2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520937 بازدید | 37363 پست
[QUOTE=312408857]عزیز دلم خیلی ناراحت شدم خدا به دلت صبر بده🥺 انشالله که زود زود خدا دامنت وسبز کنه ...

کارخوبی کردی اومدی و حرف زدی ،اینجا دور هم جمع نشدیم که فقط خوشی ها و شادی های همدیگه رو بخونیم همین طوری که تو خوشیا کنار همیم باید تو ناراحتی هم کنار هم باشیم 💞

انشالله که ازاین به بعد همش خوشی باشه وشادی ،خداخودش دامن هممون وسبز  و دلمون شادکنه 🤲

خدا رو چه دیدی رفیق،شایدشد 🥰 حتما میشه🍀
پروفایلتون خیلی آشناست ان شاءالله غمش از دلتون بیرون بره عزیزم و بزودی دوباره حس قشنگ رو با خوشی و ...

خیلی ممنون..انشاالله..شما هم آشنایید

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارخوبی کردی اومدی و حرف زدی ،اینجا دور هم جمع نشدیم که فقط خوشی ها و شادی های همدیگه رو بخونیم همین ...

خیلی ممنون عزیزم..حرفت خیلی به دلم نشست..انشاالله حاجت روا شید.

امشب شب عزیزیه انشاالله همه حاجت روا شن.

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
متاسفانه مسمومیت بارداری گرفتم و ۸ ماهه دخترم بدنیا اومد ولی ۸ روز بیشتر زنده نبود😭نارس بود و ریه ه ...

از خداوند برای دلت آرامش میخوام. خیلی سخته. ان شاءالله بهترینها قسمتت بشه. کاش خدا هیچ مادری رو با گرفتن فرزندش امتحان نمی کرد، واقعا جگرسوزه

سلام.آمپول بتا هم زده بودین باز نموند؟

بله دوبار 

من این اواخر فشارم رفت بالا باعث شد خونرسانی درست به جنین  انجام نشه و اکسیژن هم درست بهش نمی‌رسید..احتمالا این امپول هم درست اثر نکردن

از خداوند برای دلت آرامش میخوام. خیلی سخته. ان شاءالله بهترینها قسمتت بشه. کاش خدا هیچ مادری رو با گ ...

ممنون عزیزم...انشاالله

حتما صلاحی در کار بوده..من اولش گفتم که من بچه مریض نمیخوام..نمیخوام بعدا خدایی نکرده از این شهر به اون شهر دنبال دکترا باشم...بچم نارس بوده ریه هم نارسایی داشته احتمالا این نارسایی به قلب و کلیه هم سرایت می‌کرد یا بدتر روی مغز اثر می‌گذاشت...خدا میدونست من تحمل ندارم.

متاسفانه مسمومیت بارداری گرفتم و ۸ ماهه دخترم بدنیا اومد ولی ۸ روز بیشتر زنده نبود😭نارس بود و ریه ه ...

ای وااای تو هم که عین من شدی 😭 دقیقا سر منم بلاهایی مشابه تو اومد؛ بچه‌م سه روز ان‌آی‌سیو بود، کلی نازش کردم، نفس کشیدناشو نگاه کردم، لبای کوچولوی خشک شده و لوله‌ش… جای آمپولای رو دست و پاش… شیری که براش دوشیدم و بردم و دکتر گفت دیگه نمیخواد بیاری، نمیمونه! خونریزی داخلی کرده بود، چند دفعه احیا شده بود؛ گفتم اذیتش نکنین، اگه قراره نمونه واسه چی احیا میکنید! منم هر روز دارم بدتر میشم که بهتر نمیشم، به همه میگم خوبم، همه فقط برام حرف میزنن خودت مهمی، جوونی باز بچه‌دار میشی.. ولی نمیدونن مشکل من الان بچه‌دار شدن مجدد نیست! بچه‌مه که مرده.. برای کسی قابل درک نیست ولی واسه من بچه سه روزه یا سه ساله و سی ساله فرقی نداره! جلو چشام بدون اینکه کاری از دستم بر بیاد رفت! دقیقا دکتر به منم گفت خیلی داره مقاومت میکنه بچه ۲۶ هفته اصلا زنده به دنیا نمیاد چه برسه چند روزم زنده بمونه، همش میگم نکنه دلش میخواست بمونه تو این دنیا 😢 من که یه چشمم اشکه، همین الانم چشام پر از اشک شد، عصر هم کلی گریه کردم! فک نکنم بشه آروم بشیم یه داغیه که مونده رو دلمون 💔 نمیدونمم حکمتش چی بود

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی هممون در برابر خواست خدا تسلیمیم شاید صلاح اینطور بوده ایشالا بزودی جاش پر شه یه بچه ی عاقبت بخیرو سالم جاشو بگیره 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
ای وااای تو هم که عین من شدی 😭 دقیقا سر منم بلاهایی مشابه تو اومد؛ بچه‌م سه روز ان‌آی‌سیو بود، کلی ...

