2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520984 بازدید | 37363 پست
خوبم فداتشم لنام خوبه خودت روالی،؟،پسرگلت خوبه پمادوزدم یه روزه خوب شد منم شیرداشتم ولی کم بود&nb ...

عه خب خداروشکر🥰❤️خوب رشد کرده

منم بردمش امروز دکتر گفت زردیش کمه ولی محض احتیاط ببر ازمایش

خوشبختانه ازمایشش خون نبود فکرم مونده بود پیش رگ گیری

با یه دستگاه شبیه ترمومترا بود گفت ۹.۵ عه امروز روز چهارمش

دکتر یه کپسول داد با سرنگ و قنداب بدم بهش گفت ۱۰ بیشتر بود دو روز دستگاه باید بگیری

فعلا فردا یا پس فردا دوباره باید ببرمش تست ببینم بیشتر شده یا نه

ورم پای من انقدر وحشتناکه همه میترسن😂🫠رفتم بیمارستان گفت طبیعیه ولی یه امپول زدن کمتر شه

بعد عمل هم سه بار هپارین زده بودن بهم🫠

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
بچه ها کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟  من اردیبهشت کورتاژ شدم این ماه اقدام بودم هنوز ۱۰ روز مون ...

نه عزیزم اطلاعاتی ندارم، اما احتمالا از عوارض کورتاژ یا اقدامه، فک نکنم مشکلی باشه، چون با هر دو‌ اینا بهم ریختگی و مشکلات اینچنینی ممکنه پیش بیاد؛ هم اقدام هم کورتاژ، من خودمکثرتاژ تشخیصی شدم برای برداشتن پولیپ تا چند ماه بهم ریختگی داشتم، تازه تحت نظر دکتر دارو هم مصرف میکردم بعد چند دوره اوکی شد

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم اطلاعاتی ندارم، اما احتمالا از عوارض کورتاژ یا اقدامه، فک نکنم مشکلی باشه، چون با هر دو‌ ای ...

ممنونم عزیزم،من پریودام از بعد کورتاژ منظمه سر ماه میشم.ولی این ماه که اقدام داشتم انقباض دارم.نگران شدم ولی احتمالا همینه که شما میگی عوارض کورتاژ و اقدامه.

عه خب خداروشکر🥰❤️خوب رشد کرده منم بردمش امروز دکتر گفت زردیش کمه ولی محض احتیاط ببر ازمایش خوشبخت ...

عه زردی خیلی تومخ ادم میره 

انشالله ک خوب میشه نیازب دستگاه نیست ولی خدای نکرده

اگ دستگاه گرفتی ببری خونه فقط۸ لامپه پیداکن

۴و ۶ اصلاب دردنمیخوره

🫀👶🧿
اره دکتربرام ۶تاتجویزکرده یود ولی دازوخونه اشنباهی ۴تاداده بود  منم ۴تازدم قبل عمل تاروز قبلش ...

مررسی عزیزممم

تولد گل دخترشما هم مبارک

پس ۱۷ مرداد برای ما دوتا روز خیلی خوبی بوده شکرخدا😍💚

صادق تر از هدایت
اره دکتربرام ۶تاتجویزکرده یود ولی دازوخونه اشنباهی ۴تاداده بود  منم ۴تازدم قبل عمل تاروز قبلش ...

من چون تو پروسه بارداری آسپرین خورده بودم، فقط یه دونه امپول شبی که عمل کرده بودم تو شکمم زدن، بعدش کلا نزدم، البته ورم اینا نداشتم

من نمیدونستم بعد عمل لاپاراسکوپی تا یکسال نباید باردار شد. حالا که بعد دوماه از عمل باردار شدم، جاهایی که دستگاه تو شکمم رفته داخل با حرکت و خم و راست درد میگیره، به نظرتون خطرناکه؟

دکتر برام آزمایش خون نوشته fsh و lh و پرولاکتین هم نوشته انجام بدم، اینا برای بررسی چیه؟

عه خب خداروشکر🥰❤️خوب رشد کرده منم بردمش امروز دکتر گفت زردیش کمه ولی محض احتیاط ببر ازمایش خوشبخت ...

خداروشکر که زردیش کمه ایشالله با شیردهی زیاد برطرف شه همینم و بالا نره 🤲🥰

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ممنونم عزیزم،من پریودام از بعد کورتاژ منظمه سر ماه میشم.ولی این ماه که اقدام داشتم انقباض دارم.نگران ...

