2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520877 بازدید | 37361 پست
نوزاد اگه خوابه برا شیرخوردن بیدارش نکن .هورمون رشد در زمان خواب تولید میشه.هروقت گشنش شد خودش بیدار ...

من بچرو شبا هردوساعت بیدارمیکنم🤦‍♀️

خودمم خیلی سختمه هی پاشم

اگ بیدارش نکنم خودش هرسه ساعت ونیم ییدارمیشه

🫀👶🧿
سلام عزیزم من برای کیست درموئید، دکتر نگفت تایم یکسال رو. من چون درد دارم اونجاها که دستگاه داخل شکم ...

مرسی از جوابت عزیزم خداروشکر باردار شدی انشالله به سلامتی بگذرونی، اهان منم باید بپرسم ببینم چجوریه چون این لوله هیدروم داره اذیت میکنه باید برم لاپرا،ببخشید کدوم دکتر عمل کردین من کرجم و اینکه هزینش چقدر شد؟یه شب موندی بیمارستان؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم خوبی  میگم چون باتجربه هستی یه سوال داشتم ازت بچه وقتی شیرمیخوره آروغش ومییزنه ولی ...

حدیث جون شیر خودت رو همراه با شیر خشک میدی؟ منظورم اینه بین شیر خودت و شیر خشک فاصله میدی یا هر دورو پشت سرهم میدی؟

چرا ۳۶روزه بود شیرشبش وقطغ کزدی؟، من لنا اینطوریه ک هر۲ساعت بیدارش میکنم بهش شیرمیدم ولی اک بیدارش ...

چون دنیا اومد ۴۲۰۰ وزن داشت، تو ۳۶ روزگی رسید به ۶۵۰۰، دکتر گفت نباید دیگه شیر شب بدی، وزنش داره بیش از نرمال بالا میره، با اینکه خیلی سخت بود من ۸ ساعت شب شیر قطع کردم، بجاش دکتر یه شربت داده بود، نق میزد میدادم که وزنش کنترل شد. هر وقت خودش بیدار شد بهش شیر بده. اگر واقعا از پرخوری رفلاکس نمیکنه، شیرخشک مخصوص AR آنتی رفلاکس بده. من یه مدت سر رفلاکس پنهان شیر خشک که شیر سویا بود دادم، اونقدر مزه اش بد بود، بچه نمیخورد، بیخیال شیر سویا شدم. 

مرسی از جوابت عزیزم خداروشکر باردار شدی انشالله به سلامتی بگذرونی، اهان منم باید بپرسم ببینم چجوریه ...

دکتر سیده راضیه هاشمی، بیمارستان بقیه الله (عج) هزینه با بیمه نیروهای مسلح ۵ میلیون که تکمیلی اون ۵ تومان رو بهم برگردوند، بعد از ظهر ساعت ۴ پذیرش کردن، از شب قبل عمل بهم ساعت ۷ شام دادن، بعد تا ۱۰ میتونستم آب و غذا بخورم، از ۱۰ شب ناشتا باید میبودم تا ۷ صبح، کارهای مربوط به عمل انجام شد، ساعت ۸.۱۵ اتاق عمل بیهوش شدم، عمل ۲.۵ ساعت طول کشید، ۲ ساعت ریکاوری بودم که به هوشم آوردن، بعد عمل شبش موندم، درن داشتم و سوند، فردای عمل سوند و درن رو کشیدن گفتند میتونی بری که تا ۲ ترخیص شدم. ۴۶ ساعت بیمارستان بودم.

دکتر خدیجه شادجو همین عمل تو بیمارستان عرفان نیایش هزینه ۶۰ میلیون میگفت با کد k60.

من خیلی زیاد از خانم دکتر هاشمی راضی بودم، خیلی زیاد... تخصص خانم دکتر آنکولوژی سرطان شناسیه، کیست های سرطانی و آندمتریوز و فیبرم و میوم و .... خدا رو شکر منو با درموئید پذیرفت. من بخاطر وزن بالام هر دکتری قبول نمیکرد لاپارا کنه، ولی ایشون با تخصص بالاش عمل کرد. واقعا دعاگو هستم تا عمر دارم.

