2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520981 بازدید | 37363 پست

سلام بچه ها خوبید 

من امروز روز ۹سیکلم هست الان دو سه روزه پریودیم شده قهوییه ایی خیلییی تیره ببخشید ی جوریه انگاری کش میاد 🤦🏻‍♀️نمیدونم چی هست باید کم کم قطع بشه اما همچنان من دارم این ترشحو😫اگه تا فردا قطع نشه که میشه روز ۱۰سیکلم باید برم سونو باز؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا کسی میتونه به‌من کمک کنه؟  من سی سالمه . شش ساله ازدواج کردم الانم چهارماهه اقدامم ماه ...

سلام عزیزم چقدر شبیه منی😀 

منم ۲۰ کیلو‌اضافه دارم الان ماه ۶ اقدامم 

ببین‌اگه تخمک ازاد میکنی ربطی نداره من خیلی دبدم با اضافه وزن باردار میشن البته که واقعا کاهش وزن خوبه و خودمونم میدونیم اینو چه برای باردار شدن چه برای دوران بارداری  اما گاهی کم‌نمیشه من کلی زمان از دست دادم تا وزنم کم بشه بعد اقدام کنم که نشد و دیگه بعد دوسال اقدامو‌ شروع‌کردم‌حداقل یه ۶ ماه اقدام بکن اگه نشد برو دکتر سنتم خوبه انقدر زود که نباید نا امید بشی 

عزیزم بعد عمل باید جورابای ساق بلند تنگ میپوشیدین ورمش خیلی کم میشد الان نمیدونم تاثیر داره یا نه

من چون واریس بارداری گرفته بودم، برده بودم که بپوشم

اونجا به کادر گفتم گفتن نیاز نیست نپوش

فرداش دکترم اومد ترخیصم کنه گفتم گفت اره بپوش حتما

پوشیدم ولی خیلی افتضاح ورم کرد ، دیروز انقدر وحشتناک بود ورمم رفتم تریاژ بیمارستان

اندازه گرفتن پاهامو چک کردن گفتن طبیعیه

دکترم گفت یه امپول زدن بهم که زیاد برم دستشویی 

امروز صبح یکم بهتره

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
سلام عزیزم چقدر شبیه منی😀  منم ۲۰ کیلو‌اضافه دارم الان ماه ۶ اقدامم  ببین‌اگه تخمک ازاد ...

اره منم مشکلم اینه هروقت نیت میکنم لاغر بشم هی بدتر چاق شدم . همش وقت از دست دادم لاغر بشم اما نشد . ولی خب سونو داخلی که دادم گفت تخمک و اینا خوبه

من چون واریس بارداری گرفته بودم، برده بودم که بپوشم اونجا به کادر گفتم گفتن نیاز نیست نپوش فرداش د ...

گل شبو سلام عزیزم خداروشکر که گل پسرت به سلامت بغل کردی 

مبارکه عزیزم😍 انشالله که کنار مامان وباباش به سلامتی و خوشی بزرگ بشه و بهترینها براش اتفاق بیفته توزندگی ❤️

خدا رو چه دیدی رفیق،شایدشد 🥰 حتما میشه🍀
سلام بچه ها خوبید  من امروز روز ۹سیکلم هست الان دو سه روزه پریودیم شده قهوییه ایی خیلییی تیره ...

عزیزم منم پارسال ماهی که اقدام بودم روز ۱۱،۱۲ سیکلم اینجوری شدم.خودش خوب شد یکی دو روزه.ماه بعدشم باردار شدم.

اره منم مشکلم اینه هروقت نیت میکنم لاغر بشم هی بدتر چاق شدم . همش وقت از دست دادم لاغر بشم اما نشد . ...

خداروشکر منم با وجود اضافه وزن تنبلی هم ندارم همه چیز نرمال البته الان ۵ ۶ ماه اقدامم و نشده

سلام آرزو  خوبی؟ چخبرا؟چکار کردی؟آزمایش نرفتی؟

سلام عزیزم نه والا  فعلا منتظرم.

صبح تستم  منفی بود. همش علایم پریودی دارم ولی نمیاد کنارش حس تهوع هم دارم😐😶

فعلا منتظرم ببینم فردا چی میشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
عزیزم منم پارسال ماهی که اقدام بودم روز ۱۱،۱۲ سیکلم اینجوری شدم.خودش خوب شد یکی دو روزه.ماه بعدشم با ...

واای جدی چه خووب😍

اره واسه منم تا حالا میشد اخرش تیره باشه ولی اینجوری کشدار و چسبناک نبوده تا حالا😟

واای جدی چه خووب😍 اره واسه منم تا حالا میشد اخرش تیره باشه ولی اینجوری کشدار و چسبناک نبوده تا حال ...

بدنت کمبود هورمون استروژن داره، باید یا استرادیول بخوری، یا فرتیل cm یا دمنوش رازیانه. تا وقتیکه استروژن ات کم باشه این مشکلات همراهته. در اولویت یه سونوگرافی ضخامت آندومتر ببین چقدره یه آزمایش سه پریودی ببین E2استرادیول عددش چنده. اگه نرمال بود که هیچی ممکنه هنوز درگیر کیست باشی، اگر پایین بود روش های بالا. کم خونی اینا هم چک کن

بدنت کمبود هورمون استروژن داره، باید یا استرادیول بخوری، یا فرتیل cm یا دمنوش رازیانه. تا وقتیکه است ...

سلام عزیزم خوبی 

میگم چون باتجربه هستی یه سوال داشتم ازت

بچه وقتی شیرمیخوره آروغش ومییزنه ولی چندقیقه بعدهمشوبالامیاره

وقتی بالامیاره بارباید به شیربدم؟،ینی گرسنشه یا نه 

گاهی ک کم میریزه بیرون معلومه اضافی شیره

ولی گاهی خیلی زیاددده البته ببخشیداگلاب بروت

دکترگف یذره رفلاکس داره کولیکم داره

من الان نمیدونم وقتی بعدشیرخیلی بالامیاره ینی معد خالی شده دوباره بهش شیربدم

یا اینکه ن دیگ ندم

شیرخشک میخوره اصن بیرون ریزی نداره

شیرخودم ومیخوزه اینجوزیه

🫀👶🧿
دکتر که عملم کرد گفت نازایی ثانویه داری، کلا باردار نمیشی، منم با خیال راحت با احتیاط که بخیه ها و ز ...

سلام دلارام جون من نشنیدم بعد لاپاراسکوپی یکسال باید اقدام نکردم اخه منم احتمالا باید برم لاپرا چند ماه بعد ولی تو گوگل سرچ میکنم دوماه بعدش میشه اقدام‌کرد ،یکسالم زیاده😶 شما واسه چی لاپرا کردی؟

سلام عزیزم خوبی  میگم چون باتجربه هستی یه سوال داشتم ازت بچه وقتی شیرمیخوره آروغش ومییزنه ولی ...

سلام عزیزم

شیر رو کم کن ولی دفعاتش رو زیاد کن، مثلا به جای اینکه هر دو ساعت ۶۰ سی سی بدی، تو ۱ تا ۱.۵ ساعت ۳۰ سی سی بده و بادگلوش ۲۰ دقیقه نگه دار تا بزنه، تشک مخصوص رفلاکس بگیر که شیب داره. ببر اطفال یه قطره هست برای استفراغ پنیرکی، اونو بده، بهش بدی استفراغش کمتر میشه. اسم قطره اش الان یادم نمیاد، بزرگتر بشه دارو داره رفلاکس

رفلاکس سردی شیرخشک و معده طبع سرد میشه، باید معده شو با قطره ها که گفتم گرم کنی