2777
2789
عنوان

اینجا تا حالا کسی حنا گذاشته رو موهاش❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 98 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاثیر تو ریزش ندارهرنگشم نمیپسندم

ولی موهام مثل اون شخصی ک پروفایلتون هست مثل اونه بشه خیلی قشنگه 

ولی اگ خوشم نیاد همون چن بار برم حموم رنگش ی دفعه از بین میرن

🩷
حنا گذاشتین چ رنگی شد موهاتون؟

من چون موهام مشکی هست و اونای ک سفید بودن حالت نارنجی تیره شدن

موهای مشکی ام هم تقریبا متمایل ب قهوه‌ی البته مو مشکی زیاد تغییر نمیکنه

ولی شما روشنه رنگ موهاتون  حتما تغییر میکنه

ولی موهام مثل اون شخصی ک پروفایلتون هست مثل اونه بشه خیلی قشنگه ولی اگ خوشم نیاد همون چن بار برم حمو ...

مثل پروفم نمیشه 🙄

درضمن، با حموم رفتن نمیره، ماه ها میمونه =)) 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
ولی موهام مثل اون شخصی ک پروفایلتون هست مثل اونه بشه خیلی قشنگه ولی اگ خوشم نیاد همون چن بار برم حمو ...

من خواهرم موهاش خیلی جاهاش سفید بود بخاطر همون گذاشت بنظرم تو نزار خیلی خوش رنگه بخدا 

من خواهرم موهاش خیلی جاهاش سفید بود بخاطر همون گذاشت بنظرم تو نزار خیلی خوش رنگه بخدا

نمیدونم خیلی دوست داشتم ی تنوعی رو موهام انجام بدم برا همین رنگ کردن رو دوست ندارمم🙁

🩷
من که معمولا سالی دوبار حنا میزارم البته بیشتر برا گرفتن سفیدی موهام موهام مشکی خودشون نمیخاستم رنگ ...

موهای منم مشکیه اما خیلی سفید شده بد نمیشه حنا بزارم؟

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔

روی موهای کراتین شده میشه گذاشت؟

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