2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520997 بازدید | 37364 پست
خانمای باردار یه سوال!!!!قرص کلسیم رو از هفته چند مصرف میکنین؟؟؟چه برندی میخورین؟؟؟

من کلسیم نمیخورم تو مکمل اکتی ناتالم کلسیمم داره تا اخر هشت ماهگی هفته ای دوتا میخوردم ولی از اول ۹ ماهگی دکترم گفته اکتی ناتالمو هرروز بخورم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
منم دوس دارم مصرف کنم اما راستش یکم میترسم میگم نکنه کیست دربیارم.بین فرتیل اید و اوابوست موندم بنظر ...

نه هورمونی نیست کیست بشه، محرک رشد تخمک نیست، مولتی ویتامینه برای تقویت تخمک! اگه سرخود میخوای بخوری به نظرم روزی یه دونه بخور که زیاده روی نشه برات! اوابوست بهتره، ولی چون فقط برای خانوماست، برای آقایون فرتیل آید تجویز میشه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانمای باردار یه سوال!!!!قرص کلسیم رو از هفته چند مصرف میکنین؟؟؟چه برندی میخورین؟؟؟

برای من از سه ماهه دوم شروع کرد... 

سه ماه اول فقط اکتی ناتال میخوردم

سه ماه دوم تبدیلش کرد به پرگ مام، ایزی آیرون، د۳، ساشه منیزیوم و کلسیم داد!

دفعه اول داروخونه سیترابن داد کامل خوردم، خیلی راضی بودم!دفعه دوم داروخونه یه برند دیگه داد نرسیدم بخورم رفتم برای زایمان بعدشم دیگه مصرف نکردم نمیدونم چطوریه! عکساشونو  پست بعدی برات میزارم...

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
مممنون عزيزم كلي تشكر انقد كه فكر كردم و اينا كلا كسل و بي حالم بله حرفت درسته منتظر ميشم ببينم پريو ...

ایشالله که با خبرای خوش میای و خوشحالمون میکنی.. دیگه به سلامتی نی‌نی‌های تاپیک یکی یکی دارن دنیا میان، احتیاج به نی‌نی‌های تازه وارد داریم انگیزه بگیریم 😍✨

به سلامتی، دومی شاید بیشتر هم طول بکشه نگران نباش، سنتم خوبه خداروشکر.. ایشالله خیلی زود مثبت میشی ♥ ...

مرسی عزیزم انشاالله ببخشید اینقدر دیرجواب دادم تازه پیامت رودیدم انشاالله به امید خدا همه ی کسانیکه در انتظار فرزند هستند دامنشون سبز بشه خداوند فرزندی سالم وصالح بهشون عطا کنه🤲🙏

ایشالله که با خبرای خوش میای و خوشحالمون میکنی.. دیگه به سلامتی نی‌نی‌های تاپیک یکی یکی دارن دنیا می ...

فدات عزيزم ايشالا خدا خودش كمك بكنه 

امروز هم گذشت ايشالا فردا هم پريود نشم خيلي خوبه 

تنها علامتي هم كه دارم فقط كمر درد شديد 

من  ورزش ميكنم امروز كلي ديويدم گفتم يا پريود ميشم يا نميشم 

فقط كمر درد گرفتم 😅

مامانا تروخدا دعا بكنيد اين ماه باردار باشم منم خيالم راحت بشه 🙏🏻💚

كاش ميشد اين دو روز تا سه شنبه هم ميگذشت خيالم راحت ميشد كمي حداقل 

دیابت بارداری داری؟ نگران نباش عزیزم ایشالا که همه چی کنترل میشه منم سونوی اول واسه وزن دکترم ترسوند ...

من دیابت ندارم. اصن هیچ مشکلی نیست تا اونجا که بررسی کردم. ظاهرا بدون علت هست. همش استرس دارم کیسه بترکه. 

از هفته 26 درگیرم. باز خداروشکر تا الان دووم آورده

فدات عزيزم ايشالا خدا خودش كمك بكنه امروز هم گذشت ايشالا فردا هم پريود نشم خيلي خوبه تنها علامتي هم ...

چه کار اشتباهی کردی دویدی دو روز دندون به جیگر بگیر کار سنگین نکن تا تکلیفت معلوم شه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من دیابت ندارم. اصن هیچ مشکلی نیست تا اونجا که بررسی کردم. ظاهرا بدون علت هست. همش استرس دارم کیسه ب ...

بسپارش به خدا خودش مراقب نینی هست ایشالا تا موعدش دووم میاره و سر وقت بدنیا میاد استرسو از خودت دور کن که سمه

فدات عزيزم ايشالا خدا خودش كمك بكنه امروز هم گذشت ايشالا فردا هم پريود نشم خيلي خوبه تنها علامتي هم ...

دویدن که خوب نیست، ورزش سنگین نکن اصلا، چون الان مراحل لانه‌گزینی و محکم شدن جای جنینه! تحرک زیاد مضره! اشکال نداره صبر کن این دو روزم

دویدن که خوب نیست، ورزش سنگین نکن اصلا، چون الان مراحل لانه‌گزینی و محکم شدن جای جنینه! تحرک زیاد مض ...

من ورزش حرفه اي انجام ميدم 

فردا هم كلاس دارم 

اگه تا فردا پريود نشدم ميگم كنسل بكنن تا ببينم چي ميشه 

امروز ٢٩ ام ميشه فردا ٣٠ 

ايشالا خدا بخواد بگذره كمي خيالم اسوده ميشه 

ازمايش بتا چند روز طول ميكشه تا بدن ؟ بايد ناشتا باشم ؟