2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520814 بازدید | 37360 پست

من از اول تاپیک تمام پیاما رو خوندم 

خیلی خوشحالم براتون 

ک از فکر و خیال بچه دار شدن 

و دکتر و این مدل استرسا 

الان ب دغدغه بچه داری رسیدین 

ایشالا قسمت همه ❤

و منی که میان دردهایم تو را درمان دیدم ❤کارخوبوووو خدا میکنه که با کسی حرف نمیزنه 🥲کسی که جنگیدن بلد نیست به بدبختی میگه قسمت 😏
دکتر واسه همسر من برای تقویت اسپرم فرتیل اید مردان نوشت.واسه خودمم اووبوست.

یعنی ازمایش دادن که ببین‌مشکلی هست یا نه همینطوری قرص رو دادن؟

چون من ازمایشی چیزی که ندادن و نمیدونم خوبه یا نه گفتم بازم یه مکملی چیزی بخوره که بهتر باشه باز بد نباشه براش بکشم بدبختو😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه میخوام بدونم چیکار‌کنم که احتمال بارداری تو اولین اقدام خیلی بالا بره؟ سه ماه بعد میخو ...

اول استرس نداشته باش پیاده روی کن فولیک اسید و ویتامین دی هزار مصرف کن رحمتو گرم نگهدار اگه اضافه وزن داری اونو کم کن قبل اقدام یه سونو و پاپ اسمیر بده  روزای تخمک گذاری اقدام داشته باش

منم در حال اقدامم حدود یکسال و نیم می شه ک سه ماه آخرو دارو و آمپول اچ سی جی استفاده کردم جواب نگرفتم و آخرین مرحله بود ک باید برم آی وی اف ولی این ماه رو نرفتم ک بدون دارو اقدام کنم امیدوارم جواب بگیرم و نیازی ب آی وی اف نباشه 

یعنی ازمایش دادن که ببین‌مشکلی هست یا نه همینطوری قرص رو دادن؟ چون من ازمایشی چیزی که ندادن و نمیدو ...

بله ازمایش نوشت برای همسرم که جوابشو دید گفت خوبه قابل قبوله،ولی چون یه سقط داشتم واسه جفتمون تقویتی نوشت

سلام به همه میخوام بدونم چیکار‌کنم که احتمال بارداری تو اولین اقدام خیلی بالا بره؟ سه ماه بعد میخو ...

سلام‌

به چکاپ بدین حتما،ازمایش و پاپ اسمیر

اسید فولیک مصرف کنین

اگه اضافه وزن دارین کم کنین

ورزش و پیاده روی

محدود کردن مصرف قند و شکر و فست فود

سوگند جان شما چند وقته اقدامی؟بچه نداری؟

من قبل عید باردار بودم،ولی اردیبهشت کورتاژ شدم.قلبش تو ۱۱ هفتگی وایساده بود.دلیلشم نفهمیدم😔

دوباره این ماه اقدام کردم تا خدا ببینیم چی میخواد.۱۰ روز دیگه موعدمه.

چقدر خوب که مامانت کمکته و با دست و پاست من مامانم هیچیییی یاد نداشت بنده خدا سنشم بالاست کاری از د ...

واای اره خیلی سخته بدون کمکی🥲

من که نمیتونم واقعا🥲

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