2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520949 بازدید | 37363 پست
انشالله خیره عزیزم. دعا میکنم بهترین برات اتفاق بیفته و خوشحال بشی از ته دل😘😘😘

قربونت بشم‌مهربون🥰🙏♥️

منم از ته‌قلبم‌ارزو میکنم که زودی باردار شین و ی بچه سلامت و‌سالم وصالح‌خدا نصیبتون‌کنه 🙏🙏🙏

بچه ها سلام،امیدوارم همگی خوب باشین.یه سوال داشتم.من ماه پیش بارداری شیمیایی داشتم .یه هفته پیش باید پریود میشدم هنوز نشدم.میخوام واسه بارداری هم اقدام‌کنم.

کسی میدونه امپول پروژسترون چجوری باید بزنم؟ حتما باید برم دکتر برام بنویسه یا میتونم از داروخانه بگیرم بزنم؟

چند تا باید بزنم به چه فاصله ای؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها سلام،امیدوارم همگی خوب باشین.یه سوال داشتم.من ماه پیش بارداری شیمیایی داشتم .یه هفته پیش باید ...

سلام آمپول تجویز دکتر باید باشه. دکتر هم الکی نمی نویسه، اول آزمایش بتا مینویسه، ببینه بارداری یا نه. معمولا دوتا پروژسترون میدن، کع نصف یک طرف، نصف طرف دیگه بزنس، من همیشه دوز ۴۰ زدم. تو یک سرنگ هم زدم جفتشو.از سه روز  تا ۱۰ روز بعد پری میشی(یکبار من سه هفته طول کشید). حتما برو دکتر بنویسه، بعید میدونم داروخانه بهت بده، دارو هورمونی رو بدون تجویز نمیدن.

کیت های تخمک گذاری چندتایی هست؟؟ اگه پررنگ بشه یعنی تخمک گذاری داری یا نه؟؟ اگه این ماه باردار نشم ب ...

من پنج تایی دیدم، اره انگار دوخط پررنگ شه ازاد میشه منم بلد نیستم درست حسابی ازش استفاده کنم

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام الی جون خوبید  والا اصلا دبگه مثل پربودی نبود این‌ماه همون ۳روز بود بعدش قطع شد ی اگه بود ...

سلام عزیزم.. ایشالله که خیره

کاش به بی‌بی میزدی یا آز میدادی که به خونریزی پریودت شک داری.. حالا دوشنبه البته میری سونو خبری باشه ایشالله ساک حاملگی رو میبینه! حالا بزار همسرت آزمایش اسپرم بده ایشالله بدون مشکل باشه ببین دکتر میگه چیکار کنی.. دارو هورمونی هم نخواستی بخوری مکمل هارو بخور مثل اوابوست و فرایل اید و اینفولیک و ... بزار کیفیت تخمکذت بالا بره، چون سایز و تعدا تخمک یه بخش قضیه ست کیفیتشون یه بخش دیگه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
بچه ها سلام،امیدوارم همگی خوب باشین.یه سوال داشتم.من ماه پیش بارداری شیمیایی داشتم .یه هفته پیش باید ...

سلام عزیزم

چون بکم بهم ریختگی هورمونی داری سر این ماجرا ممکنه بکم تاخیر طبیعی باشه، به نظرم میخوای مصرف کنی بزو دکتر مشورت بگیر شاید بگه یکم صبر کن بدنت طبیعی به خونریزی بیفتی

سلام بچه ها من یه روز از موعدم گذشته البته سابقه پری نامنظم هم دارم ولی سه ماه بود کاملا منظم بودم س ...

سلام عزیزم اره میتونی اما اگه سابقه داری میتونی چند روز بزاری بگذره بعد بزنی

عزیزان کسی میدونه جدول چینی چقدر درسته

من اطلاعی ندارم

سلام آمپول تجویز دکتر باید باشه. دکتر هم الکی نمی نویسه، اول آزمایش بتا مینویسه، ببینه بارداری یا نه ...

سلام عزیزم 

مرسی نمیخواستم تا مطبش برم چون پارسال هم زده بودم دیدم تو مسیجاش گفته ۲ تا ۵۰ روزی یدونه. حالا رفتم داروخانه شانسی پرسیدم ببینم میده بدون نسخه داد😅

سلام عزیزم چون بکم بهم ریختگی هورمونی داری سر این ماجرا ممکنه بکم تاخیر طبیعی باشه، به نظرم میخوای ...

سلام الی جان.چون تنبلی تخمدان هم دارم پارسال هم پریود نشدم چند ماه پروژسترون زده بودم.والا انقد دکتر رفتم خسته شدم دیگه فقط میخوام پریود بشم باز اقدام کنم.همین پریود نشدن خیلی عصبی و کم حوصلم کرده.

عزیزان کسی میدونه جدول چینی چقدر درسته

جدول چینی برای بارداری اولم درست دراومد. برای بارداری دومم غلط.

همچنین تست کلم برای بارداری اولم درست دراومد، برای بارداری دومم غلط.

تست جوش شیرین برای بارداری اولم درست دراومد، برای بارداری دومم غلط.

تست ابن سینا هم بارداری اولم درست دراومد، بارداری دومم غلط.

حتی کله پاچه باز کردند برام پسر بود، نمک هم تست کردن گفتند پسر.

من تمام علائم ام شبیه علائم بارداری اولم بود، ویار شیرینی و شوری، شکم تیز، سرحال بودن، پر مو شدن...از علائم دختر داشتن اینا بود که پوستم خشک و صورتم آکنه و جوش زد و سرم پر از زخم شوره شد. خوابم زیادتر شد. بعد یک حس سنگینی دارم.

حتی الان که وارد هفته ۱۹ شدم، وزنم اصلا بالا نرفته، بارداری اولمم همینطور بود.

تو سونوگرافی ان تی احتمال دختر داد، ولی سل فری که ۹۹ درصد جنسیت درست میگه زده دختر💓