باشه عزیزم ممنون اره میرم حتما ۱۱پریودیم فقط باید‌ واژینال باشه؟ کاش ازمایشو میدادم اگه میدونستم ۳پ ...

سلام رویا جان خوبی آز پرولاکتین باید روز سوم پری انجام بدی 

چون خودم درگیرشم میدونم 

خدا رو چه دیدی رفیق،شایدشد 🥰 حتما میشه🍀
دکتر سیده راضیه هاشمی، بیمارستان بقیه الله (عج) هزینه با بیمه نیروهای مسلح ۵ میلیون که تکمیلی اون ۵ ...

خداروشکر راضی بودی عزیزم خیلی ممنون همه رو گفتی اره بعضی دکترا خیلی زیاد میگیرن با این که عمل زیاد سخت و طولانی نیستش انشاالله نی نی تو سالم و سلامت بغل بگیری خودتم بارداری راحتی داشته باشی 

در ضمن من پارسال ازمایش داده بودم کم خونی شدید داشتم ولی من خیلی وقته دارم ویتاگلوبین میخورم همون اه ...

سلام رویا جون نمیدونم بدردت میخوره یا ن من ماه پیش ضخامتم ۳/۸بود ۱۲ سیکل که اگه یادت باشه دکتر امیری واسم استرادیول و آسپرین نوشت من از عوارضش ترسیدم نخوردم اما با تجربه بقیه هر روز نشاشته یه قاشق میریختم تو اب میخوردم یکمم پیاده روی میکردم و هرروز کنجد میخوردم نمیدونم تاثیر اینا بود یا چیز دیگه ولی دیروز رفتم سونو ۱۲ سیکل اندومترم ۶ شده بود حالا بازم کمه ولی از ماه پیش بهتره گفتم شاید به دردت بخوره لوبیا سبزم خیلی شنیدم برای اندومتر خوبه اما من فقط یه بار به زور اونم خوردم نتونستم ادامه بدم.

سلام رویا جان خوبی آز پرولاکتین باید روز سوم پری انجام بدی  چون خودم درگیرشم میدونم

سلام عزیزم ممنون مرسی که گفتین 

ولی من ی بار ازمایش داده بود دکتر اولیم اصلا نگفت کی برم منم یادم نیس کی رفته بودم😬

سلام رویا جون نمیدونم بدردت میخوره یا ن من ماه پیش ضخامتم ۳/۸بود ۱۲ سیکل که اگه یادت باشه دکتر امیری ...

آیا بعد پری لکه بینی قهوه ای و سیاه داشتی؟ 

من ولی ضخامتم کم بود تا دوسال هر چی سونو دادم بالا نیومده بود.

نشاسته تو آب سرد

لوبیا سبز

گوجه فرنگی

سویا

بذر کتان

رازیانه

ارده

فرتیل cm

چندین دوره استرادیول از شب ۳ تا ۲۳ پری شبی دوتا ۲ میلی

چندین دوره دزوسپتیو

هر آنچه که سرچ میکردم استروژن داشت چه گیاهی چه حیوانی خوردم نرفت بالا. و این لکه بینی قهوه ای تیره سیاه بعد دوره باهم بود. که از کمبود استروژن بود.

کار خدا بوده یه ماهه مشکلت حل شده، برای من سریش بود و حل نمیشد

سلام رویا جون نمیدونم بدردت میخوره یا ن من ماه پیش ضخامتم ۳/۸بود ۱۲ سیکل که اگه یادت باشه دکتر امیری ...

سلام عزیزم خوبی؟خداروشکر که بهتر شدی خیلی خوبه اگه به ۸برسه که دیگه عالی هست😍

والا منم باید برم امروز دکتر بنویسه سونو فردا برم ببینم چه خبره🤦🏻‍♀️انشالله چیزی نباشه🥺

منم کنجدو تقریبا میخورم 

حالا من خواهرم که با عفونت شدید باردار شد گفت رفته بوده دارو گیاهی بهش چنتا چیز داده بوده واسه پاکسازی رحم و سیستم ایمنی بدن گفت من اونو ۱ماه خوردم باردار شدم گفت دارو گیاهی هم بهم گفته واسه اون باردار شدی منم الان ۱۰روزه دارم میخورم چون ضررم نداره گفته واسه رحمم خیلی عالیه

با هنگو خاکشیرو بذر کاسنی و چنتا چیزه دیگه هست صبح ناشتا باید‌خورد

خداروشکر راضی بودی عزیزم خیلی ممنون همه رو گفتی اره بعضی دکترا خیلی زیاد میگیرن با این که عمل زیاد س ...

