2777
2789

همش خونه مامانمم میرم خونه خودم دلتنگی میاد سراغم   وقتی نمیتونم بخوابم سختمه نگه داشتنش تا کی بیخوابی هس؟؟؟کی بچه خوب می‌خوابه؟  واینکه سینه هام شله همش فکر میکنم شیر ندارم    تو رو خدا کمک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای اسی 

دو ماه اول روانی شدم فقط،باورت میشه بگم پسرم ده ثانیه رو زمین نمیموند؟گریه خودش یه طرف حرف بقیه که بغلی شده و فلانم یه طرف،مینشستم گریه میکردم فقط،یا خواب بود یا گریه میکرد

الان سه ماه و نیمشه،اینقدر بچه خوبی شده،هم خوابش خوبه هم اروم شده،فقط موقع خوابش بیاد یا گرسنش باشه گریه میکنه،تو هم تحمل کن یکی دو ماه دیگه درست میشه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

درست میشه عزیزم تا سه چهار ماهگی خوب میشه دیگه منم همش اذیت بودم ولی میگذره سعی کن بیشتر خونه خودت باشی مامانت بیاد پیشت واسه شیرتم شیرافزا بخور پودرشو 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

منم تقریبا یه ماهه زایمان کردم

از اول هم خونه خودم بودم چون تو یه شهر دیگه هستن خونواده ام همه کارام رو هم خودم کردم تازه کلی هم اومدن مهمون داری کردم از روز 5 ام هم خودم و شوهرم هستیم...نمیگم سخت نیست...خیلی سخته ولی قوی باش قراره یه عمر مادر بچه باشی

در مورد شب بیدار شدن نگممممم خیلی خسته ام و بیخواب

فعلا راه حلی نیست تحمل کن هر 3 ساعت شیر دادن سخته واقعا

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
درست میشه عزیزم تا سه چهار ماهگی خوب میشه دیگه منم همش اذیت بودم ولی میگذره سعی کن بیشتر خونه خودت ب ...

والا عرق رازیانه شوید قطره سیر افزا میخورم ولی همش فکر میکنم کمه. مامانم هم آخه خونه خودش میمونه. کاراش غذای بابام واینکه میگه خونه باباته راحتی من نمیتونم راحت باشم

بیخوابی چرا؟ هرموقع روز بچه خوابید باهاش بخواب. این کارو تا موقعی که حس کردی دیگه کم خوابی نداری انجام بده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من تا دو ماه آویزون مامانم بودم

واقعا دو ماه اول سخته

قرص تقویتی بخور

آمپول نوربیون خارجی بزن

انرژی ت زیادتر بشه صبورترم میشی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
منم تقریبا یه ماهه زایمان کردم از اول هم خونه خودم بودم چون تو یه شهر دیگه هستن خونواده ام همه کارا ...

آخه شوهرم هم خیلی خونه نیس همش کاررررر سخته تنهایی با بچه. بیدار شدن هم خیلی سخته حالا میبینم چقدر سخته با گریه اون منم گریه میکنم،😂😂

من تا دو ماه آویزون مامانم بودم واقعا دو ماه اول سخته قرص تقویتی بخور آمپول نوربیون خارجی بزن ان ...

بعد دو ماه چیا فرق می‌کنه.   درضمن قرص تقویتی چیه چیکار میکنه

والا عرق رازیانه شوید قطره سیر افزا میخورم ولی همش فکر میکنم کمه. مامانم هم آخه خونه خودش میمونه. کا ...

به احساس تو نیست

به وزن گیری بچه س 

اصلا حس نکن شیرت کمه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
آخه شوهرم هم خیلی خونه نیس همش کاررررر سخته تنهایی با بچه. بیدار شدن هم خیلی سخته حالا میبینم چقدر س ...

وقتی خوابید تو هم حتما بخواب نگو خوابه بذار کارامو بکنم خیلی اشتباهه 

حتما خوابید بخواب وگرنه بدنت ضعیف میشه اعصابت ضعیف میشه من دقیقا این اشتباهو کردم