2777
2789
عنوان

مورفولوژي اسپرم

10214 بازدید | 56 پست

بچه ها كسي تجربه اي داره؟ از مورفولوژي ١ درصد؟ قابل درمانه؟ البته با همين وضعيت يك سال قبل باردار شدم كه متأسفانه سقط شد..

راهنمايي كنيد لطفا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم زالو درمانی کنید بعد آزمایش اسپرم بدید ان شاالله که تغییرو میبینید  زالو روی بیضه

همكاري نميكنه..

دو تا فوليك اسيد رو حاضر نيست بخوره.. اين كه محاله ولي از خيليا هم شنيدم

خسته شدم از كاراش..😞

همكاري نميكنه.. دو تا فوليك اسيد رو حاضر نيست بخوره.. اين كه محاله ولي از خيليا هم شنيدم خسته شدم ...

چقد خودخواه عزیزم بشین درست باهاش حرف بزن بگو مسئله ی مهمیه بگو تا بیشتر از این دیرنشده شروع به درمان کنه  

من همسرم انقدر دارو مصرف کرد که معده درد گرفت و همچنین زالو درمانی و حجامت هم کرد خیلی اذیت شد ولی خب مجبورن دیگه 

چقد خودخواه عزیزم بشین درست باهاش حرف بزن بگو مسئله ی مهمیه بگو تا بیشتر از این دیرنشده شروع به درما ...

نتيجه داد براي شما؟

من سر اون سقط خيلي اذيت شدم.. ١٨ هفته بود..

قبلش واسه آي وي اف اقدام كرده بودم دوتا جنين هم تو مركز ناباروري دارم

اما انقدر اذيت شدم تو مراحلش و انقد رفتم و اومدم كه اصلا نميتونم اون دوتا رو انتقال بدم

نه از لحاظ مالي همكاري ميكنه نه هيچيه ديگه..

دارو و…  ويزيت و آزمايش و.. هر چي بوده تا الان خودم دادم با اين هزينه هاي سنگين!

نه سيگارو ميزاره كنار نه هيچ كاري ميكنه! من ٣٩ سالمه نميفهمه چقدر براي اين اداها ديره!

فكر ميكنه فقط بچه دار شدن نيازش سكس با كيفيت و مرتبه!

اين تعدادش هم كمه..  چي پيشنهاد داده بهتون؟

یه سری داروهای گیاهی داده دیگه...

هم به من هم همسرم. 

سر بچه اولم هم مشکل داشت اما با گرمی خوردن و اینا خوب شد.

اینبار هم گفتیم اول طب سنتی رو امتحان کنیم اگر جواب نداد بره اورولوژی. 

اين تعدادش هم كمه..  چي پيشنهاد داده بهتون؟

من خودم رفتم پیش این خانوم دکتر  اونجا شماره گرفتم با همسرم هم تلفنی ویزیت کرد. آخه کارمنده نمیتونه مرخصی بگیره.

میخای شما هم امتحان کن.

ان شاالله جواب می‌گیری. 

دوست خودم همسرم اسپرم هاش مشکل داشت با یه نسخه طب سنتی خوب شد. اینقدر که سومی رو ناخواسته باردار شد.

نتيجه داد براي شما؟ من سر اون سقط خيلي اذيت شدم.. ١٨ هفته بود.. قبلش واسه آي وي اف اقدام كرده ...

عزیزم سیگار که دشمن اسپرم 

بهش بگو سقط باعث میشه بدنت داغون بشه 

تاپیکها رو نشونش بده که بقیه چقد تلاش میکنن و اینکه عمق فاجعه رو حالیش کن 

عزیزم  آره خدارو شکر من یه دختر دوسالو نیم دارم الانم باردارم پسره ان شا الله خدا به زودی به شما هم میده 

من شوهرم خیلی سختی کشید من شبانه روز سرچ میکردم یعنی دیگه دکترا دارم