2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520984 بازدید | 37363 پست

خانما من ۷ پریود شدم روز ۱۳رفتم سنو دوتا فولی ۱۸و۱۹ داشتم دکترم برام امپول نوشت گفت روز ۱۴دهم سیکل امپول رو بزن و گف ی روز درمیان نزدیکی کنید امروز ۱۷سیکلمه صبح نزدیکی داشتم بعدش ترشحات قهوه ایی روشن والانم لک صورتی میبینم دلیلش چیه خیلی استرس دارم نکنه میخام پریود شم😕😕 توروخداااااااااا جووووابموووو بدیدددد😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من چند ساله ازدواج کردم از اولشم دوس داشتم باردار شم اما همسرم گفت زوده یکم زندگیمون رو روال شه، که ...

اانشالله زودی نتیجه بگیری عزیزم به گذشته فکر نکن حتما صلاح بوده ماکه خبر نداریم ❤

هیییچ وقت فکرشو نمیکردم برا دومی انقدر دست و پا بزنم😭😭😭

عزیزم اشکالی نداره ایشالا ماه بعد 

من هنوز پریود نشدم روز دومه که از موعدم گذشته امروز یکم ترشحات سفید داشتم من همش نگرانم هورمونی بهم نریخته باشم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

سلام دوستای  خوبم خوبین

یه سوال داشتم 

من ۳۸روز اززایمانم میگذره

۱۰روژ خونریزی داشتم دوهفته لکه بینی

بعدش ترشح زرد بود ببخشیدالیته

ک یک هفته بودتموم شده بود

امروژ خونریزیم شروع شده مث پریود

یعنی پریودشدم؟😐😐😐

چراانقددد زود اگ پریودددده 

چقدحالم وبدکرده🤦‍♀️همش دلدرد دارم

خطرناک ک نیست چون شنیدم تا۴۰روز قطع میشه

ولی این قشنگ پریودیه

🫀👶🧿
حدیث جون شیر خودت رو همراه با شیر خشک میدی؟ منظورم اینه بین شیر خودت و شیر خشک فاصله میدی یا هر دورو ...

شیرخشک میدم 

یک ساعت ونیم بعد شیرخودم ومیدم یادوساعت بعدش

پشت هم نمیدم امتحان کردم وقتی دوتارو باهم میخوره بالامیاره

🫀👶🧿
سلام دوستای  خوبم خوبین یه سوال داشتم  من ۳۸روز اززایمانم میگذره ۱۰روژ خونریزی داشتم دو ...

سلام دوستان خیلی وقته این تاپیک و دنبال میکنم ، ازتون خیلی یاد گرفتم 

حدیث جان وضعیت منم مثل شماست و دوس دارم نظر بچه ها رو بدونم

من ۴۴ روز از زایمانم میگذره ی هفته ده روزی بود ک پاک بودم ولی دیروز شروع شد ک مثل پریودی ام هست 

زنگ زدم مطب دیروز گفت طبیعیه تا سه ماه ولی دیروز لک بود و مثل پریود بیشتر شد🤔

سلام دوستان خیلی وقته این تاپیک و دنبال میکنم ، ازتون خیلی یاد گرفتم  حدیث جان وضعیت منم مثل ش ...

سلام عزیزم

منم دقیقااول لک بود

بعدخون شد😐😐😐

دکترمم بایکشنبه نیست

پس اکرشماهم مث منی احتمالاطبیعی باشه بدن بایدن الیته فرق میکنه نمیدونم باز

خیلی عصبیم😐😐

🫀👶🧿
سلام عزیزم منم دقیقااول لک بود بعدخون شد😐😐😐 دکترمم بایکشنبه نیست پس اکرشماهم مث منی احتمالاطب ...

حدیث‌جان‌خواهر منم زود پریود شد چون زیاد خونریزی نداشت

بهتره که زودتر پریود شی هورمونات زودتر تنظیم شه مراقبم باشی که باردار نشی چون بدن خیلی آمادست

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام عزیزم منم دقیقااول لک بود بعدخون شد😐😐😐 دکترمم بایکشنبه نیست پس اکرشماهم مث منی احتمالاطب ...

اره بدنا متفاوته منم خیلی بهم ریختم

دکترم گفته بود بعد چهل روز بیا معاینه حالا بابد صبر کنم 😐

سلام بچه‌ها 

خونریزی بعد زایمان طبیعیه و مشکلی نداره! کلا بعد از خونریزی چله.. خیلیا یه خونریزی جدید ۷-۱۰ روزه مثل پریودی دارن، حالا واسه بعضیا شروع دوره‌های ماهیانه‌شونه و بعد ازین سر وقت پریود میشن، بعضیا همین یه باره دیگه قطع میشه تا چندین ماه! ولی در کل بستگی به بدن هرکی متفاوته؛ معمولا میگن کسایی که فول شیر خودشونو میدن دیرتر پریود میشن حتی یکی دوسال طول میکشه، اما اینم صددرصدی نیست خیلی شیرمادری‌ها هم زود پریود میشن، اما اصولا کسایی که کمکی و شیرخشک و .. میدن زودتر پریودشون شروع میشه! میتونید صبر کنید ببینید اگه ماه بعد پریود شدید معلومه شروع شده اگه نه احتمالا همین یه بار پاکسازی آخریش بوده! اگه پریود شدید میتونید برید دکتر قرص ضدبارداری بگیرید، هم خیالتون از بابت بارداری راحت شه هم دوره‌هاتون منظم شه؛ چون معمولا پریودهای بعد زایمان نامنظمه و تا بدن تنظیم بشه طول میکشه! 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