2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520998 بازدید | 37364 پست
منم همینجوری ام. البته حتا تو خونه هم راه برم همینطور میشم. دیگه نمیدونم عادیه یا نه

فک کنم عادی باشه منکه شبا تو خواب وقتی پهلو به پهلو میشم حس میکنم لگنم شل شده یه کلیپ دیدم که لگنمونو ببندیم با پارچه که موقع خواب اذیت نشیم

من رون چپمم از مغز استخون یه دردی داره که فک کنم بخاطر رباتای لگنی باشه چون دارن کشیده میشن

واژنمم وقتی جابجا میشم تیر میکشه😩

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تا دو سه روز پيش خيلي زير دلم درد ميكرد ولي از امروز صبح اصلا يهو قطع شده تقريبا درد زير دل و شكم ...

من الان از روی تقویم برات شمردن از ۲۰ تا ۱۷ --> ۲۸ روز! از ۱۷ تا ۱۵ --> ۲۹ روز بودی! پس از ۱۵ تا ۲۸ و ۲۹ باید بشمری.. که میشه دوشنبه! از سه شنبه به بعد میتونی بی‌بی چک بزنی! من از اول پیشنهادم این بود فکر نکن بهش ایشالله خبری نشد، آخر هفته بی‌بی بزن.. زودتر بزنی نمیشه گفت نتیجه چیه و چقدر درسته! اما اگه عجله داری سه شنبه صبح بیدار شدی بزن! امید به خدا ♥️ ایشالله که دوخط مثبت میشی، خط نیفتاد پریودم نیومد تا پنجشنبه صبح صبر کن دوباره بی‌بی بزن، یا برو آز بتا بده

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
مطمین باش روش تاثیر میذارهمن با اینکه سرخود اوابوست مصرف کردم اما بنظرم اگه اوابوست مصرف نمیکردم بار ...

منم دوس دارم مصرف کنم اما راستش یکم میترسم میگم نکنه کیست دربیارم.بین فرتیل اید و اوابوست موندم بنظرتون سرخود بخورم؟شما مشکلی پیدا نکردین با مصرفش؟

این نیز بگذرد....
نه براي بي بي براي اينكه مثلا از يه نقطه ي اطمينان رد شده باشم منظورمه ؟اگه از موعده ام بگذرم احتمال ...

قطعا اولین شرط بارداری تاخیر پریودیه. اما این معنیش بارداری نیست. من خودم بارها پیش اومد از یکی دو روز تا یک هفته تاخیر داشته باشم. باید صبور باشی ک بقول الی جون بهش فک نکنی. چون حساس میشی و اگه خدای نکرده باردار نباشی بیشتر اذیت میشی. ولی این هم خودش سخت هست . از تو چه پنهون خودم هم همیشه تو همین فکرا بودم. امیدوارم زودتر برات بارداری اتفاق بیفته راحت شی🙏❤🙏

فک کنم عادی باشه منکه شبا تو خواب وقتی پهلو به پهلو میشم حس میکنم لگنم شل شده یه کلیپ دیدم که لگنمون ...

دیگه راستش انقدر استرس همه چیز رو دارم که ترجیح میدم فک کنم همه اینا طبیعی هست. خدا واقعا کمکمون کنه همگی بارمون رو به سلامت زمین بزاریم. موقع زایمانت اول برای منتظرا بعدم برای ما دعا کن🙏🙏🙏

من روزی دوتا میخورم عزیزم ،نه ایفولیک نمیخورم میترسم خیلی رشد کنه فولیکولم😁

آره ماشالله  تو تخمدانات بدون ساز میرقصن. ببین کی دوقلو باردار شدی😋😋😋 انشالله که هرچی خیر هست برات اتفاق بیفته🙏❤🙏

من بایستی حتما از لوله راست فولیکول میداشتم. واسه همین یکم سخت بود کارم. دیگه خطر کیست رو بجون خریدم. قبلنا بیشتر فولیکولام سمت چپ بودن و عملا بدون استفاده . اونماهی که باردار شدم با همین اوابوست و اینو فولیک چهار پنج تا کوچیک و بزرگ داشتم توی راستم.اگه به دکترم بود هنوز منتظر بود با همون لتروزول و امپول باردار شم. دیگه اصن در جریان هم نذاشتمش که دارم میخورم

منم دوس دارم مصرف کنم اما راستش یکم میترسم میگم نکنه کیست دربیارم.بین فرتیل اید و اوابوست موندم بنظر ...

راستش نمیدونم بهت توصیه کنم یا نه. اما من نظرم درباره ش مثبت بود و از مصرفش راضی هستم. ولی خب من فقط سه ماه استفاده کردم و نمیدونم اگه ادامه دار میشد فرایند باردار شدنم کیست میزدم یا نه. میخوای با پزشکت مشورت کن ببین اون چی توصیه میکنه. فرتیل اید رو من مصرف نکردم نمیدونم چجوری باشه.  

دیگه راستش انقدر استرس همه چیز رو دارم که ترجیح میدم فک کنم همه اینا طبیعی هست. خدا واقعا کمکمون کنه ...

واسه چی استرس داری؟همه چی داره خوب پیش میره دیگه چیزی نمونده

ایشالا هممون بارمونو بسلامت زمین میذاریم محتاجم به دعاهاتون واسه منم دعا کنین با دلای پاکتون

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
آره ماشالله تو تخمدانات بدون ساز میرقصن. ببین کی دوقلو باردار شدی😋😋😋 انشالله که هرچی خیر هست برا ...

واای انشالله خدا از دهنت بشنوه دوقلو شه🤪🤪چون من ۳تا بچه میخام😁

خداروشکر باردار شدی عزیزم 😘💓🥰😍

واسه چی استرس داری؟همه چی داره خوب پیش میره دیگه چیزی نموندهایشالا هممون بارمونو بسلامت زمین میذاریم ...

بخاطر بالا بودن امنیوتیکم. 

انشالله که همه چیز برات عالی پیش میره عزیزم🙏🙏🙏❤

من الان از روی تقویم برات شمردن از ۲۰ تا ۱۷ --> ۲۸ روز! از ۱۷ تا ۱۵ --> ۲۹ روز بودی! پس از ۱۵ ...

مممنون عزيزم كلي تشكر 

انقد كه فكر كردم و اينا كلا كسل و بي حالم 

بله حرفت درسته 

منتظر ميشم ببينم پريود ميشم يا نه 

دوشنبه كه فرداس ايشالا پريود نشم 

سه شنبه يا چهارشنبه ميزارم 

بازم كلي تشكر

بخاطر بالا بودن امنیوتیکم. انشالله که همه چیز برات عالی پیش میره عزیزم🙏🙏🙏❤

دیابت بارداری داری؟ نگران نباش عزیزم ایشالا که همه چی کنترل میشه 

منم سونوی اول واسه وزن دکترم ترسوندم ولی ازمایش دادم چیزیم نبود