2777
2789

قبول دارین؟ 

شهرزاد ایرانی . ترانه فوق العادس بازیش

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس📚

سریال بی نقصی بود واقعا بخصوص فصل یک

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم فقط صرفا بخاطر ترانه این فیلم رو ندیدم خوشم نمیاد از بازیگریش ولی درکل موضوع خوبی داره

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

ندیدمممم ولی بشدت مشتاقم به دیدنش 

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

از شخصیت ترانه علیدوستی متنفرم ولی تو سریال شهرزاد عاشقش بودم اصلا...

😁 منم عاشق شخصیت شهرزادشم کلا بازیگر تاپیه

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس📚

ندیدمممم ولی بشدت مشتاقم به دیدنش

حتماااااا ببین چرا معطل می‌کنی🥺

سریال بی نقصی بود واقعا بخصوص فصل یک

آره😍 دارم برای بار دوم میبینم 

منم فقط صرفا بخاطر ترانه این فیلم رو ندیدم خوشم نمیاد از بازیگریش ولی درکل موضوع خوبی داره

منم اولش به خاطر ترانه نبود ولی دیدم چقدر به این نقش میاد 

حتماااااا ببین چرا معطل می‌کنی🥺

چون ماه امتحاناته😂💔 الان تو سایت میچرخم عذاب وجدان ندارم امان از زمانی که تو گوشی میخوام فیلم ببینم

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

اره

👍😍

چون ماه امتحاناته😂💔 الان تو سایت میچرخم عذاب وجدان ندارم امان از زمانی که تو گوشی میخوام فیلم ببین ...

😂عجججب . بعد امتحانات پس ببین حتما . جیران هم خیلی جذاب

یادش بخیر اون موقع همه نکاه میکردن😂😂

آره من ترم پنجم دانشگاه بودم . هم اتاقیام با اشتیاق دنبال میکردن هر هفته ولی من اهمیت نمی‌دادم تازه یک سال باهاش آشنا شدم😁