وااای رویا جون چقدر خوشحال شدم بی بی چکت رو دیدم. بنظر من هم تاخیر داری هم وضعیت بی بی چکت اینه هم ا ...
سلام عزیزم خوبی ؟
دیدی بی بی چکمو🥴به نظر تو هم مثبته؟من که خودم همش فک میکنم الکیه🤦🏻♀️🤭ولی من دو روز گرفتگی عضلات پشت پا داشتم 🥴به همون شک کردم چون هیچ علایمی هم ندارم یکم بعضی اوقات تخمکام تیر میکشه باز خوب میشه درد پریودی اصلااا ندارم حالا نمیدونم ازمایش بدم ی نه فردا
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بچه ها 😭😭من صبح پریود شدم انقد ناراحتم که حد نداره …
مگه میشه اینهمه هاله به این واضحی اخه🥺اصلا باورمنمیشه همش بی بیو نگاه میکنم میگم میگه میشه لعنت به بیبی و تاخیر😣😢😭خیلی امیدوار بودم…میخاستم برم ازمایش که پریود شدم…دیگه اصلا بی بی نمیزنم هیچ وقت ….
سلام خانما من تا امروز سه روز تاخیر داشتم صبح خیلی عذر میخام موقع خشک کردن ی لکه خون خیلی کمرنگ دیدم که اونم فقط ی قطره یود بعدش دگ قطع شد بنظرتون من الان پریودم یا چی دل نگرونم سه ماهه اقدامم بچه اولمه ماه پیش کلی علایم داشتم فکر میکردم حامله ام این ماه نه علایم پریودی داشتم نه بارداری بنظرتون از چیه بی بی بزنم یا دگ پریودم؟
نه هیچ دارویی مصرف نمیکنم تحت نظر هم نیستم . دو سه سال پیش تحت نظر بودم ولی جواب نگرفتیم دیگه بی خیا ...
عزیزممم ایشالله به زودی نتیجه میگیری.. ❤️
اما بدون چکاپ و تحت نظر نبودن شاید زود نتیجه نگیری، اگه انقد عجله داری و میگی با بچهدار نشدن زندگیت نابود شده، خب باید دکتر بری دیگه! تحت نظر باش خودت و همسرت بررسی شید ببینید مشکل از کجاست که دارو مصرف کنید، اگه نشد هم مراحل بعدی بری آیوی اف اینا
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
ممنون از توضیحاتت اره قرصی که بهم داده واسه مرتب شدن پریوده گفت اقدامتو انجام بده اگه بعد 4،5ماه ب ...
زمانی که آدم سالمه و همه چی هم نرماله معلوم نیست چندتا و چه جوری تخمک آزاد کنه، بعضی ماهها هیچی بعضی ماهها یه دونه یا حتی بیشتر! اما خداروشکر.. پریود منظم شه نصف راهو رفتی! خیلی از مشکلات از بی نظمی پریوده! حالا این چندماه داروتو مصرف کن، پریودت منظم باشه.. ایشالله باردار میشی و دیگه احتیاج به پیگیری درمان نداری 😍
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