2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516344 بازدید | 37239 پست
پریودیام تغییر کرده بود و حجم خونم تغییر کرده بود از وقتی رفتی واسه اقدام دکتر بم أُواهلث داد سه ماه ...

خداروشکر.. خودت حس کنی بهتری حتما موثر بوده برات

همه مکمل‌ها عالین ❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
انشااللا عزیزمفعلا ک هیچ علائمی ندارم.امروز ۱۱ روز بعد از آی یو آی هسمیشه23 سیکلم

امید به خدا.. هرچی خیره همون بشه برات ✨

امیدوارم مثبت شی و بارداری راحت و بی‌دردسری داشته باشی، استراحت کن و مراقب خودت باش شاید اصلا بی‌علامت مثبت شدی ❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم اگه چیزی بود داخل سونو واژینال نشون میداد من مث اینکه مادر زادی هست . ام ار ای میخوام بدم چ ...

ایشلا بعدش سریع مامان میشی همین ک فهمیدی یه مشکلی هست خوبه میری دنبالش و نتیجه میگیری ایشالا  

من ک همچنان منتظرم و اصن نمیدونم چرا نمیشه دیگه  

این نیز بگذرد....
اهاا ک اینطور گلم.حالا این ماه ک منتظرم ببینم چی میشه . اگه پری شدم و رفتم پیشش حتما بگم برام بنویسه

امید به خدا انشالله همین ماه مثبت شی نیازی به چیز دیگه آیی نداشته باشی. 

من که منفی شدم این ماه هم سونو رفتم یه دونه فولیکول ۲۵تنها داشتم ببینم چی میشه 🥲

امید به خدا.. هرچی خیره همون بشه برات ✨امیدوارم مثبت شی و بارداری راحت و بی‌دردسری داشته باشی، استرا ...

قربونت گلم‌ انشالله

ولی واقعا دیگه نمیدونم  زده به سرم هم امیدوارم هم ناامید.یه بار ب خودم دلداری میدم یه بار میگم بازم نمیشه. ینی این روزای آخر ک نزدیک ب موعده واقعا عذاب اوره میخام بهش فکر نکنم خودمو سرگرم کنم نمیتونم.ینی پدر نی نی سایتو در آوردم بس دارم مطلب میخونم بلکم امیدوار بشم.اما میگم منی ک ذخیرم زیر ۱ هست  و دو سال و نیم نشده الانم نمیشه😥

امید به خدا انشالله همین ماه مثبت شی نیازی به چیز دیگه آیی نداشته باشی. من که منفی شدم این ماه هم سو ...

خدا کنه گلم واقعا دیگه خستم منم. این ماهم اگه نشد نمیدونم چکار کنم برم باز آی یو آی یا کلا یه ماه استراحت بدم ب خودم و ماه بعدش باز برم دکتر

برای شما هم انشالله همین ماه بشه🙏🏻

روز چندم رفتی سونو؟ اگه بخاد بشه با همون یه دونم میشه

ایشلا بعدش سریع مامان میشی همین ک فهمیدی یه مشکلی هست خوبه میری دنبالش و نتیجه میگیری ایشالا من ک ه ...

ان شاالله هممون دامنمون سبز بشه 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
راستی میگم برای آی یو آی باید پشت سر هم انجام بشه حتما یا استراحت میدن یه ماه؟چون میگن اثر دارو هنوز ...

عزیزم من آی یو آی کردم دقیقا پارسال آذر ماه 

دکترم گفتن باید یک ماه استراحت کنم بعد دوباره برم توی سیکل ای یو ای که من دقیقا همون ماهی که استراحت کردم به لطف خدا باردار شدم 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 

[QUOTE=362753180]عزیزم من آی یو آی کردم دقیقا پارسال آذر ماه  دکترم گفتن باید یک ماه استراحت کنم بعد دوباره برم ...[/QUOTخداروشکر عزیزم که برات شد

مهم اینه به مراد دلت رسیدی و اونم طبیعی و چه بهتر

خدا کنه منم این ماه بشه اگه نشدم ماه بعد بشه.

ممنون از جوابت..شما آی یو آی چندمت بود؟

[QUOTE=362753180]عزیزم من آی یو آی کردم دقیقا پارسال آذر ماه دکترم گفتن باید یک ماه استراحت کنم بعد ...

ممنونم واقعا هنوزم باورم نمیشه 

من اولین بار بود ای یو ای کردم که نشد 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
[QUOTE=362753180]عزیزم من آی یو آی کردم دقیقا پارسال آذر ماه دکترم گفتن باید یک ماه استراحت کنم بعد ...

من اولین بار بود ای یو ای کردم که نشد ان شاءالله شما نتیجه بگیرین 

من اولین بار بود ای یو ای کردم که نشد ان شاءالله شما نتیجه بگیرین