2777
2789
عنوان

رشد قدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3150 بازدید | 40 پست
ماشاالله...علائم بلوغ نداره؟

اره یه سری علائم رو داره مثل موی زائد و بزرگ شدن سینه ولی خوب دکترش فوق تخصص غدد بود و گفت اصلا پریود شدن هیچ ربطی به رشد قدی نداره  این امپولی هم که برای جلوگیری از بلوغ برا بچه ها میزنیم بیشتر به این دلیله که تو سن کم اذیت نشن 

بعد گفت آمپولی هم که برا رشد به بچه ها تزریق میشه در نهایت ۳_۴سانت تو رشد قدشون تاثیر داره 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اره یه سری علائم رو داره مثل موی زائد و بزرگ شدن سینه ولی خوب دکترش فوق تخصص غدد بود و گفت اصلا پریو ...

الان امپول زدید شما؟قدش چنده؟ده سالشه گفتید؟از کی علائم داشت؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره یه سری علائم رو داره مثل موی زائد و بزرگ شدن سینه ولی خوب دکترش فوق تخصص غدد بود و گفت اصلا پریو ...

عزیزم اتفاقا پریود شدن یکی از دلایل اصلی تو رشد قدی هست اگه پریود بشه نهایتش ۵ تا ۶ سانت رشد دارن و بلوغ تا پریودی دوسال زمان میبره ...

مشهد

پیش کدوم دکتر بردبد؟من‌پیش دکتر عفت خراسانی میرم.

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

البته مقایسه قد همسالان به خصوص دخترا از حدود ۹ سال به بعد شاید درست نباشه چون خیلی از دخترا تو از این سن وارد دوران بلوغ میشن و رشد جهشی قد دارن ولی بعضی‌ها هنوز رشد جهشی نداشتن

الان امپول زدید شما؟قدش چنده؟ده سالشه گفتید؟از کی علائم داشت؟

نه دیگه دکتر که اینا رو بهم گفت ترجیح دادم بذارم روند طبیعیشو طی کنه فقط یه کپسول ال ارژنین براش تجویز کرد که شبی یکی بخوره .البته چند ماهه نخورده دیگه 

توی سونو تخمدان هم  که انجام داد نرمال بود. 

اره ۱۰سالشه

قدش۱۵۳هست

یکساله رشد سینه هاش شروع شده

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
عزیزم اتفاقا پریود شدن یکی از دلایل اصلی تو رشد قدی هست اگه پریود بشه نهایتش ۵ تا ۶ سانت رشد دارن و ...

این دکتری که من بردم تقریبا توشهرمون معروف هم هستش و این حرف رو زد 

و بهم گفت اگر نگران رشد قد به خاطر پریودشدن هستی نگران نباش

البته مقایسه قد همسالان به خصوص دخترا از حدود ۹ سال به بعد شاید درست نباشه چون خیلی از دخترا تو از ا ...

اره درسته حرفتون 

چون بعضی ها تو یه بازه زمانی یکدفعه رشد میکنن 

سمیه هاشمیان،خیلی راضیم

متخصص غدد هستن؟