2777
2789
عنوان

رشد قدی

3150 بازدید | 40 پست

دخترم ۱۱سال داره با قد ۱۴۳و وزن ۴۰ هیچ علامتی از بلوغ نداره ولی خیلی نگران رشد قدش هستم به نظرم نسبت به هم سن و سالاش کوتاهتره کسایی که دخترای بزرگتر دارن بگن ممکنه چقدر دیگه تا قبل بلوغ قد بکشه

ببرش دکتر

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بنظرت کوتاهتر از همسن و سالهاشه حتما ببر دکتر ببین چی مناسبشه تا تجویز کنن چون اگه پریود بشه دیگه دیر میشه 

من دوتا خواهرزاده دارم همسن همن یکیش قدبلند و یکیشون کوتاهه ، مامان کوتاهه همش میگه کاش به موقع برده بودمش دکتر و هورمون رشدی چیزی میزدن براش

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

دختر شما اگر علائم بلوغ نداره قدش نرماله چون هنوز یک جهش رشدی در پیش داره،اما تحت نظر متخصص غدد اطفال باشه،

خواهر زاده من همین سنه با همین قد دکتر بردم خودم گفت چون علائم بلوغ نداره هنوز جای جهش داره اما تحت نظر باشه،

دخترخودم بعد شروع علائم بلوغ بیست سانت رشد کردو اونم‌تحت نظر متخصص غدد اطفال هست،

حدود ۱۴۰ علائم بلوغش شروع شد الان دوازده سالشه ۱۶۰ قدش

اگه علائم نداره خوبه چون اگه سن بلوغش هم برسه دو سال بعدش پریود میشه نگران نباش

علائم بلوغ و میشه بگید؟من دخترم هفت سالشه قدش ۱۳۰ وزنش ۲۹....ی ماهی هست زیر بغلش یکی دوتا مو دراورده...بردم دکتر غدد گفت نه اینا علائم بلوغ نیس...سینه هاش یکم برجستس اما درد ندارع و دکتر گفت چربیه...نگرانم اینقدر که نکنه دو سه سال دیگه پریود شه😭😭

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
دختر شما اگر علائم بلوغ نداره قدش نرماله چون هنوز یک جهش رشدی در پیش داره،اما تحت نظر متخصص غدد اطفا ...

پریود شده؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
علائم بلوغ و میشه بگید؟من دخترم هفت سالشه قدش ۱۳۰ وزنش ۲۹....ی ماهی هست زیر بغلش یکی دوتا مو دراورده ...

گفتم عزیزم رشد سینه و موی زائد

اگه بردی پیش دکتر و گفت چربیه نگران نباش چون اونا  معاینه می کنن...پسرم من ۸ سالشه قدش ۱۲۷...پس دخترت عالیه نگران نباش

تاریخ تولدشو بگو تا بهتون بگم نسبت به هم سن و سالاش تو چه رنجیه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️