2777
2789
عنوان

مورفولوژي اسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 10214 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سیگار که دشمن اسپرم  بهش بگو سقط باعث میشه بدنت داغون بشه  تاپیکها رو نشونش بده که ...

سلام عزیزم خوبی.

برا مورفولوژی اسپرم چیکاری خوبه شوهرم انجام بده مورفولوژیش ۳ درصده

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام عزیزم خوبی. برا مورفولوژی اسپرم چیکاری خوبه شوهرم انجام بده مورفولوژیش ۳ درصده

سلام گلم مرسی حتما زالو روی بیضه و حجامت بین دو کتف انجام بده دارو مصرف میکنید؟چند وقته در حال درمان هستید؟

سلام گلم مرسی حتما زالو روی بیضه و حجامت بین دو کتف انجام بده دارو مصرف میکنید؟چند وقته در حال درمان ...

ما ۶ ساله ناباروری داریم.

الان بیشتر از ۱ ساله درمان رو ادامه ندادیم چون دوبار انتقال جنین دادیم منفی شد.

نه دارو مصرف نمیکنه

سلام گلم مرسی حتما زالو روی بیضه و حجامت بین دو کتف انجام بده دارو مصرف میکنید؟چند وقته در حال درمان ...

چه دارویی بگیریم بخوره ک اسپرمش خوب بشه؟

دکترا ک دیگه داروش نمیدن میگن طولانی شده ای وی اف کنید

چه دارویی بگیریم بخوره ک اسپرمش خوب بشه؟ دکترا ک دیگه داروش نمیدن میگن طولانی شده ای وی اف کنید

عزیزم امیدت به خدا باشه ما هم برا بچه اولم کلا وضعیت شوهرم افتضاح بود یعنی تا جایی که یادمه ۸ میلیون اسپرم که همه چی صفر بود (مورفولوژی ،حرکت )  دکترا گفتن آزمایشای تکمیلی رو بگیریم که اگه شد آی وی اف کنیم به شوهرم گفتم یک ماه به خودمون وقت میدیم اگه نشد میریم دکتر خلاصه بعد از کلی تحقیق یه لیست دارو تهیه کردم و دادم به شوهرم خیلی سخت بود معده درد گرفت ولی بعد از یک ماه آزمایش داد که جوابش همه نرمال شده بودن و اقدام کردیم و با یکدفعه اقدام دخترمو باردار شدم برا دومی هم باز خود درمانی کردیم و خدا بهمون یه پسر داد ان شاالله خدا به شما هم میده مطمعنم 

برا خیلیا تو نی نی سایت گفتم چیکارا کردیم الان پیدا میکنم کپی میکنم میفرستم برات عزیزم 

چه دارویی بگیریم بخوره ک اسپرمش خوب بشه؟ دکترا ک دیگه داروش نمیدن میگن طولانی شده ای وی اف کنید

شماره ی ۱ 

هرشب یه دونه پنتوکسی و اسید فولیک

۲_دوبار در روز کپسول ژل رویال ولی تقریبا ۱۵ روز خورد فقط این قرصو 

۳ _قرص فارماتون و ولمن کانسپشن یک روز درمیون یعنی یه روز ولمن روزه بعد فارماتون ،روزی یه دونه همراه ناهار 

۴_ فرتیل اید و کانت بوست روزی دوبار همراه غذا 

موتیلیتی بوست گیرم نیومده بود ک بعد از ده روز گیرم اومد اونو هم هر روز همراه ناهارو شام میخورد 

حدوده ۱۵ روز شده بود ک کانت بوست تموم شد و دیگه نخریدم و فقط موتیلیتی بوست و فرتیل اید خورد 

۵_ قرص جلبک روزی دوبار  بهتره یک ساعت قبل از غذا باشه و به هیچ وجه قرص یا میوه ای ک ویتامین سی داره تا یه ساعت نخوره 

۶ _قرص آفرودیت روزی دوبار فقط همین ده روزه آخر خورد 

حجامت بین دو کتف 

و زالو درمانی هم کرد 

معجون خرنوب هر روز روزی دو قاشق بعدش یه استکان کاسنی بخوره 

معجون عسلو سیاه دانه روزی دوازده ساعتی یه قاشق مرباخوری

همه ی اینکارارو آقا باید انجام بده 

عزیزم همه ی این کارارو ما تو یک ماه کردیم 

و اینکه زالو روی بیضه بزنه بعد بره آزمایش بده به احتمال خیلی زیاد شاهده تغییره چشمگیری میشید 

عزیزم همه ی این کارارو ما تو یک ماه کردیم  و اینکه زالو روی بیضه بزنه بعد بره آزمایش بده به اح ...

ممنون عزیزم.

چند بار باید زالو بندازه؟ یک بار کافیه؟

ممنون عزیزم. چند بار باید زالو بندازه؟ یک بار کافیه؟

بعد از یکبار زالو انداختن یه آزمایش اسپرم بدید ببینید اوضاع چطوره ان شاالله که تغییر میکنه بعد همونجا ک زالو میندازن بپرسه ببینه دفعه بعد کی بره 

ان شاالله که نیازی به تکرار نباشه و بیای اینجا خبرشو بهم بدی🙏