بعدا بگیره ازم اصلا نمیخوام