2777
2789

ینی واقن همه اینجورین؟؟من تاپیکارو باور میکنم ولی دور و اطراف انگار زن و شوهرا زندگیشون گل و بلبله ولی اینجا نشده تاپیکای کسیو بخونم ببینم کاملا راضیه ازشوهرش همش یجای کار میلنگه و یه مشکلی دارن.  مثلا فامیلامون انگار ب ظاهر اصن زن و شوهرا مشکلی ندارن ولی اینجا رو که ادم ناشناس میخونه باخودم میگم شاید تو فامیلامونم این چیزا بین زوج ها باشه و من خبر ندارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب وقتی دعوا میکنن میان تاپیک میزنن موقه خوشیاشون ک مارو خبر نمیکنن

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

هیچکس راضی مطلق نیست 

ولی خب کسایی که رضایت دارن نمیان تاپیک بزنن که ما خوشبختیم 

ولی کلا هم خیلی خانم ها اینجا بزرگ نمایی میکنن!!

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

خب مطمئنن هیچکس بدون نقص نیست و زندگی پستی بلندی داره 

و چون در فضای بیرون بعضیا درونگرا هستن و بیان نمیکنن اینجا ناشناس خود واقعیشونو تعریف میکنن تا نظرات رو ببینن و کمک بگیرن شاید در صورتی که خانواده های اونام فک میکنن هیچ مشکلی بین اینا نیست

روزای خوب توی راه😎✌🏻

دیگه همه اخلاق بد و دارن

غیر ممکنه یکی همه جوره خوب باشه

و زنها توقع دارن شوهرشون مث پیامبر بدون مشکل و ایراد باشه

مادر خودشون ی چیزی بگه ب دل نمیگیرن

ولی مادر شوهر ی چیزی بگه انگاااار ک قیامته

دیگه دشمن خودشون میبینن اونو

بابا خب اون بنده خدارو هم مث مادر خودتون ببینین و ب دل نگیرین هرچیزیو 

مرسی ، اه

آرامش و خوشی از من و خانوادم خیلی وقته که دوره ، میشه با قلب مهربونت دعا کنی برامون؟