2777
2789
عنوان

راه حلی دارین برای دندون قروچه

60 بازدید | 10 پست

از صبح تاحالا فکم درد می‌کنه بخاطر فشار دندون قروچه

یه مدته خیلی استرس دارم و با اینکه آدم خونسردی هستم و سعی میکنم ب روی خودم نیاوردم ...

ممکنه دندون هام آسیب ببینه؟

راه حلی دارین؟

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

من توی خواب اینجوری ام

لثه هارو از بین میبره نکن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من توی خواب اینجوری املثه هارو از بین میبره نکن

چیکار کنم خب انجام ندم؟

تو خوابه دست خودم نیست

کلا خیلی آدم آرومی ام اصلا اهل دعوا نیستم این مدت اینقدر همه چی بهم ریخته و مخصوصا دیروز خیلی اعصابم خورد بود و پر از استریت و نگرانی 

هروقت این مدلی ام فردا صبحش فک درد دارم اینقدر محکم دندون هامو فشار میدم رو هم 🤦

بله . اونا جوری هستن که باید اول قالب دهنت کنی بعد استفاده کنی اگه بپرسی بهت میگن .

مرسی عزیزم امروز میرم بگیرم ❤️

چیکار کنم خب انجام ندم؟تو خوابه دست خودم نیستکلا خیلی آدم آرومی ام اصلا اهل دعوا نیستم این مدت اینقد ...

تو خواب انجام میدی یا بیداری؟ تو خواب میتونی گارد بگیری خیلی خوبه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

تو خواب انجام میدی یا بیداری؟ تو خواب میتونی گارد بگیری خیلی خوبه

تو خواب

گارد همون قالب دندونیه؟

تو خوابگارد همون قالب دندونیه؟

اره مدلای مختلف داره داروخانه بگو واسه چی میخوایی بهت میدن 

من هم تو خواب انجام میدم هم بیداری وقتی یکی عصبیم میکنه چون نمیتونم خودمو خالی کنم دندونامو فشار میدم بهم

اره مدلای مختلف داره داروخانه بگو واسه چی میخوایی بهت میدن من هم تو خواب انجام میدم هم بیداری وقتی ی ...

مرسی عزیزم حتما میگیرم