2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520990 بازدید | 37363 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دختراي خوشگل🥰

من يه مشكلي برام به وجود اومده اونايي كه اقدامين تاحالا اينجوري شدين ممنون ميشم بخونين🙏🏻

من ماه پيش ١٧ ام شزم هميشه سر موقع ميشم

موعدم١٤ امه 

ولي از پنجشنبه هفته پيش كه ميشه ٧ ام لك بيني اول صورتي كم بعد قهوه اي زيروز و امروزم زياد شده

هميشه يك هفته قبل پريودي سينه درد داشتم الان سينه دردم ندارم

شنبه هم از خون دادم منفي بود

هيچوقت انقد بهم ريختگي نداشت پربودام ميخوام برم سفر هفته بعد به نظرتون زعفرون اينا بخورم پريود اصليم بياد زودتر؟؟

من ورزش حرفه اي انجام ميدم فردا هم كلاس دارم اگه تا فردا پريود نشدم ميگم كنسل بكنن تا ببينم چي ميشه ...

اگه ورزشکار حرفه‌ای هستی و همیشه تمرین داری، و به بدنت فشار نمیاد و عادت داری اشکالی نداره بری، یکم حرکاتی که فشار روی رحم داره رو کمتر انجام بده! اما اگه برای لاغری اینا تحت فشار تمرین میکنی بهتره انجام ندی!

امید به خدا پریود نمیشی و همین ماه مثبت میشی ♥️✨

بنا احتیاج به ناشتا بودن نداره، معمولا چند ساعت بعدش جواب میدن، برو آزمایشگاهی که لینک پیام میفرسته راحت، بیا خونه هرموقع اماده شه برات جواب میاد، دیگه نخوای بری و بیای! ایشالله که بارداری 😍🤲

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام دختراي خوشگل🥰من يه مشكلي برام به وجود اومده اونايي كه اقدامين تاحالا اينجوري شدين ممنون ميشم ب ...

سلام عزیزم، من به لانه‌گزینی شک کردم اما اگه دیروز آز بتا دادی و منفی بوده، پس بهم ریختگی داری! به نظرم زودتر پریود شدی و همین پریود اصلی حساب میشه! اگه مطمئنی باردار نیستی یکم گرمی بخور، هرچی هست خارج شه، اما قطع شه بعیده دوباره پریود شی! دکترا میگن لکه‌بینی جز روزای پریود حساب نمیشه اگه از دیروز خونریزیت شروع شده از همون بشمر ببین چند روز خونریزی داری، مثل دوره‌های قبل هست یا نه! 

طبق گفته‌های خودت دوره‌ت ۲۹ روزه‌ست، ماه پیش ۱۷م این ماه ۱۴م باید میشدی! که به جای ۱۴م از ۷م لکه‌بینی داری، و از ۱۱م خونریزیت شروع شده؛ یعنی دوره این ماهت ۲۶ روزه شده! به نظرم اوکیه تو اقدام چند روز جلو یا عقب افتادن طبیعیه!

داروی محرک مصرف کردی این ماه؟ یادم رفته!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام عزیزم، من به لانه‌گزینی شک کردم اما اگه دیروز آز بتا دادی و منفی بوده، پس بهم ریختگی داری! به ن ...

نه دارو فقذ فرتيل سي ام من اين يك سال اصلا اينجوري نشدم

ببين روز ٢٤ ام ميشد از دادم منفي بود

هنوزم لك قهوه اي دارم يهني هنوز پريود نشدم؟ درست حسابيم اين ماه اقدام نكردم گزاشتم مسافرتم و برم مهرماه برم دكتر دوباره.

جالبه شوهرم تو مركز مام از اسپرم داد dfi بالا بعد هفته پيش رقت نيلو از داد نرمال بود ميگه الكي اونجا بالا ميزنن نميدونم واقعا چي درسته چي غلط ميگه ديگه نرو مركز مام برو يه دكتر ببرون اونجا

نه دارو فقذ فرتيل سي ام من اين يك سال اصلا اينجوري نشدمببين روز ٢٤ ام ميشد از دادم منفي بودهنوزم لك ...

راستش یکم شرایطتت گیج کننده‌ست! اگه به خاطر مسافرت عجله نداری به نظرم هیچ کاری نکن گرمی هم نخور بزار ببین چی میشه، من فک کردم خونریزیت شروع شده... اگه خونریزی شدید، قرمز و لخته‌ای نداری احتمال لانه گزینی خیلی زیاده، ضمن اینکه بعد لانه‌گزینی هم ممکنه جواب مثبت شه! روز ۲۴ خیلی زود بوده برای آز.. من لک لانه گزینیم ۲۴،۲۵،۲۶ دوره‌م بود.. روز ۲۹ آز دادم! اگه میتونی چند روز صبر کن لاقل سی روزت پر شه!

راستش یکم شرایطتت گیج کننده‌ست! اگه به خاطر مسافرت عجله نداری به نظرم هیچ کاری نکن گرمی هم نخور بزار ...

