خداروشکر مفید بود، سرماخوردم.میام سر فرصت همه چیزو مینویسم. فقط نگرانی ب اون شکل نداره. ۹ ماهم اس ...
ایشالله زودتر خوب شی.. عجله ندارم هر موقع فرصت داشتی و سختت نبود 😘 اما انقد حرفات آرومترم کرد، هیچکسی با شرایط خودم پیدا نمیکردم؛ خیلی خوشحالم برام از تجربهت نوشتی مخصوصا اینکه خداروشکر راهتو به سلامت طی کردی و نینی رو صحیح و سالم و سر موقع بغل میگیری 🤲♥️✨
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من قبل عید باردار بودم،ولی اردیبهشت کورتاژ شدم.قلبش تو ۱۱ هفتگی وایساده بود.دلیلشم نفهمیدم😔 دوباره ...
انشالله این ماه نتیجه میگیری سخته ولی باید تحمل کرد منم بعد از خارج از رحمی که داشتمماه دوم اقداممه خدا کنه همه نتیجه بگیریم و بارداری سالمی داشته باشیم