2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520813 بازدید | 37360 پست
منم اصلاکارنکردم تا ۴روزگیش ک بستری شد هرچی گفتن مامانم مادرشوهذم توبمون خونه مامیریم بیمارسنان گفتم ...

وای اره شبا خیلی سخته

رایان هم شبا خیلی گریه میکنه 🫠من ۶-۷ صبح جنازه هستم رسما

شیفتو میدم به مامانم بیهوش میشم🥲

واقعا نمیدونم بعدا چجوری باید شبا نگهش دارم🫠🫠🫠

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
بندناف ومگ میپیچونن😐بندناف لناشش روزگیش جداشد منم ب دکترش گفتم شیرخشک پیشنهادی چیه گفت همینی ک می ...

والا نمیدونم که من اصلا دل ندارم بند نافشو بپیچونم😐

من دیروز از دوستمون پرسیدم شیر خشک گفت گیگوز و سیمیلاک کامفورت هم میتونی استفاده کنی

نمیدونم اگه کسی تجربه داره راجع به این دوتا نظرشو بگه

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی بده🥲🥲🥲بعد رایان گریه میکنه مامانم سریع بغلش میکنه میبرتش🫠 عادت کرده به بغل مامانم😐بخاط ...

چقدر خوب که مامانت کمکته و با دست و پاست

من مامانم هیچیییی یاد نداشت بنده خدا سنشم بالاست کاری از دستش بر نمیومد واسه همین خودم خیلی زود راه افتادم

کلاتنهابیرون نرفتم  هم گرمه هم کوچولوعه این مدتم شوهرم خیلی سرش شلوع بود گفتم یکم هواخنکترشه ب ...

من انقد گریه میکردم شوهرم مجبور میشد کارشو ول کنه بیاد منو بچرو ببره بیرون😂

راست میگی کوچیکه

واسه من سرد بود بیشتر با ماشین میرفتم

دیگه از ۲ ماهگی که دقیقا عید شد خودم با کالسکه میبردم

هوا هم خوب شد

اخخخ مهمونی که شب بمونه خیلی سخته🥲

خیلی خوبه که کمک میگیری من خیلی به خودم سخت میگرفتم نابود بودم

سلام خانوما من الان دوماهه روزای تخمک گذاری ترشحی که قبلا داشتم ندارم ببخشید الان مثل آب ازم خارج می ...

سلام‌عزیزم

منم این ماه که اقدامم روزای تخمک گذاریم و چند روز بعدش اینجوری بودم.انقدر رقیق میاد بیرون که فکر میکردم ادرار کردم حواسم نبوده😅

ولی به دکتر زنانم گفتم گفت حساس نشو چیزی نیس 😕

و اینکه ببخشید البته برای تقویت ا.س.پ.رم هم چه چیزی خوبه؟ یک هفتس که شوهرمم داره قرص ویتامین e و فول ...

دکتر واسه همسر من برای تقویت اسپرم فرتیل اید مردان نوشت.واسه خودمم اووبوست.

ممنون عزیزم ،من این قرص ودوماه خوردم ماه اول سرتایم پریود شدم این ماه سه روز عقب انداختم بی بی هم زد ...

باز پرولاکتینت رو بررسی کردی ببینی پایین اومده یا نه؟ پرولاکتین بالا نمیزاره باردار بشی، علائم داری؟

والا نمیدونم که من اصلا دل ندارم بند نافشو بپیچونم😐 من دیروز از دوستمون پرسیدم شیر خشک گفت گیگوز و ...

سلام عزیزم قدم نورسیده مبارک خداروشکر به سلامتی زایمان کردی 😍❤️

گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🍃🤍
سلام عزیزم خداروشکر که الان خوبین و انشالله به سلامتی دختر گلتونو بغل میکنین ❤️ نارسایی دهانه رحم و ...

سلام.

ممنون.

خیر،اونقد شایع نیس ک نگرانش باشین، فقط در طول بارداری، طول سرویکس رو چک میکنن.

سلام‌عزیزم منم این ماه که اقدامم روزای تخمک گذاریم و چند روز بعدش اینجوری بودم.انقدر رقیق میاد بیرو ...

اره خیلی بده من تا پا میشم یهو خیس میشم اما ترشح تخمک گذاریم قبلا اینجوری نبودش کشدار بود 

سلام به همگی  قدم نو رسیده هاتون مبارک باشه نی نی های تو راهیتون خدا نگه داره  دامن اون ...

سلام عزیزم.

من هاشیموتو هستم.

یعنی سطح Anti Tpo بالاعه.

خودش چیز خطرناکی نیس.

تنها اینکه شما سطح Tsh و T4 خونتون در تمام طول زندگی ،خصوصا بارداری سنجیده میشه تا با مصرف دوز مناسب لووکسین همیشه در سطح نرمال قرار بگیره تا خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد براتون.

حالا در شرایط عادی ۶ ماه ی بار چکاب دارین.

در طول بارداری با نظر دکتر ۴۰ روز یا ۲ ماه ی بار tsh رو بررسی میکنن.

سلام عزیزم، ممنون از اینکه برام نوشتی و اطلاعات خوبی بهم دادی 😍 دکتر منم بهم گفت بارداری بعدی استرا ...

خداروشکر مفید بود،

سرماخوردم.میام سر فرصت همه چیزو مینویسم.

فقط نگرانی ب اون شکل نداره.

۹ ماهم استراحت نمیشی.ماه های مهم استراحت میکنی.

منم مث خودت نگران بودم،جوری ک چندین سال گذاشتم کنار،اما الان میبینم اونقدرا نگرانی نداش.و کار نشدی نبوده.تازه من رحمم از مال شما شل تر بود،دم خودت گرم تا همونجاشم خوب رفت✌️ با سرکلاژ عالی ترم پیش میره.

اره خیلی بده من تا پا میشم یهو خیس میشم اما ترشح تخمک گذاریم قبلا اینجوری نبودش کشدار بود 

واسه منم اینجوری نبود این ماه اینجوری شدم ولی دکتر گفت چیزی نیس.حالا شاید یه سونو برم🙄