2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520489 بازدید | 37355 پست
وااای رویا جون چقدر خوشحال شدم بی بی چکت رو دیدم. بنظر من هم تاخیر داری هم وضعیت بی بی چکت اینه هم ا ...

سلام عزیزم خوبی ؟

دیدی بی بی چکمو🥴به نظر تو هم مثبته؟من که خودم همش فک میکنم الکیه🤦🏻‍♀️🤭ولی من دو روز گرفتگی عضلات پشت پا داشتم 🥴به همون شک کردم چون هیچ علایمی هم ندارم یکم بعضی اوقات تخمکام تیر میکشه باز خوب میشه درد پریودی اصلااا ندارم حالا نمیدونم ازمایش بدم ی نه فردا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی ؟ دیدی بی بی چکمو🥴به نظر تو هم مثبته؟من که خودم همش فک میکنم الکیه🤦🏻‍♀️🤭ولی من ...

بنظر من خیلی خطش مشخصه. مخصوصا اولی

بعدش در نظر بگیر که طول دوره ت کوتاهه. و داری میگی هم هفدهم درد تخمک گذاری داشتی هم یکم دیر تر. پس احتمالا لقاحت هم دیرتر بوده

من نمیدونم مثبته یا نه ولی واقعا دلم میخواد مثبت باشی. راحت شی

من بودم ازمایش میرفتم

مرسی عزیزم انشاا… که شما بزودی با اطمینان خاطر بیای خبر خوب بارداریتو بدی برا منکه فعلا خیلی شک و ...

ایشالا بارداری دعا میکنم همه چی خوب پیش بره برات استرس خارج رحمی نداشته باش منکه دلم روشنه برات

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
شایدم شنبه ازمایش دادم اینجوری بهتره

بخاطر ما امروز بزن🤣🤣از فضولی دارم میمیرم ایشالا یه مثبت پررنگ تحویلمون بدی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه ها 😭😭من صبح پریود شدم انقد ناراحتم که حد نداره …

مگه میشه این‌همه هاله به این واضحی اخه🥺اصلا باورم‌نمیشه همش بی بیو نگاه میکنم میگم میگه میشه لعنت به بی‌بی و تاخیر😣😢😭خیلی امیدوار بودم…میخاستم برم ازمایش که پریود شدم…دیگه اصلا بی بی نمیزنم هیچ وقت ….

بچه ها 😭😭من صبح پریود شدم انقد ناراحتم که حد نداره … مگه میشه این‌همه هاله به این واضحی اخه🥺اصلا ...

ای وای عزیزم میدونم ادم ناراحت میشه اشکال نداره غصه نخور به بی بی زیاد اعتمادی نیست منم هنوز پریود نشدم 

سلام خانما من تا امروز سه روز تاخیر داشتم صبح خیلی عذر میخام موقع خشک کردن ی لکه خون خیلی کمرنگ دیدم که اونم فقط ی قطره یود بعدش دگ قطع شد بنظرتون من الان پریودم یا چی دل نگرونم سه ماهه اقدامم بچه اولمه ماه پیش کلی علایم داشتم فکر میکردم حامله ام این ماه نه علایم پریودی داشتم نه بارداری بنظرتون از چیه بی بی بزنم یا دگ پریودم؟

🌸

بچه ها 😭😭من صبح پریود شدم انقد ناراحتم که حد نداره … مگه میشه این‌همه هاله به این واضحی اخه🥺اصلا ...

وای من مطمئن بودم بارداری رویا جون خیلی ناراحت شدم 

میدونم چقدر برات سخت بوده 

امیدوارم به زودی خبر خوش مثبت شدن آزمایشت رو بهمون بدی 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
نه هیچ دارویی مصرف نمیکنم تحت نظر هم نیستم . دو سه سال پیش تحت نظر بودم ولی جواب نگرفتیم دیگه بی خیا ...

عزیزممم ایشالله به زودی نتیجه میگیری.. ❤️

اما بدون چکاپ و تحت نظر نبودن شاید زود نتیجه نگیری، اگه انقد عجله داری و میگی با بچه‌دار نشدن زندگیت نابود شده، خب باید دکتر بری دیگه! تحت نظر باش خودت و همسرت بررسی شید ببینید مشکل از کجاست که دارو مصرف کنید، اگه نشد هم مراحل بعدی بری آی‌وی اف اینا

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ممنون از توضیحاتت اره قرصی که بهم داده واسه مرتب شدن پریوده گفت اقدامتو انجام بده اگه بعد 4،5ماه ب ...

زمانی که آدم سالمه و همه چی هم نرماله معلوم نیست چندتا و چه جوری تخمک آزاد کنه، بعضی ماه‌ها هیچی بعضی ماه‌ها یه دونه یا حتی بیشتر! اما خداروشکر.. پریود منظم شه نصف راهو رفتی! خیلی از مشکلات از بی نظمی پریوده! حالا این چندماه داروتو مصرف کن، پریودت منظم باشه.. ایشالله باردار میشی و دیگه احتیاج به پیگیری درمان نداری 😍

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