2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم حالم یه حوریه 😔

535 بازدید | 35 پست

خانم های مطلقه لطفا نصجیتم میکنید ؟ 

هرچیزی که میدونید لازمه بگید بهم 

هنوز اقدام نکردم فعلا با خانوادم مطرح کردم فقط و عقد هستم .

نکته ای نصیحتی موردی حرفی کمکی هرچیزی دارید بگید ممنون  

منطقم میگه باید جدا بشم خانواده هم خیلی استقبال کردن گفتن تصمیمت درسته ... ولی دلم یه حالیه 😔ما دوسال عقد بودیم . 

پیش مشاور هم رفتیم گفت این آدم مهارت و عرضه زندگی از بیخ بلد نیست تصمیمت درسته ولی برای اینکه راه نرفته نمونده باشه کلاس های مهارت همسرداری رو بیاد سه ماهه اگر تغیر نکرد طلاق بگیر

خلاصه بهتون بگم همسرم مثل بچه های ۱۴ ساله هست 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دل نکندی اصلا جدا نشو

به دلم نگاه کنم که این اواخر مثل برادر بهش نگاه میکردم خیلی سرد شدم ازش 

دلم از این میسوزه میگم نکنه بعدا پشیمون بشم بگم زود خسته شدم 

خواهر من اگه مشاوره تایید نکرده بری سر زندگیت..هم تو عقدی جدا بشو فردا میری سر زندگی یه بچه هم دچارت ...

آخه مشاور میگه کلاس ها رو برو شاید درست شد

کلاس ها هم چند میلیون پولش میشه می‌دونم همسرم نداره

اگه واقعا این طوره که میگی نصیحت من بهت اینکه که تعلل نکن هرچی زودتر جدا شی بهتره من خودم ۱۱ سال وقتم تلف کردم به امید درست شدن و بهتر شدنش اما الان که جدا شدم میگم ای کاااااش خیلی زودتر این کترو کرده بودم و انقد خودم و تحت فشار نمیزاشتم و تحمل نمیکردم

اگه واقعا این طوره که میگی نصیحت من بهت اینکه که تعلل نکن هرچی زودتر جدا شی بهتره من خودم ۱۱ سال وقت ...

تردیدم برای اینه میگم نکنه زود خسته شدم بیشتر از این باید تلاش کنم   

ببین اینقدر بچست که وقتی باهاش قهر میکنم به جای اینکه بیاد راه پیدا کنه برای آشتی یا مشکل حل کنه می‌ره سر می‌ذاره بیابون سیگار می‌کشه اونم سیگاری که به جون من قسم خورده بود نکشه 

سیگاری بود تو مجردی بهم نگفته بود بعد عقد فهمیدم که قسم خورد نکشه ولی می‌کشه و تازه سعی می‌کنه پنهون کنه

تردیدم برای اینه میگم نکنه زود خسته شدم بیشتر از این باید تلاش کنم ببین اینقدر بچست که وقتی باهاش ...

چی بگم عزیزم خودت بهتر میدونی اما قهر کردن و سیگار کشیدن که بچه بازیه چیز خاصی نیست  اصلا ببین مشکل جدیت کجاست  خودتم کم سنی فک میکنم

آخه مشاور میگه کلاس ها رو برو شاید درست شدکلاس ها هم چند میلیون پولش میشه می‌دونم همسرم نداره

من خودمم درسشو خوندم ذات آدما هیچوقت عوض نمیشه دلی نرو جلو که بیچاره میشی

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

با منطق و عقلت تصمیم بگیر فوقش ی مدت حال بدی میکشی ولی تصمیم درستی میگیری بهتر از اینکه بری با بچه ب ...

اینقدر گیجم نمیدونم کار درست چیه 

دلم میگه شاید چندسال دیگه درست بشه 

مغزم میگه پیر شدی بسه

خواهر من اگه مشاوره تایید نکرده بری سر زندگیت..هم تو عقدی جدا بشو فردا میری سر زندگی یه بچه هم دچارت ...

مشلوزها پیغمبر هم نیستن ...دوست شوهرم سه ماه قبل از ازدواج رفت مشاوره قبل از ازدواج..که خیلی هم مطرح بود...

اکی داده بود که به درد هم می‌خورید...در حالیکه واضح بودن نمی خورن...اصلا مشاوره هم نمی‌خواست ...یک ماه بعد عچهر دو فهمیدن به درد هم نمیخورن دو ساله جدا زندگی می کنند کلا