عزیزم فدای دلت بشم خدا کمکت کنه خیلی درد سنگینیه امیدوارم هرچه زودتر دلت آروم بگیره

دردش همیشه میمونه فقط باهاش کنار میای اگر شرایطشو داشتی حتما با روانشناس چند جلسه صحبت کن ممکنه بتونه کمکت کنه بتونی با دردش کنار بیای

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
ای وااای تو هم که عین من شدی 😭 دقیقا سر منم بلاهایی مشابه تو اومد؛ بچه‌م سه روز ان‌آی‌سیو بود، کلی ...

😭😭😭اره نمیدونی من چقد سختی کشیدم نزدیک دو هفته تو بیمارستان بودم..هر ساعت ازم آزمایش میگرفتن..دستام کلا کمبود شده بودن..از بس ازم خون گرفتن و سر عمل خونریزی زیاد داشتم بهم خون وصل کردن..به خدا یه بار اومد ازم خون بگیره سوزنو کرد تو دستم..خونی نبود که بره تو سرنگ..بعداز عمل خیلی وضعم بد بود میخواستن منو ببرن تو ای سیو.. این اتفاقا اصلا برام مهم نبود..فقط بفکر بچم بودم😭

نمیدونم چی شد که اینجوری شد...باورم نمیشه که این اتفاق افتاده..من و همسرم نابود شدیم،ولی چاره چیه انگار قسمتمون این بوده...ناشکری نمیکنم

انشاالله که بزودی زود دلت شاد بشه عزیزکم🌹💝

عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی هممون در برابر خواست خدا تسلیمیم شاید صلاح اینطور بوده ایشالا بزودی ج ...

ببخشید🙏

اره من هیچوقت ناشکری نکردم...راضی ام رضاش...انشاالله🌹

عزیزم فدای دلت بشم خدا کمکت کنه خیلی درد سنگینیه امیدوارم هرچه زودتر دلت آروم بگیره دردش همیشه میمو ...

خدانکنه عزیزم.. سلامت باشی.. آره درد خیلی بدیه همیشه میشنیدم میگفتن خدا کسی رو با بچه‌ش امتحان نکنه‌ها نمیفهمیدم یعنی چی! واااااقعاااا یه تیکه از وجودت میمیره باهاش مدیره زیر خاک! امیدوارم هیچ کسی هیچ جوره این تجربه رو تو زندگیش نکنه! بچه‌دار نشدن خیلی قابل تحمل‌تر از بچه از دست دادنه 😭💔 امیدوارم همه همون زمانی که خیره برامون بچه دار بشیم و سالم بغل بگیریمشون 🤲

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
😭😭😭اره نمیدونی من چقد سختی کشیدم نزدیک دو هفته تو بیمارستان بودم..هر ساعت ازم آزمایش میگرفتن..دست ...

اره درکت می‌کنم عزیزم معلومه خیلی سختی کشیدی.. منم به خاطر آسپرینی که خورده بودم و سزارین اورژانسی، تو اتاق عمل خیلی خونریزی کردم، برای منم واحد خون رزرو‌ کردن ولی نزدن، اما بعدش که بخیه‌م عفونت کرد رفتم یه هفته بیمارستان بستری شدم دوباره و مجدد عمل شدم، بخیه‌م کامل تا لایه های پایین باز شد شستشو دادن و دوباره بخیه کردن، رگ‌های دست منم دیگه خون نداشت چون روزی دوتا سرم تقویتی و چهارتا سرم انتی بیوتیک قوی میگرفتم همه رگام سوخته بود، روزی که گفتن مرخصی فراررر کردم، دیگه حتی دلم نمیخواد واسه چکاپ ساده هم برم دکتری آزمایشی چیزی 😔