2777
2789
عنوان

یه ماهه زایمان کردم ولی خیلی سختمه

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه منم خیلیییی خوابالو هستم

خب بخواب. منم خوابالوام. الان دوتا بچه دارم اما خوابم برام مهمه. هرموقع خوابم بیاد باید بخوابم. من با بچه اولم تا وقتی شیر میدادم پابه پاش میخوابیدم

نه که فکر کنی غذا برام میاوردن و.... نه ولی خواب و استراحتم به جا بود

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
واقعا  پس اولا هم خوب می‌خوابید ی

اره بابا بگیر بخواب. اصلا کیفیت خواب و ارامش رو شیرت هم تاثیر داره

اخر هفته ها هم بگو شوهرت کمکت کنه خونه رو مرتب کنید

من جمعه ها پسرمو میدادم شوهرم صبح ها یک ساعت بیشتر میخوابیدم

شیرخشک کمکی هم میتونی بدی شبها که بهتر بخوابه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
اسی بی ربطه ولی تیترو دیدم اومدم بگم من آرزومه یه روز همچین چیزی بشه دغدغم..قدرشو خیییلی بدون برای ...

چشم عزیزم حتما دعات میکنم درسته بخوابی اذیت دارم ولی خیلییی دوسش دارم مادرشدن خیلیی حس عجیبه ایشالا به حق امام علی خدا بهت بچه بده حتما   مشلکت چیه گلم؟

چشم عزیزم حتما دعات میکنم درسته بخوابی اذیت دارم ولی خیلییی دوسش دارم مادرشدن خیلیی حس عجیبه ایشالا ...

ممنونم عزیزم..تنبلی تخمدان لعنتی

به زودی منم مامان میشم😍
ممنونم عزیزم..تنبلی تخمدان لعنتی

خوب عزیزم امیدت رو از دست نده ایشالا به حق ماه رمضون درس میشه  دکترای خوبی برو. ودکتر اصلی که خدا هست رو از یاد نبر فقط اونه که می‌تونه بهت لطف کنه