2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520990 بازدید | 37363 پست
میفهمم خیلی حس مزخرفیهانتظار خسته کنندسهر ماه امیدواری بعدش پری میاد دوباره ناامیددوباره باید پیش بر ...

واقعن هر ماه چقد امیدوارم ولی پریودی میاد و همه ی امید هامو بر باد میده واقعن هر دفعه نمیدونم چجوری ب شوهرم بگم پریود شدم 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
ممنونم عزیزم . من واقعن خیلی کم اوردم 😭 حس میکنم هیچ وقت نمیشه

کاملا طبیعیه حست. منم دوسال تجربه ش کردم و مطمین بودم دیگه نمیشه ولی بازم مجبور بودم تلاش کنم. آرزو میکنم در بهترین زمان ممکن برات اتفاق بیفته🙏❤🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاملا طبیعیه حست. منم دوسال تجربه ش کردم و مطمین بودم دیگه نمیشه ولی بازم مجبور بودم تلاش کنم. آرزو ...

مرسی عزیزم ان شاالله کوچولوت رو ب سلامتی بغل کنی 😘

کاملا طبیعیه حست. منم دوسال تجربه ش کردم و مطمین بودم دیگه نمیشه ولی بازم مجبور بودم تلاش کنم. آرزو ...

ماهی ک باردار شدین چ چیزایی مصرف کردین؟

خیلی شرایط سختیه درکت میکنم 🥲 من که هنوز شروع نکردم به اقدام همش دلشوره دارم... میدونم باز اقدام و ...

عزیزم یکم خودتون رو آروم کنید بعدش شروع ب اقدام کنید ان شاالله ک ب زودی زود مثبت میشی 😘 ان شاالله خدا خودش به همه کمک کنه حسرت بچه دار شدن رو تو دل هیچ کس نزاره

واقعن هر ماه چقد امیدوارم ولی پریودی میاد و همه ی امید هامو بر باد میده واقعن هر دفعه نمیدونم چجوری ...

آره واقعا اونا هربار بعد اقدام امیدوارن

مخصوصا اگه ایراد از طرف اونا باشه

همسرم من دارو میخوره ضعیفه یه مقدار

هر دفعه میگم پریود شدم شرمنده میشه

ماهی ک باردار شدین چ چیزایی مصرف کردین؟

همسرم که همیشه مولتی ویتامین رو مصرف میکرد. یه دوره هم اوومید خورده بود

ولی اون ماه من از سه ماه قبلش اوابوست و اینوفولیک میخوردم. همون ماه هم لتروزول خوردم. آمپول هم سه تا زده بودم بعدشم که آزادسازی . از چهار پنج ماه قبلشم رژیم گرفته بودم و تقریبا ده کیلو کم کرده بودم

آره واقعا اونا هربار بعد اقدام امیدوارنمخصوصا اگه ایراد از طرف اونا باشههمسرم من دارو میخوره ضعیفه ی ...

یه کاری کن این حس رو نداشته باشه . بهش بگو در بهترین حالت هم برای هر کسی پیش میاد و این اتفاق میفته. احتمال و اتفاقه دیگه تا بگیره!

بچه ها من امروز موعدم بودم هنوز پریود نشدم یعنی میدونید چی شد عصر ی چیزی مثل نخ ی تیکه کوچیک‌بود ازم‌امد رنگشم قهموایی تیره بود نه اینکه بگید کلا اون ترشح خیلی باریک تیره تیره باشه ها نه فقط ی رنگ قهموایی داشت به اندازه ی بند انگشت ولی نااازک این تمام شد گفتم حتما پریود میشم پس دیگه اصلااا اصلا هر چی زور زدم که چیزی بیاد رفتم دسشویی ولی هیچی نبود نه رو دستمالم‌نمیومد،دیگه یکمم پیاده روی اینا کردم ،از سر شبم نوار گذاشتم اکه شدم دیگه کثیف کاری نشه ،بعد بازم هیچی نیومد تا الان یکمی فشار دادم ولی ی لکه خیلی کم رنگ زرد امد دیگه هم نیومد خلیییی کمااا اصلا انگار رنگ خون نیس زرد کمممم رنگ بود دیگه بازم هر چی فشار دادم نیومد واای چرا باز من اینجوری شدم اخه🥺😣 این یعنی میخام پریود شم ؟چرا نمیشم پس من ماه پیشم سررررر وقت شدم اصلا اینجوری هم نبودم 🤦🏻‍♀️😵‍💫به دکترمم پیام دادم گفتم مال قرص اوابوست نیس که پریودم عقب افتاده گفت نه اصلا ربطی نداره به اون

اسیر شدم باز ،بی بی هم گرفتم میترسم برنم 🥺مگه صبح بزنم ی اینکه بزارم دو روز بگذره اگه نشدم بزنم نمیدونم قاطی کردم کلا ،ی جا هم خوندم اگه از موعدتون بگذره و امپول ازاد سازی بزنید باید حتما پریودی بیاد. 

بچه ها من امروز موعدم بودم هنوز پریود نشدم یعنی میدونید چی شد عصر ی چیزی مثل نخ ی تیکه کوچیک‌بود ازم ...

عزیزممم این پریودت چرا انقد ادا درمیاره کلافه‌ت کرده 🥲 ولی فشار اینا نده یه دفعه دیدی لک لانه‌گزینیه تو این تایم باید خیلی ملایم و آروم باشی! من دوتا چیز به ذهنم میاد، یعنی اگه جای شما بودم یکی ازینکارارو میکردم! اولیش اینه فردا صبح بی‌بی چک‌ میزدم! دوم اینکه چند روز بدون فکر و خیال صبر میکردم... چون اگه فرض رو بر این بگیریم لک لانه‌گزینی بوده تازه از امروز بتا میره بالا پس اگه چند روز صبر کنی پریود نشی تستت بهتر نشون میده! البته این نظر منه.. ببین خودت چطور راحتی... باتجربه‌تر از منی.. هم تجربه بارداری داری! هم تجربه انواع تاخیر تو اقدام!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
عزیزممم این پریودت چرا انقد ادا درمیاره کلافه‌ت کرده 🥲 ولی فشار اینا نده یه دفعه دیدی لک لانه‌گزینی ...

واای میبینی الی جون😣🥺کاش حداقل درست حسابی میومد ماه های پیش میومد راحتتر بودم تا اینجوری🤦🏻‍♀️حالا ماه پیش انقد دعا کردم دو روز تاخیر داشته باشم که میخام برم دکتر وقتم خراب نشه که نشد سر موعد با خون ریزی زیاد امد🥲منم نه به قول شما خودمو میزنم به بی خیالی اگر شدم که هیچی نشدم دو روز دیگه صبر میکنم خدا کنه فقط اگه میخاد بیاد زودتر تا فردا بیاد راحت شم🫠