2777
2789
عنوان

مورفولوژي اسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 10214 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. مورفولوژی همسرمم خیلی پایینه، دیدم خدا رو شکر شما جواب گرفتین، خواستم ببینم چیکار کردین ...

سلام گلم من خیلی کارا کردم ولی شما اول زالو روی بیضه و حجامت بین دو کتف همسرتون انجام بده و کاسنی بخوره آزمایش بده اگه تاثیری نداشت بهم پیام بده گلم 

اینکارا برا مورفولوژی از هر دارویی بهترن 

دوسین هم براش درست کن 

ترکیب عسل و سیاه دانه اس روش درست کردنشو از نت درار 

ان شاالله با اولین اقدام باردار میشید 

سلام گلم من خیلی کارا کردم ولی شما اول زالو روی بیضه و حجامت بین دو کتف همسرتون انجام بده و کاسنی بخ ...

ممنون از راهنماییت خانومی. انقدر تو این راه خسته شدم، انقدر هربار منفی شد و همه خیالو آرزوهام هیچ شد که دیگه نمی خوام اقدام کنم، توانشو ندارم واقعا. انشالله خدا بچه شما رو بسلامت براتون حفظ کنه و همیشه به شادی براش مادری کنی عزیزم

💚💖
ممنون از راهنماییت خانومی. انقدر تو این راه خسته شدم، انقدر هربار منفی شد و همه خیالو آرزوهام هیچ شد ...

عزیزم مرسی از دعای قشنگت 

نا امید نشو این کار رو هم انجام بدید ان شاالله نتیجه میگیرید استرس رو از خودتون دور کنید مطمعنم نتیجه میگیرید وضع همسرتون از همسر من بدتر نیس 

عزیزم همسرتون چه مشکلی داشت ؟ و طبیعی باردار شدید ؟

سلام گلم مشکل تعداد، تحرک ومورفولوژی داشت یعنی هر مشکل اسپرمی بود شوهر من داشت 

بله خدارو شکر طبیعی باردار شدم اولی دخمل و دومی پسر ان شاالله خدا به هرکی نی نی میخواد بچه سالم و صالح بده 

سلام گلم مشکل تعداد، تحرک ومورفولوژی داشت یعنی هر مشکل اسپرمی بود شوهر من داشت  بله خدارو شکر ...

عزیزم چکار کردید که طبیعی تونستید باردار شید ؟ چه داروهای میخورد همسرتون ؟

من خودم رفتم پیش این خانوم دکتر  اونجا شماره گرفتم با همسرم هم تلفنی ویزیت کرد. آخه کارمنده نمی ...

سلام میشه بگید چیا استفاده کردن و یا یه شماره تماس بذارید از دکتری که رفتین؟ تهرانه دکتر؟

سلام گلم من خیلی کارا کردم ولی شما اول زالو روی بیضه و حجامت بین دو کتف همسرتون انجام بده و کاسنی بخ ...

سلام میشه بگین دوسین و معجون خرنوب چیا هستن؟ این داروهایی که همسرتون استفاده میکردن مگه همشون خاصیت و ترکیباتشون تقریبا نثل هم نیست؟ اینجوری بدن اذیت نمیشه؟

سلام میشه بگین دوسین و معجون خرنوب چیا هستن؟ این داروهایی که همسرتون استفاده میکردن مگه همشون خاصیت ...

عزیزم طرزه تهیه ی معجون خرنوب و دوسین رو از نت یا سرچ نی نی سایت پیدا کن میشه هم خرنوب رو جوشوند و خورد اونو هم پیدا کنید 

داروها هر کدوم برا یه مشکله و بعضیا حتما باید باهم خورده بشه 

و اینکه بله آدم از خوردن این حجم از دارو معده درد میگیره ولی خب مجبورن دیگه