نه کلا هزینه عمل و دستمزد دکتر بالاست، تجهیزات لاپاراسکوپی بخاطر تحریم بالاست و بیمه ها اکثرا ساپورت نمیکنن. بعد عمل راحتی نیست برای پزشکها، جراحی باز راحت برش و کار انجام میده تو کمترین زمان و یه تیغ و چندتا وسیله میخواد، جراحی لاپارا دقت بسیار میخواد تایمش زیاد میبره، حساسیتش بالاس، دسترسی به داخل شکم سخته، کلی هزینه ادواتشه. من رو دکتر ۲.۵ ساعت سرپا عمل کرد و به مانیتور نگاه کرد. تازه من بخاطر شکمم سرم پایینتر از کل بدنم(ترندلنبرگ) بود، خیلی زحمت کشید دکترم. بعد لاپارا خیلی حساسه، سعی کن دکتر عالی پیدا کنی که تخصصش لاپارا باشه و کارش فوق العاده.

من قبل بی هوشی به دکترم گفتم دکتر رفتی داخل هر چی مشکل به غیر از درموئید داشتم حل کن، ازش خواهش کردم، که دکتر گفت خیالت راحت بهم اعتماد کن.

چقددکترتون خوب بوده خدا خیرش بده 🙏  چقد خوبه این دکترا هنوز هستن

ببین واقعا یک فرشته است(تو بیمارستان همه دورش میچرخن)، پوشش انسانی داره، کاری ندارم به اینکه حافظ کل قرآن هست، واقعا تو کارش فوق العاده س. بعد مطب نداره، فقط بیمارستان بقیه الله س. در صورتی که هر دکتری تو مطبش با زیر میزی پولها پارو میکنه.

خودم با چشمم دیدم تخت بغلی خانمی ۵۸ ساله بود، میوم داشت و عملش کرده بود، ساعت ۳ اومده بود بخش، نیم ساعت بعد دیدیم از تخت خون میریخت پایین، دکتر رفته بود خونه اش، زنگ زدن، سریع خودشو رسوند، به مریض گفت باید بریم اتاق عمل و رحم ات رو دربیارم، چون الان مشکلت رفع کنم باز یک ماه دیگه میای باز، مریضه قبول نکرد. هر چی دکتر گفت سختیش برای منه، هزینه اش با من، من بابت درآوردن رحم ازت هیچی نمیخوام، مریضه قبول نمیکرد، بنده خدا دکتر رفت پرستاری و تا ۸ منتظر بود تا زنه قبول کنه، زنه زنگ زد بچه هاش و اجازه گرفت ازشون😐 بعد به دکتر گفت، دکتر ۸ بردش اتاق عمل تا ۱۲ شب، ۴ ساعت عمل اش طول کشید تا آوردنش. خدایی هر دکتری بود شاید همون ساعت ۴ که خونه رفته بود، بر نمیگشت. 

بعد عمل من هر بار خواستم دست هاشو بوس کنم بابت تشکر، سرم رو بوس میکرد و اجازه نمیداد. چون واقعا سخت بود عمل لاپارا برای منی که شکمم بزرگ بود، همشون میگفتن برو ۱۰ کیلو کم کن بیا.

آیا بعد پری لکه بینی قهوه ای و سیاه داشتی؟  من ولی ضخامتم کم بود تا دوسال هر چی سونو دادم بالا ...

اره شانس اوردم یکم بالا رفت من شنیدم استرس و تایم خواب رو ضخامت خیلی تاثیر داره خلاصه یکم بالا رفت اما از این ورم سمتی که لوله ام بستس فولیکول ۲۲ دارم 😶اهان نمیدونستم انقدر لاپرا سخته پس بخاطر همیناس که گرونه من فکر میکردم چون چند جارو سوراخ میکنن زیاد سخت نباشه اما حالا میفهمم سختتره اره الان دنبال دکترم ببینم با بیمه من کجا میتونم برم