2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520998 بازدید | 37364 پست
دکتر منم برام سونو واژینال و سینه نوشته، گفته روز سه و هشت پریودی بده، بعد بیا معاینه و پاپ اینا کنم ...

شمام زودتر وقت بگیر برو انشالله خدا خودش هواتو داره سنمون میره بالا متاسفانه و باید زودتر اقدام کنیم من میدونستم اینجوریه از اول ازدواج اقدام میکردم دیگه به خودت انرژی بده اهنگ شاد گوش کن ورزش کن 

ایشالله که بهم ریختگی نباشه مجبور شی دارو ‌مصرف کنی.. دعا میکنم باردار باشی هورمونت دیر آزاد شده باش ...

دیروز موعدم بود تا الان هنوز نشدم اصلا هم حالت پریودی ندارم من هرماه از روزای قبل رحمم منقبض میشد لحظه ای که میخواست خون بیاد رو کاملا حس میکردم الان اونجوری نیستم فقط یکم اون ناحیه یه دردایی داره سینمم یکم درد داره

بعد همیشه قبلش کلی عصبیو بداخلاق بودم این ماه اینقدر خندیدم عجیب بود برام شوهرمم هی میپرسه شدی دیشب الکی گفتم لک بینی دارم که اگه باردار نبودم ناراحت نشه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها خوبین چخبر 

لاله جان ان شاالله که بارداری 😍 

من امروز موعدم تا الان که خبری نبوده فقط درد سینه دارم 

نمیدونم چی میشه حسم میگه امروز نمیشم اصلا حس پری ندارم 🤷🏻‍♀️خدا بخیر کنه 🙏

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   

من خیلی دلم میخواد بی بی بزنم 🫣ولی میترسم😣

میگم حداقل بزارم امروز رد شه فردا صبح بزنم امیدوارم طاقت بیارم🤦🏻‍♀️

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
عزیزم واقعا میفهمم ادم بعد یه مدت دیگه از دکتر و سونو خسته میشه من ۶ماهه هرماه سونو دادم گاهی تو یک ...

واقعااا همینه… منم زمان اقدام فقط میگفتم بچه سالم باشه اگه قراره نباشه خدا نده، اما اینجوری شد.. نمیدونم والا.. شایدم سالم نبوده خدا دعامو برآورده کرده 😔 هرچیه خیلی سخته! خدا واسه هیشکی نخواد 💔

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
شمام زودتر وقت بگیر برو انشالله خدا خودش هواتو داره سنمون میره بالا متاسفانه و باید زودتر اقدام کنیم ...

من چند ساله ازدواج کردم از اولشم دوس داشتم باردار شم اما همسرم گفت زوده یکم زندگیمون رو روال شه، که از شانس کرونا هم اومد! یکم شرایط اوکی شد دیگه اقدام رو شروع کردم! 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
دیروز موعدم بود تا الان هنوز نشدم اصلا هم حالت پریودی ندارم من هرماه از روزای قبل رحمم منقبض میشد لح ...

عزیزمممم ایشالله که بارداری و‌ خنده‌هات همیشگی میشه ♥️✌️

سلام بچه ها خوبین چخبر  لاله جان ان شاالله که بارداری 😍  من امروز موعدم تا الان که خبری ...

سلام عزیزممم

ایشالله شما هم بارداری و این ماه کلی خبرای خوش میشنویم 🤲♥️

و منی که پریود شدم و خیلی اعصابم خورده....😭

عه ! من الان داشتم پیام قبلیاتو جواب میدادم! چه بد 😔

اره میدوونم خیلی سخته مخصوصا وقتی ادم ته دلش امیدواره