نه خونريزي ندارم لكه بيني قهوه اي و يكم صورتي قرمزه البته ببخشيد انقد واضح ميگم

هفته بعد ميرم اصلا نميخوام اونموقع پريود باشم😫 يعني شانس منه هرماه مث ساعت دقيق ميشم اين ماه بازي دراورده😃

اره ميزارم شنبه ديگه اگه خونريزي نيومد ميرم از چاره اي نيست كه اگه نبودم سريع زهفرون اينا بخورم حداقل پري بشم😩

راستش یکم شرایطتت گیج کننده‌ست! اگه به خاطر مسافرت عجله نداری به نظرم هیچ کاری نکن گرمی هم نخور بزار ...

سه روز لك داشتي دلدردم داشتي؟ من پنجشنبه مردم از دلدرد و نفخ امروزم باز نفخ دارم خيلي

نه خونريزي ندارم لكه بيني قهوه اي و يكم صورتي قرمزه البته ببخشيد انقد واضح ميگمهفته بعد ميرم اصلا نم ...

آره منم اصلا پریود تو سفر دوس ندارم... ایشالله که بارداری و دیگه خبری از پریود نمیشه! اره چند روز صبر کن ولی بعیده بعد یه هفته لکه بینی تازه خونریزیت شروع شه، به نظرم شبیه لانه‌گزینیه اما اگهطولانی شه و خونریزی داشته باشی هم تا سفرت قطع میشه دوباره مجدد شروع نمیشه که، نگران نباش! استرس باعث تاخیر پریود میشه.. امید به خدا که ختم به خیر و شادی شه ♥️

سه روز لك داشتي دلدردم داشتي؟ من پنجشنبه مردم از دلدرد و نفخ امروزم باز نفخ دارم خيلي

بله سه روز بود برای من اما خونریزی هم داشتم ولی رقیق ‌تر و بدون لخته و ... خون روشن، همراه با ترشح و لکه‌بینی! ولی من فک میکردم پریودم! همه علایم پریود ماه‌های قبل؛ دل درد کمردرد سردرد تهوع نفخ اسهال/یبوست! من هر روز دوره یا قبل و بعدش یه سری ازین علایم رو داشتم همه پابرجا بود! تنها چیزی که باعث شک شد این که روز چهارم قطع شد، روز پنج دیدم خبری نیست بی‌بی چک زدم! ( چون من روز چهار و پنج گاهی طولانی خونریزی ندارم، مثلا ده پونزده ساعت قطع میشه دوباره میاد، قطعی رو فک کردم همونه اما روز پنجم که خبری نبود باعث شکم شد)

البته برای من سه روز بود برای بعضیا کمتر و بیشترم ممکنه باشه! ایشالله که برای شما هم لانه‌گزینیه، چون از نظر تاریخ تقویمی میخوره!

برای من از سه ماهه دوم شروع کرد... سه ماه اول فقط اکتی ناتال میخوردمسه ماه دوم تبدیلش کرد به پرگ مام ...

به منم گفت از هفته ۲۰ شروع کنم به خوردن روزی یدونه کلسیم

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به منم گفت از هفته ۲۰ شروع کنم به خوردن روزی یدونه کلسیم

بخور حتما خوبه.. مراقب باش یبوست نشی فقط، کلسیم ترکیبی باشه که منیریوم اینا داره بهتره انگار اونا کمتر یبس میکنه، ولی واقعا لازمه.. دکتر من گفت مولتی‌ها دوز روزانه دارن، مثلا اکتی ناتال ضعیف تره سه ماهه اول، پرگ‌مام قوی‌تره سه ماه دوم و سوم... ولی با این‌حال گفت مولتی جواب جنین رو میده فقط چون برای وزن و رشد داره مصرف میکنه، کم بیاره از بدن مادر تغذیه میکنه، حتما مجزا هم بخور که بعدا دندون و استخونات آسیب نبینه! به من یه روز درمیون داده بود، یه روز کلسیم یه روز منیزیوم، روزانه ایزی آیرون و د۳! ولی واقعا موثره من با اینکه تقذیبا هفت ماه بارداری رو گذروندم، بعدم دوتا جراحی به فاصله ده روز داشتم و خیلی خون از دست دادم، اما خیلی زود سرپا شدم به نظر خودم به خاطر ویتامین های خوبی بود که مصرف میکردم، خداروشکر نه چکاپ پارسال بعد زایمانم نه چکاپ امسالم هیچیم کم نبود! ایشالله برای شما هم خوب باشه خودت و نی‌نی قوی بمونین ♥️

انقد حال جسمي و روحيم بده 

انگار جون تو تنم نيست 

اشتها هم ندارم 

كمي هم حالت تهوع دارم 

همه اش خوابم مياد 

نميدونم مال پريود يا باردارم 

همه اش دوست دارم دراز بكشم 

سر گيجه و اينا هم دارم ببخشيد نفخ هم خيلي دارم 

خل شدم بخدا 

كي بشه ١٥ هم بياد تكليفم مشخص بشه 🥹🥲

انگار جون تو بدنم نيست