ایشالله که مسئله جدی‌ای نیست و از همیناست؛ و ایشالله که باردار میشی همین ماه اما اگه خدای نکرده نشدی و دردت ادامه داشت برو دکتر نظر اونم بدون، چون تازه کورتاژ شدی باز تحت نظر باشی بهتره ما خیلی نمیتونیم‌ نظر کارشناسی بدیم

من نمیدونستم بعد عمل لاپاراسکوپی تا یکسال نباید باردار شد. حالا که بعد دوماه از عمل باردار شدم، جاها ...

من راستش اطلاعی ندارم.. خود دکترت بهت نگفته بود بعد لاپارا جلوگیری کنی و باردار نشی؟!  البته تا بخواد شکمت بزرگ بشه محل زخم‌ها از داخل ترمیم و بهتر میشه، ایشالله درداتم کمتر شه، حالا درد باشه اوکیه آدم تحمل میکنه، ضرری واسه بدنت نداشته باشه.. من خودمم از محل بخیه سزارینم انقد میترسم برای اقدام مجدد همش نگرانه اونم 😔

ازمایش‌هارو ‌نمیدونم دلیلش رو ولی کلا چکاپ مینویسن دیگه، هرچی دکتر نوشت انجام بده حتما طبق اونا میخواد بدنت رو چک کنه و دارو و مکمل اینا تجویز کنه، من که خیلی پیگیر این نبودم چی مینویسه آزمایشه دیگه خوشحالم میشدم تحت نظر باشم اینجوری آدم خیالش راحت تره

من راستش اطلاعی ندارم.. خود دکترت بهت نگفته بود بعد لاپارا جلوگیری کنی و باردار نشی؟!  البته تا ...

دکتر که عملم کرد گفت نازایی ثانویه داری، کلا باردار نمیشی، منم با خیال راحت با احتیاط که بخیه ها و زخم داخلیم آسیب نبینه ارتباط داشتم. اصلا یک درصد فکر نمیکردم بعد ۴ سال باردار باشم، چون دوتا دکتر گفتن دیگه باردار نمیشی. ولی دردش تو خواب بپیچم هست، زیاد بایستم، زیاد کار کنم و ... خدا به خیر بگذراند.

دکتر پیشش میرم، دکتر انتخابیم نیست، یه دکتر زنان که قبولشم ندارم هست. بارداری قبلیم ندیدم دکترم fsh اینا چک کنه، ولی این تجویز کرده. وقتی بهش گفتم اردیبهشت لاپارا کردم جای زخم هام درد داره، عین بز نگاهم کرد و هیچی نگفت😂

از دکتر اصلی ۱۲ مهر نوبت دارم که با سونو nt و آزمایش غربالگری، برم پیشش و تحت نظر اون باشم. ولی آزمایش خون دکتر الان رو انجام میدم، با اینکه ناقصه

انشالله عزیززممم توکل به خدا 😍😘❤️

توکل به خدا ایشالا این ماه هممون مثبت شیم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
انشالله بارداری من دقیقا موعدپریودم تولدگرفته بودم براشوهرم همش میگفتم من باردارم و کادوتولدت میشه ...

ایشالا حدیث جان موقع شیر دادنت برامون دعا کن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
دکتر که عملم کرد گفت نازایی ثانویه داری، کلا باردار نمیشی، منم با خیال راحت با احتیاط که بخیه ها و ز ...

آخی قسمتت بوده.. ایشالله همون که داده مراقب جفتیتونم هست نگران نباش، لابد زمانش الان بوده براتون 😍♥️

لاپارا اونجوری نیست که زخمش بسته نشه کوچیکه، فک‌نمیکنم دردسری درست کنه، احتمالا درد پوست تازه و محل‌های جوش خوردگیه، من بعد ۵ ماه هنور محل بخیه‌م میسوزه، میخواره، درد داره، یهو داغ میشه! بلاخره بدنه دیگه داره ترمیم میکنه، گوشت و پوست و چربی میسازه ترمیم کنه!

خوب میکنی از اول برو پیش دکتر خوب، دکتر بد به درد نمیخوره فقط وقتتو میگیره، ازونورم تو‌ میمونی و کلی سوال بی جواب ! ایشالله که همه مراحل به بهترین نحو برات سپری بشه

عزیزم بعد عمل باید جورابای ساق بلند تنگ میپوشیدین ورمش خیلی کم میشد

الان نمیدونم تاثیر داره یا نه